35

от 32

преди 4 години

Баща ми е на пелети, в двуетажна къща. На месец му вървят по тон, тон и половина пелети. 400 лв пелет, имайки предвид квадратурата, идва същите пари като топлофикация. На ток ще е поне 200 лв отгоре. Познат е на парно с дърва, пак двуетажна къща. 35 лв м3, харчи 40 кубика за сезон. Само това е по- евтино. Последен вариант, инверторен мултисплит със сонда термопомпа. Единствено там идва най- евтино.

34

затоплист

преди 4 години

Молете се за меки Зими !

33

от 32

преди 4 години

Не разбирам как така плюете топлофикация, че е скъпо. Ако сте София център и нямате къща, какво ще е по- евтино? Че им плащаме много загуби, така е, но токът е по- скъп. А от топлофикация цялата сграда се загрява. Ако стоите на студено е друга бира. Топлофикация ако не ползвате, но имате, пак е пари. А ако не ползват ток е само такса електромер.

32

Анонимен

преди 4 години

Преди живеех в двустаен на топлофикация. Плащах по 120-140 месечно и 200 изравнителна, което нямаше да постигна на ток. Сега купих 130 м2 ново. Тепърва ще видя, но по мои сметки пак е по- добре от ток. Радиаторите са винаги на 5, вкъщи седя по тениска. Мисля да сложа външно каменна вата. Отдавна бях на климатик, за 100 лв греех въздуха и като спре е студено. Бил съм и на маслен за 220 лв. С топлофикация се затопля цялата сграда. Ако имам къща някой ден, ще сложа парно с пелети или газ.

31

Аз

преди 4 години

Тая година направо паднах, като видях за първи път сметка за ток от 100 лева. Добре са си похапнали някои.

30

Анонимен

преди 4 години

Топлофикация е монополистПо лесно е да се разведеш и ожениш отново ,отколкото да се отървеш от тия изеднициДано фалират скоро ,амин дай боже и да ги нарежат на скрап

29

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости котела го припалих средата на ноември държа си 24 градуса в къщата изгорил съм15 кубика дърва по 37 лева за кубик държавна цена от горското с разрешително. Апартаментските глезльовци да плащат на монополите и да си траят.

28

Анонимен

преди 4 години

Другари червени каскети имам въпрос. След като толкова ви харесва при бай Тошо, защо заплатите на висшистите беше 120 лв. на месез.ц, а земеделската пенсия на баба ми 15 лв. Просто отговорете.

27

До 21

преди 4 години

Личи си че си много развълнуван от вида на столевка

26

Анонимен

преди 4 години

взехте ли си поредната дозичка билетчета за търкане ? като нямате пари за да платите тока дръпнете един "бърз кредит" , само с 200 % лихва .

25

АНТИ

преди 4 години

Скачахте срещу стария ред.Радвайте се на днешното безредие !

24

британски учени

преди 4 години

Група британски учени открила,че 80% от българите получават заплата до 900лв.

23

Анонимен

преди 4 години

до 21 Въшкар, аз не съм *** като теб да давам по 200 лева на мафиотите от Топлофикация на месец за скапаното им отопление за 2 стаи. И взимам 1200 лева, мога да си го позволя, но не съм ***, като теб!

22

Пенчо Кубадински

преди 4 години

Тодоре, социализмът фалира точно, защото имаше такива икономически и технически чудеса. Не беше 3,50 за апартамент но беше евтино и въобще не покриваше разходите. Да не говорим идиотщината водата да се загрява на няколко километра с големи енергийни загуби докато стигне до блока. Е затова сега сме на това дередже. В нормалните държави всяка сграда си има отоплителна инсталация, а до нея енергията стига като природен газ. Енергийните загуби за много по-малки.

21

Анонимен

преди 4 години

Воят на въшкари,невиждали сто лева на цяло, дремещи на държавна хранилка, милеещи за правешкия колибар, е симфония за ушите ми. Като ви е студено и скъпо, учете, работете добре платена работа и ще сте наред.

20

Доктор Хаус

преди 4 години

До: номер 10Аз ти казах, че не си добре.Сега се мислиш за бай Тошо, утре ще твърдиш, че си Наполеон!Не е нормално, разбираш ли?Май не.Прочее, до 1982 година съм живял с майка ми и баща ми заедно в една стая от къща на свободен наем от 50 лева!Парно нямаше, зареждаха един варел нафта в мазето и с нафтова печка.Е, вярно в центъра на София бяхме, ама не беше комунистическия рай който пропагандираш!

19

Анонимен

преди 4 години

до 16 Какви 6 умножения, какви глупости???Таксата ми сградна инсталация започва от декември и свършва март. 4 месеца по 25 лева са 100 лева. И давам наистина 100 лева на зима на тия мафиоти без да съм им искал услугата. Тръбите нищо не топлят...най- много 1-2 градуса да повишат температурата.И кой ти е казал че съм ги минал? те ме минават със 100 лева, БРЕЕ.Това си е чист узаконен рекет тяхното с тази такса "сградна инсталация".

18

Анонимен

преди 4 години

Само за протокола. Другари при управлението на БСП с др. Луканов и Виденов пенсиите бяха 3 долара , а заплатите 5 долара. Кажете нещо по въпроса.

17

Анонимен

преди 4 години

Бай Тошо с всичките ми уважения към теб...20 лева тристаен апартамент отоплявах по твое време и прозорците бяха затворени. С 3 лева , бай Тошо на месец по твое време можеше най-много да отоплиш от Топлофикация един килер- така съм съгласен.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен13БраТчед сам казваш, че плащаш всеки месец по 25 лв. за нищо (сградна инсталация) умножи го по 6 колкото е отоплителния сезон и виж дали от топлофикация са се минали.