66

Боби

преди 4 години

До 1Боби, а работа кога?Пак казвам Работата ми е да "броя трупове" - по заявка. Когато дойде тогава. А самата подготовка за подобни заявки има реално часове чакане базите данни да се обновят...(щото държавата за глупости има пари но за нормални компютри няма)

65

Боби

преди 4 години

До ЧебурашкаЧебурашка също така не разбират, че СССР се състоеше от 15 републики, една от, които се казваше Украйна.

64

Анонимен

преди 4 години

Ама нали Русия казаха, че не са те? Не мога да не вярвам на велика Росия аз... така казаха алкохолиците пред блока.

63

Боби

преди 4 години

До ЧебурашкаСАЩ роби така и не разбраха, че САЩфоби няма САЩфоб е термин, с който САЩ мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните САЩ имперски интереси. САЩфоб е всеки, който е против маниакалната идея, че САЩ са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. САЩфоб е всеки, който не споделя САЩ виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според САЩ целият свят, освен тях и техните слуги са Сатрапи, диктатори, САЩфоби ...

62

1

преди 4 години

Боби, а работа кога?

61

Me

преди 4 години

Те Иран си признаха, но руснаците все още се опитват да ни убедят, че американците са виновни. Сега даже четох, че ЦРУ е развалило транспондера на самолета, за да го свалят... мало ум ни ци са тези, които се връзват на такива твърдения!

60

Анонимен

преди 4 години

И тез горките са тръгнали да се ежат на САЩ ....трагедия.

59

Анонимен

преди 4 години

"Поискано е оборудване от САЩ и Франция за черните кутии" Що бе великата ви развита ислямска клоака няма ли, че иска от злите западняци?

58

Чебурашка

преди 4 години

Руските роби също така не разбират, че СССР се състоеше от 15 републики, една от, които се казваше Русия.

57

Анонимен

преди 4 години

Поискано е оборудване от САЩ и Франция за черните кутииТова оборудване да не е куфарче с отверки и винтчета, вземаш го и отиваш в Иран. Иран е получил отказ от САЩ и Франция и това сега му послужи да шикалкави и да не връща черните кутии на собственика Украйна.

56

Чебурашка

преди 4 години

Руските роби така и не разбраха, че русофоби нямаРусофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските *** целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски

55

Боби

преди 4 години

До Чебурашка"Единствената държава, която отрича своята отговорност за сваляне на пътнически самолет е Русия."НЕТОЧНО КОЛЕГАСССР сваля два боинга 707 и 747 и двата в последствие са признати за виновни екипажите че са нарушили СССР въздушно пространство.След разпада на СССРУкрайна сваля Руски Ту-154 с Евреи на Борда - Още не е признала, но Евреите ги осъдиха и Укрите им изплатиха компенсацииМН17 е Свален от Украинци които набеждават Украински Бунтовници(вярно подкрепяни от Москва)

54

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Както сам Путин се похвали, руските ракети са с непридвидима траектория, това е много важно да се проумее от русофобите."КАКТО САМ СЕ УБЕЖДАВАМ "ЕКСПРТИТЕ" ПИШЕЩИ ПОД ИМЕТО "АНОНИМЕН" НЕ МОГАТ ДА ПРОУМЕЯТ ЕЛЕМЕНТАРНИ ФИЗИЧЕСКИ ЗАКОНИ. НЕ ПРОУМЯВАТ ЩО Е ТОВА ФИЗИКА. НЕ РАЗБИРАТ ЧЕ ФИЗИКАТА Е ТОЧНА НАУКА.Руските БАЛИСТИЧНИ Ракети са програмирани да летят по непредвидима траектория като начин за преодоляване на САЩ ПРО

53

Чебурашка

преди 4 години

Истината е, че след ВСВ своята отговорност за свалянето на граждански самолети са признавани във всички случаи,независимо дали това е станало по грешка или умишлено. Отговорност са поемали САЩ, Израел, Перу, Китай, България, Азербайджан и сега Иран. Единствената държава, която отрича своята отговорност за сваляне на пътнически самолет е Русия.

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 57Ма, братчед, кой ти каза че нямам време да им се радвам? Колата си я карам всеки ден, часовника си го нося и него всеки ден, дрешките също. Хапвам си добре, пък като съм в отпуска с жената ходим насам натам. За какво са ми свещи?

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 53Братчед, готините неща струват пари, затва си работим. Иначе от илачи нямам нужда, слава богу.

50

Анонимен

преди 4 години

Напълно нормално е с руско оръжие да се свалят само граждански самолети, това иска да ви обясни руския експерт Боби, но вие не можете да го разберете. Както сам Путин се похвали, руските ракети са с непридвидима траектория, това е много важно да се проумее от русофобите.

49

Боби

преди 4 години

До ЧебурашкаБългария сваля израелския самолет на 27.07 1955 година, при, което загиват 58 души. След това поема отговорността, признава вина, поднася извинение и изплаща компенсации.Забрави да добавиш че въпросния самолет е нарушил въздушното пространство на страната. Витловия пътнически самолет се е разхождал поне половин час(а може и повече два МиГ-15 излетяли от София са свалили самолета на юг от Дупница) над Българска територия

48

Анонимен

преди 4 години

До БобиБоби, виждам, че освен от оръжие, икономика, и балистични експвертизи, разбираш и от пропаганда и медийни дела. А работа кога ще си намериш, ама истинска? Аз минавам един път на 10 дена (когато съм в почивка) и тук непрестанно мога да видя коментарите ти.

47

Боби

преди 4 години

До АнонименДано има в обвинителния акт собствената им ХВАЛБА на сепаратистите, че са свалили самолета!ще го има естествено - но това(хвалбата а и псув ните в отворен ефир е чиста психологична война срещу украинците)Но тези дето са се хвалили един Ан-24/26/30 от един Боинг не могат да различат реално а Украински транспорти/разузнавачи(Ан-30) не един и два са свалени над донбас предишните дни