135

...

преди 4 години

Мн ми е смешно как бай ***, където няма никаква армия, самолети, ракети - обсъжда държави с армии! Не знам кво се плюнчите само! Силно се надявам, никога да не разбрем, коя велика сила ще спечели, защото по време на война най-ощитен е народът! На приказки сме мн големи. И от политика мн разбираме, ама за това държавата ни е на такъв хал! Яжте, пийте си ракията и се молете да не става трета световна, защото ще бъдем заличени от картата! Живи и здрави!

134

Анонимен

преди 4 години

Защо утрепаха украинците в самолета?

133

Ррад

преди 4 години

Тръмпи нали щеше да бомби няколко десетки цели, само дето напуках толкоз много пуканки, лъжец !Ся последно има ли кравари в ковчези, едните викат 80 другите викат няма пострадали.

132

Анонимен

преди 4 години

Всичко е шоу за непросветените. Само победители, освен Сулеймана. Него го гътнаха защото знаеше много.

131

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 162Поинтересувайте се за конфликта и тогава плюйте по Тръмп......Споко, след няколко дни САЩ ще ги изпукат така че да си бършат задниците с челмите и фереджетата. Изрел също много ги обича!

130

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ТРЪМП СА *** И СИ ГО ЗНАЯТ!Хапчев, пак ли си без хапчетата, пак ли бъркаш в контакта без да свалишбушона???

129

Анонимен

преди 4 години

до Bad CompanyДа не пропуснеш себе си, Тонката(Зозо) това е един и същи ***, Странджата, Русомраз, за хибридната война на Козяк, отворено общество, америка за България. Много сте жалки продажници америка никога не е имала приятели само интереси.

128

Анонимен

преди 4 години

До гост 153...няма убити ,те 80 не са броят......Тези 80-те са иранци загинали при блъсканици от шубе! А при вчерашната блъсканица около погребението загинаха 50! От овце какво да се очаква!

127

шматка

преди 4 години

До 156Няма да я отворят.От руското посолство са им набили канчетата

126

Анонимен

преди 4 години

Петлето спря да се репчи свиха му сърмите смени тонът веднага, сега взе да мисли за светът, вчера се кани да удари 52 обекта в иран днес кво стана

125

Браво на Тръмп

преди 4 години

Добре че е Тръмп че да ни пази от терористи! Ако не е той, не знам...

124

гост

преди 4 години

няма убити ,те 80 не са броят

123

АнонимеН

преди 4 години

БРАДАТИЯ АЯТОЛАХ ПОКАЗА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЧЕ ТРЪМП Е ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ !!!ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ТРЪМП СА *** И СИ ГО ЗНАЯТ !

122

Анонимен

преди 4 години

До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТАЗ ЛИЧНО АКО СЕ СТИГНЕ ДО ВОЙНА ЩЕ ОТИДА В ИРАН ДОБРОВОЛЕЦ ДА СЕ БИЯ СРЕЩУ ХАМБУРГЕРИТЕ ,ТЕХНИТЕ САТЕЛИТИ БРИТАНЦИТЕ И НАЙ ВЕЧЕ СРЕЩУ ГОСПОДАРИТЕ ИМ ЕВРЕИТЕ--Можеш от сега да отидеш да чакаш войната, че иначе като почне докато пристигнеш до там Иран ще е капитулирал.

121

Закон на Мърфи

преди 4 години

Всеки гпу пак е категоричен!/познайте по заглавието кой кой е/

120

Не извратен тип

преди 4 години

Ясно се вижда ,че ракетите дори неносят боен заряд,само полезните *** на Кремъл грачат по енерция и приеха в знак на добра воля исляма.Тръмп,Путин,Израел,ЕС,ИРАН,всички са доволни от убийството на генерала,ама полезните още не са разбрали

119

До атлантиците

преди 4 години

На Тръмп в Русия трябва да му вдигнат паметник, успя да се скара с Европа, 2 по сила член нато, а в близкия изток направо американец не знам как ще стои спокойно, в замяна на това Путин продаде оръжие на Ердоган и отвори пото, Меркел и тя иска, а и утре му отива на крака на Путин Русия стана фактор в близкия изток какъвто даже ссср не е бил:)

118

ИСТИНАТА

преди 4 години

АМЕРИКАНСКО ПРОТИВРАКЕТНО БЕЗСИЛИЕ... НЯМА ПРО,НЯМА МРО,НЯМА ДЯВОЛ..НЯМА (ИЗБРАНИ) МИЗБРАНИ...ИМА ПентАгония И ПЪЛНИ ПАПМЕРСКИ С КРАВЕШКИ КАШЕЕРНИ ФАШКИИКИ....ТОЛКОВА ЗА АМЕРИКАНСКОТО(МОГЪЩЕСТВО) -ЦАРЯ Е ГОЛ ,ТИГЪРА Е КНИЖЕН.

117

шматка

преди 4 години

До националистТе иранците боб хвърлят за тебе.Отиди може да те назначат за теляк в банята

116

Bad Company

преди 4 години

Тук времето е гадно и утре мисля да не работя. Ще се опитам да направя анализ на руските *** и гадната хибридна война на Путин. Ако не ме изтрият ще ви напиша и имената на най-активните ***.