39

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа, да спрат пенсиите, АМА ДА НЕ МЕ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА ПЛАЩАМ АЗ И РАБОТОДАТЕЛЯТ МИ ЗА ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ. В този случай всеки да си прави сметката- харчиш всичко или си заделяш пари за старини я в банка, я в злато или валута под дюшека.

38

Анонимен

преди 4 години

Ако чорбаджиите и изедниците смучат по-малко, нещата ще са различни.Алчност, простотия и похот...

37

Анонимен

преди 4 години

И аз искам бебочета, ама няма свестни мъже.

36

До 38

преди 4 години

Нормално, Китай е по-близо до фашизма, отколкото социализъм. Корпорациите и държавата работят заедно, хората да го ду...Знаете. А пък и те имат свободна пазарна икономика, не е планова. Щом не е планова, значи не е социализъм. Абе Китай е сложно нещо.

35

Анонимен

преди 4 години

До 36. Нямам против са правят каквото искат.Но ми става смешно, как някои изпадат в телешки възторг, какво правил "комунистически Китай" В момента в Китай царува най-уродливия капитализъм. Дори САЩ са комунистическа държава в сравнение с тях.

34

Съвет

преди 4 години

Машини и роботи отнемат все повече работни места.Милиони хора остават без работа и без пенсии.Крайно време е за нова обществено икономическа система при която всички хора да имат достъп до парични средства за да живеят.Нещо като Скандинавските страни.Безработните да получават помощи за осигуряване на жизнения минимум.Работещите много добре. Работодателите по малко богати.Само не и социализъм , защото всички бедни и няма развитие.

33

Не извратен тип

преди 4 години

Скъпата ви Русия разби комунизма като остави най верните си братя без пазари и достоен живот.Жалби в офисите на КГБ

32

До 33

преди 4 години

Между другото, те така купуват апартаменти. Ако един китаец иска апартамент, събира 1,5/3 от сумата, вика родителите да платят малка дума, после братята, братовчеди/ли, сестри, Абе всичко. Събират пари и му кумуват апартамент, после той дава пари на негови близки за апартамент и ето. Хитри са.

31

Анонимен

преди 4 години

Цъкаща бомба: Световната пенсионна криза, начини за справяне-----------Ами, много просто - спират пенсиите!Не са решили - не са го сторили!Все ще измислят някоя "нравствена и високо морална причина" от рода на :- защита на екологията - съхраняване на природните ресурси - шанс за младите и т.н. и т.н. ....

30

Анонимен

преди 4 години

Тук каква криза предстои с пенсиите , понеже младите и всичко работоспособно е навън , тук само учащите ( скоро и те ) останаха и пенсионерите ( както и *** ) .... познайте какво ще стане .......

29

Анонимен

преди 4 години

"Комунистически" Китай са го измислили. Там пенсии няма. Никакви. Всеки се спасява сам- някои пестят за старини, други разчитат децата да ги гледат. Трети...Капитализма описан от Дикенс си е жив комунизъм, в сравнение с това, което е в Китай.

28

Ужас

преди 4 години

У нас е по зле една шепа нормални работещи издържат огромна група правоимащи и тези който плащат остават с малки пенсии а търтеите получават незаслужено голями пари,без да внасят нищо в НОИ,такова нещо и по социализма не е имало.

27

Анонимен

преди 4 години

В Русия, едни лоши депутати се опитаха са вдигнат пенсионната възраст от 60/ 55 за цени/ на 65 г за всички. Това стана зад гърба на Путин, който разбира се нищо не знаеше. Когато хората се разбунтуваха, Путин разбра за това и наказа лошите депутати.Благодарение на него възрастта за пенсиониране ще се вдигне с три, вместо с пет години.Хвала..

26

Дискриминацията

преди 4 години

У нас също чъка бомба,над 200 000 държавни служители не плащат данъци и осигуровки в НОИ а ползват социалната система,високи пенсии и превилегии!Кой мислите че плаща сметката?Малкото останали работещи хора!?

25

Анонимен

преди 4 години

Господарите не дават да изживеем достойни старини при положение че цял живот сме им работили като роби!

24

Анонимен

преди 4 години

Оставете Франция,в България пенсионната система на г-н Борисов работи за служители на МВР и МО които от началото на 2016г.до ден днешен получават заплата и пенсия едновременно и те доколкото знам са около-1500служители,не може ли тези пари да се раздават на младите,няма незаменими но тези са си осигурили живота докато са живи на държавна хранилка и на наш гръб...

23

Да бе

преди 4 години

Да бе, да. Човек може да работи само до максимум 50 години, това биологично му е заложено. На 50 хората стават баби и дядовци в нормалните държави. Аз съм на 34 и вече нямам зъби в устата, ходя прегърбен, болят ме ставите, с наднормено тегло съм и така са всички мой набори. Имам 6 години трудов стаж и съм смачкан от работа.

22

Евреино гнусен

преди 4 години

До До 2142 дгодини плащам пенсионни осигуровки на държаватапенсионните ми пари беша окрадени от Евреиските банки пенсията ми аз съм си я заработил - това са мой пари който вие твари евреиски окрадохте !!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Проблема е, че новодошлите имат деца, но и те няма да работят, а ще цоцат социала. Добрите работници ще измрат през следващите 10г.

20

До 21

преди 4 години

Като давахме 10% от БВП за отбрана и купувахме съветски *** ни ривахте. Пък и никой не ви е длъжен за пенсия. Защо други хора да ви гледат ***? Вие работихте за себе си, и за вашето оцеляване. Ревете на БСП, че ни вкара във НАТО и открадна спестяванията на хората.