36

Анонимен

преди 4 години

Всяко чудо за три дни. Като опре до парите и вдигане на данъците, добрите намерения се изпаряват. В края на краищата или екофашистите или националистите ще надделеят. Така фашизма няма алтернатива другарко Меркел.

35

Истината

преди 4 години

Екоактивистите били новите нацисти... Пълна глупост! Кое им е лошото на нацистите? По-голямата част от технологичният прогрес през 20ти век го дължим именно на тях. Просто загубиха войната и сега са "лошите".

34

Анонимен

преди 4 години

Още не е в състояние да осмисля думите си и последиците от тях, а тръгнала акъл да раздава. Да видим дали глупаците, дето й раздават награди и внимание ще се светнат каква глупост сътвориха.

33

Мегачеп

преди 4 години

Като я хвана тая за двете плитки, ама чисто гола и отзад, и като и го притреперим дедовия ще вие като линейка в завой и ще има да гризе таблата на леглото докато и последната и мисъл за изправяне до стена не и се превърне в сексуален фетиш. После само като чуе думата стена ше лепи лице до нея и ще разтваря бузките с две ръце.

32

Анонимен

преди 4 години

Всеки който и се връзва на тая е по-*** и немислещ от нея. Излиза значи някакво кууку, *** една дузина несвързани реплики и простотии и веднага се намират пет буннака да я обявят за пророк и месия. Те това са и следователите на тая.

31

Анонимен

преди 4 години

Малка жалка кукувица марионетка от мапет шоу.

30

Анонимен

преди 4 години

Екотерористите са новите нацисти. Използват една тема важна за всеки човек и правят всякакви бъркотии, а не могат да предложат нищо съществено. Аз също искам чиста природа, но как друг да го каже и направи. Смешници , които правят всичко това за пари.

29

От л;бопитство...

преди 4 години

Вчера посетих форума в Мадрид.Седнали на кафенце, курабийки и си лафят.Абе харчат парите на Чили и Испания.

28

Анонимен

преди 4 години

Грешката е, че й дават трибуна вместо хапчета.

27

Сата НАТО

преди 4 години

Грозничка е Грета, но е устата, родена манипулаторка. Определено има личностни проблеми и се е насочила да си го изкара на околните.

26

Анонимен

преди 4 години

Екотерористите не се спряха и използват едно дете с психични отклонения. Това го каза един лекар от САЩ, а не аз. Само се чудя на родителите му, защо жертват детето си.

25

Анонимен

преди 4 години

Почна с куците оправдания за грешки в превода. Изобщо не е грешка, тази е психически нестабилна.

24

Sichtpunkt

преди 4 години

По лицемерно е да лъжеш цяла нация, че няма глобално затопляне, да призоваваш към безразсъдно разхищение на вода и да възобновяваш добива на въглища, а в същото време да се "криеш" зад милиардите си!

23

Анонимен

преди 4 години

Това дете кой го лансира толкова. То е ясно какви са проблемите. Нещо не разбирам.

22

MGTOW

преди 4 години

Още не е свалила пелените, акъл дава.

21

men

преди 4 години

евронюз да се зачуди къде им отвиат "рециклираните" пластмаси. китай от около 4-5 години е забранил вноса заради мръсотията и защото самите те имат вече достатъчно такъв б,,оклук. китайците дето това им беше бизнеса го изнесоха в малайзия и други от техните бананови републики ама местните власти набързо ги стипираха. сега половината бо..*** се изсипва по средата на океана от фирмите дето уж го рециклират, другата половина се изгаря в нашите тецове. защо лятото нема смог. какъв процент от населението е с печки че ги обвинявате.

20

men

преди 4 години

аз като напиша нещо подобно тука ме трият, банват ме, плашат ме с полиция, скоро и в затвора ще ни вкарват. гретито, освен че бяга от училище (социалните, къде сте) освен това тероризира бедните ни и без това стресирани политици. порко и самальотчика такова шубе ги е хванало от гретито заради токсични еврогесташки *** който се гори в българия че даже до тоалетната ходят с кола на НСО и с 200 км в час. ашколсун греит.

19

Евреи я командват

преди 4 години

Еврейските номера, край нямат.Лошото е, че будaли българи им се връзват.

18

Анонимен

преди 4 години

Доста лицемерно е да ползваш компютър, на който чарколяците му са направени от химични елементи, които трябва да бъдат изровени от Земята и да крещиш "ама те ни тровят". Тая с какво е облечена? Защото в Швеция си е малко студено по това време. И как се прави тая дреха от тая известна марка? Защото точно тази материя на гърба й не е много "еко". Да ходи там с норвежки мъхове да се облича и яде и тогава да видим.

17

Анонимен

преди 4 години

Да направим всичко , което пишман екоактивисти искат. Спираме самолети, влакове и коли . Спираме да горим въглища и дърва. Спираме да отглеждаме крави и прасета . Е и другари как ще живеем според вас.