17

Един

преди 4 години

Може да добавят в критериите и да е участвал в приватизацията на външнотърговско дружество и да може да язди кон.

16

Анонимен

преди 4 години

Представление, играно преди години.Честните и морални, доброволно, безплатно, срещу храна, са построили пътища, язовири и други, което никой днес не защитава - една мутра приписва всчко на себе си.Когато нещата живнаха, явиха се чиновниците и излапаха баницата и морала.Вижте общинските съвети! Има хора, които не са произвели НИЩО в живота си!Вижте роднините в ръководствата.Това не е идеология и политика, а семейна фирма.Честни и умни - в никоуе време не са желани от алчните простаци.

15

Панталей Партизанина

преди 4 години

БСП лидерът трябва да бъде чистосърдечен, благочестив, милосърден, целеустремен, сърцераздирателен, широкомислещ, състрадателен, ентусиазирано деятелен, целесъобразен, борбен, всеотдаен, чистонравен, целомъдрен, дълбокосмислен, далновиден и най-вече мъдър! Всички БСП членове притежават тези качества но въпросът е кой ги притежава в по-голямо количество! Той ще бъде провъзгласен за командир на всички социалисти и простолюдни! Победа!

14

HR

преди 4 години

Мошениците търсят лице, за прикритие пред баламите.

13

Номинатор

преди 4 години

Еми, Баце, ве - той е най-морално чистия комунист. Още си пази членската книжка. От БКП.

12

Анонимен

преди 4 години

Жан Виденов

11

Анонимен

преди 4 години

Нека да формулират понятието "нравствена чистота".Качество неодобрявано.Да видят кой от тях го има.Учението за социализма е обосновано на ценностите на християнството и десетте Божи заповеди.Сега всички са и религиозни. Хаха.Ценности днес - да бъдеш тарикат, подлец, крадец, ***, слуга, лъжец , алчен, да се възползваш от властта, да се мазниш , унижаваш, за да получиш, да потискаш честните и умни хора. Работи се с удобни, не с морални. Взаимно удобство.Идеите не са бизнес. Отврат.

10

Анонимен

преди 4 години

По скоро ще намерят детствена порно актриса с 10 години стаж ...Отколкото комунист с такива качества

9

Бат Сали

преди 4 години

Како етуи бесепе искам и ас да влиаза има ли хубави пари там?

8

проскубан ястреб

преди 4 години

Крадлив Ром Овчарин по възможност от Правец като бай Тошко ряпата

7

Анонимен

преди 4 години

Само като се закрие тая партия БСП , България ще просперира и някои от сънародниците ни ще се върнат. Стига социализъм/комунизъм - взимат благата някви олигарси баневи- маневи аре стига!!

6

Анонимен

преди 4 години

БСП умре. Младите Българи и ромите гласуват за ГЕРБ, турците гласуват за ДПС.

5

Анонимен

преди 4 години

да не му шават пръстите и всички в залата паднали от смях

4

Хе-ха -

преди 4 години

Борислав Гуцанов - тоя си е за затвора.

3

Анонимен

преди 4 години

Тия по-лесно ще открият еднорози, отколкото политик с такива критерии. :D Понякога се чудя, дали политиците не са бавни. Не нагли, а просто бавни, за да говорят подобни простотии.

2

Анонимен

преди 4 години

Ми как да няма напрежение като целия б.*** още от БКП-то си е там и стиска кокала щото така са свикнали да се налагат и да лапат. Пълно е с комунистически *** и дечицата им, които до 90-та година живееха на Запад по посолства и сега така са си свикнали - да са номенклатура, която народът трябва да изхранва. А те да си седят у НС-то и нищо да не правят.

1

Анонимен

преди 4 години

Само ако назначите Бойко Борисов може да спечелите изборите.