73

Shark

преди 4 години

Никого не съжалявам.Особено англетата, Джен-Мен и компания. Били са алчни, вложили са си парите, изгубили са. Насила не са ги карали. Джен и компания интересува ли ги хората тук в България как живеят? Хората са казали, "Г..з глава затрива", е, вярно е!

72

--

преди 4 години

Всъщност така работят всички инвестиционни средства - даваш пари, печелиш или губиш :) Финансовата система на капитализма е най-голямата бутафория, в която всички вярваме.

71

Въпросче

преди 4 години

Ми сами са си виновни. Някой насила да ги е карал да влагат?

70

хахах СМЕХ пълен

преди 4 години

Докато я "търсят" Ружа вече има нов бизнес и се носят слухове че само за последната година е спечелила над 60 милиона.А между другото бизнеса със криптовалутата още си е активен и вероятно и от него е спечелила още десетки милиони.

69

ЧЕРНА ПАНАМЕРА

преди 4 години

инвестираш в крипто валута цената и пада и фалирваш, Руша не е банка да ти гарантира влога, затова е инвестиция, кво реват тия ако бяха спечелили щеше да е много хубава...

68

Мевляна Руми

преди 4 години

А дали долара не е пирамида. Я всезнайковците евроатлантици веднага да пояснят.

67

Анонимен

преди 4 години

Тука говориме за алчност и от двата полюса - и измамника, и измамените камили. Абе на никого не стигат, ква е тая човешка психика. На хората все им е малко.

66

Анонимен

преди 4 години

В Созопол има нейни имоти, никъде не се крие, никой не я търси.

65

Мевляна Руми

преди 4 години

Тя е жена на века не на годината. Дано е жива и здрава.

64

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова я беше наградила с титлата "Жена на годината"

63

Евала!

преди 4 години

Ружа е национално богатство! Трябва на всяка цена да я намерим и да я клонираме.Държавата да се заеме и да стане национален приоритет.Ако имаме примерно 100 Ружи всяка като ни докара по 4 милиарда евро от различни схеми и ето 400 милиарда евро в икономиката на България. Така само за няколко години ще станем най богатата държава в Европа. Ами ако имаме още повече Ружи? 300-400 .... Можем да превземем света без проблем и без никой да ни усети.Ей това вече е истински капитализъм в действие.

62

Мевляна Руми

преди 4 години

Интересно родшилдите и Сорос с какъв труд създадоха финансовите си империй?

61

Евала!

преди 4 години

Ружа Игнатова е истинска героиня на капиталистическия труд в 21 век! Младите капиталисти имат много да научат от нея. Ако в България имаше повече успешни капиталисти като Ружа досега държавата ни щеше да е станала една от най богатите в Европа.Ония западните държава всички така са забогатели. Със яко грабене. Още от едно време са завладявали територии, ограбвали са злато и са търгували с роби. А ние будалите си мислим че нещата стават с работа....НЕ. Нещата стават само със хитра далавера.

60

Колко е хубаво...

преди 4 години

...да те мамят на държавно равнище:Имаме нужда от защита:1. 2 милиарда ф-чета първа пратка;2. 2 милиарда ф-чета втора пратка;3. 28 годишна фрегата за 23 милиона;4. 2 подводници за по милиард(или 2);5. Бойни машини на пехотата-1 милиард;6. Някой *** вместо Фалкона-50 милиона.7. Разходи по реализация на продукцията-10 %;Рекапитулация-16 милиарда лева.Бавно и полека дълг натрупахме за 2 века!Резултатите са видими.Паник атаки и депресии - невидими.Дали Бой,не ще изчезне някой ден?

59

Анонимен

преди 4 години

До 60Моля? А ти си научи, че тов не е английски и не шибаш главни букви, където ти кефне!

58

Анонимен

преди 4 години

Не е българка а българска Ромка от ромското Общество или група Дасикане Рома израстнала в Германия Научете си Ромските Общеста Групи и подгрупи в България

57

Анонимен

преди 4 години

До 43Мор ални е - всичките българи са много мили и добри, ама ако им посегне към паричките, дори д са крадени, вади сатъря...

56

Анонимен

преди 4 години

До 57И какво? Награда за Ружа и компания,че ги е научила на важен житейски урок?Когато някой загуби пари от и вестиция - глупав е. Когато спечели - късметлия е. Ако печели редовно - измамник е.

55

Анонимен

преди 4 години

Тези хора не са жертви на Ружа, а на алчността си. Дали ще е Ружа, дали ще е Мадоф, дали ще е Иво Недялков, няма значение. Тия хора само търсят кой да ги изтръска. Е, намират си.

54

Анонимен

преди 4 години

56 беги я тЪрси тогава.