137

Анонимен

преди 4 години

момиченцата с плитки никога не са били добър знак

136

анон

преди 4 години

защо тайм я избра? всички знаеме защо. но това не го прави този факт по-малко трагикомичен

135

Анонимен

преди 4 години

Грета се извинява, че носи фланелка на Антифа - даде ми я приятел,А на майка и и на баща и които носят същите, пак ли приятел им ги даде ?https://instagram/p/B59OFeNA-EW/

134

Анонимен

преди 4 години

Абе, вие на кого вярвате - на учените или на това болно хлапе?Задайте си въпроси - Какви сили стоят зад този проект наречен "Грета"?Разбира се, че трябва да пазим природата, спор няма!!!, но това би могло да стане именно чрез инвестиции и внедряване на новите технологии, а те съществуват!Но, обвиненията и твърденията, че "човешката дейност" е главния фактор за промяната на климата намирисва на фундаментализъм, който лесно може да се култивира в еко-фашизъм!

133

мишо бирочето

преди 4 години

грети кажи батко сега за фотьойлчетата по 10000+ еврака дето се снимате с мамиту ти върху тех? как ги купихте? феъртрейд ли са? дървесината био ли е, посади ли дърво като ги купи, работниците в индия произвели текстила по 16 часа на ден ли бачкат, кожата от кое животно е взета, то къде е живяло, как е клано, маменцето от де пара да купи не един ами два дизайнерски стола, защо не дари парите на индианците и не си купи нещо от икеа, ти как си финансираш пътешествията, къде спиш, какво ядеш, защо не ходиш на училище. въпроси много а от другата страна ни гледа само синдрома на даун (без да обиждам

132

Анонимен

преди 4 години

Над 96% от хората в допитването на сайта на Тайм са гласували за протестиращите от Хонг Конг, но тъй като е много страшно да разсърдим Пекин ето това "дете" *** стана "личност на годината". Който иска да добие представа колко и сече пипето да си пусне клипа с пресконференцията и след нелепата реч пред ООН, когато я питат защо е отишла там и какви са и целите тя казва че не разбира въпроса и дава микрофона на една патица от партията на зелените.Напълно лишена от здрава мисъл коза.

131

Анонимен

преди 4 години

Климатичната криза не се отнася само до околната среда. Тя е криза на правата на човека, справедливостта и политическата воля. Колониалните, расистки и патриархални системи на потисничество я създадоха и подхранват. ,Ето какво декларира Грета.........Нищо общо с екология, чисто левичарски позиции, главният виновник е белият човек и европийската цивилизация.

130

Ъъъъъъ

преди 4 години

Дайте му сега и една нобелова награда на детето, че да има за джобни.

129

ivailo

преди 4 години

До Анонимен 136С две думи , Изабела е по-умна и по-добра от Гретето... Ааа, и по-хубава !

128

PoM от Лом

преди 4 години

И при нас в турция имаме същото джереме казва се не грета а мюмюн алцхаймера и е *** но на акъл е същия

127

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Трябва да се намалят хората"Не хората а нег герите трябва да се намалят. Хората в момента имат отрицателен прираст на населението ама нег герите и ман галите заливат планетата като черна чума.

126

Анонимен

преди 4 години

До 59г."още по-трудно да накараш САЩ, Китай, Русия да спрат замърсяването"Изобщо не става дума за спиране на замърсяването. Екоталибаните начело с ООН искат спиране на емисиите от въглероден двуокис. Въглеродния двуокис не е замърсяване. Той е жизненоважен за живота на земта. Без него няма да има фотосинтеза а без фотосинтеза няма да има кислород и многоклетъчни организми.

125

Анонимен

преди 4 години

Време е не само политиците, но и журналистите, както и самата Грета Тунберг да започнат да слушат учените. Всички нейни твърдения са оборени от учени като Патрик Мур (съосновател и бивш директор на Грийнпийс) и Уили Суун. Служейки си с данни (а не с емоции като Грета), тези учени доказват, че всички твърдения на екотерористите са лъжа и манипулация. Но кой ти слуша учените, дори и Грета не иска.

124

fighter

преди 4 години

Вие тъ.пите и корумпирани *** направихте тая малка оли.гофренка звезда.Сорос плаща,вие изпълнявате.Да ама не,хората вече не са ***,те знаят,че ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ няма,искат си работните места,икономика и добър стандарт на живот.А малките тъ.пи гРЕТКИ,като пропускат училищните часове ще са необразовани и идеална плячка за чи.футите на чичко Сорос,

123

продължение,

преди 4 години

...Според Изабела мултикултурализмът е едно от най-страшните явления,които Швеция е допуснала да се случи,а управляващите водят страната към гибел.Момичето придобива известност с публичните си речи,които изнася в много шведски градове.Тя се противопоставя и на новата вълна на феминизма и пропагандата на гей общността.

122

Анонимен

преди 4 години

След като непрекъснато пишете за някакви активисти/визирам Грета/защо нищо не пишете за друга 16 годишна шведска активистка Изабела Ярванди?Тя изповяда други ценности като антиглобализма,против либералистичната миграционна политика на Швеция,въпреки,че е от смесен брак майка шведка и баща иранец.Според Изабела мултикултурализмът е едно от най-страшните явления,които Швеция е допуснала да се случи,а управляващите водят страната към гибел.Момичето придобива известност с публичните си речи,които изнася в много шведски градове.Тя се противопоставя и на новата вълна на феминизма и пропагандата на

121

Анонимен

преди 4 години

Не е ли е велико да станеш толкова известен с нещо хубаво, чак личност на годината? Най вероятно никой от обкръжението на повечето от нас тук няма да стане известен дори в БГ, камо ли световното известен, да не говорим личност на годината.

120

Хм

преди 4 години

До АнонименАбе и ти си прав, ама и 5-6 метра да се вдигне доста от крайбрежието и сума ти градове заминават на кино.

119

Стефан

преди 4 години

Грета е невинна. Тя не знае какво говори и върши.

118

59г.

преди 4 години

С природата борбата е невъможна, още по-трудно да накараш САЩ, Китай, Русия да спрат замърсяването, а разните оркхи по света да се плодят зверски (техен си е проблема,не мой). В рамките на скромните си възможности съм предприел своите превантивни мерки: изчистих апартаментите от семейното битие; къщата е направена здрава, бетер мавзолея навремето (който ще да вярва); в зимата влизам с продукти (и топливо) за 5-6 месеца; има и градина къде да се копне след зимата. Та, коли ме бура за Греталандия.