49

Анонимен

преди 4 години

Нинова,спешно се обаждай в Масква да измислят някакъв реанимационен план, щото след "грандиозните ви успехи" от тази година току виж че на парламентарните избори не сте прескочили 4 процентната бариера...---Те на Москва отдавна им е ясно, че тая партия БСП е безвъзвратно заминала. Москва вече са по гъсти с ДПС и Доган, отколкото с БСП и Корнелия.

48

Ха-ха

преди 4 години

Гледах я как се надува тази сутрин ... и си пуснах порно

47

ГЕРБ

преди 4 години

Ние покрепяме Нинова. Тя е нашата опора - с нея винаги печелим изборите. Пожелаваме и дълги години на този пост, а ние все така да печелим изборите.

46

TT

преди 4 години

Нинова,спешно се обаждай в Масква да измислят някакъв реанимационен план, щото след "грандиозните ви успехи" от тази година току виж че на парламентарните избори не сте прескочили 4 процентната бариера...

45

Анонимен

преди 4 години

Евроком се спонсорира с руски пари междувпрочем.

44

анализатор

преди 4 години

всъщност имаше случай комунист да дава оставка - Боко даде оставка преди 3 г. Уловката е,ч е знаеше, че ще спечели и ще пренареди патериците...

43

Анонимен

преди 4 години

Това същество, ако се добре до власт ще сложи края на България!

42

червения трол

преди 4 години

ГОСПОЖО ЖУРНАЛИСТКЕ КАМЕЛИЯ КАКВО ИМАТЕ ПРОТИВ НИНОВА ПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ ПИШЕТЕ С УДОВОЛСТВИЕ ПРОТИВ К.НИНОВА ВЗЕМЕТЕ ЧЕ НАПИШЕТЕ И ЗА НЯКОЙ ОТ ГЕРБ ПРИ ТЯХ НИЩО НЕ Е В РЕД НООООО ВИ Е СТРАХ НАЛИ А ЗА БСП????????----------ТАКА Е, НАПРАВО УЖАС. НЯМА ТЕМА ЗА ГЕРБ И СЕГА НЯМА КЪДЕ ДА СИ ПИШЕМ ДНЕШНИТЕ ОПОРКИ. ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ.П.П. ПУСКАЙТЕ ТЕМА ЗА ГЕРБ ЗА ДА ИМА КЪДЕ ДА ТРОЛИМ, ЧЕ ТОВА СА 0,10 СТОТИНКИ НА МНЕНИЕ.

41

Анонимен

преди 4 години

Страх ги е журналистите.Хляб е това.Гладно не се тои .И Нинова и Боре са си устроили децата и им дреме на оная работа.Шиши войвода скръцна на последната що годе свободна тв Евроком и махнаха Байрактаров,защото беше подготвил разобличаващ материал за търговията с паспорти.

40

ХМ!

преди 4 години

ГОСПОЖО ЖУРНАЛИСТКЕ КАМЕЛИЯ КАКВО ИМАТЕ ПРОТИВ НИНОВА ПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ ПИШЕТЕ С УДОВОЛСТВИЕ ПРОТИВ К.НИНОВА ВЗЕМЕТЕ ЧЕ НАПИШЕТЕ И ЗА НЯКОЙ ОТ ГЕРБ ПРИ ТЯХ НИЩО НЕ Е В РЕД НООООО ВИ Е СТРАХ НАЛИ А ЗА БСП????????

39

teo

преди 4 години

Комунист да си подаде ОСТАВКА, това ще е най-голямото чудо сред столетницата!!! Тя *** ЩЕ СМЕНИ ВСИЧКИ ДРУГИ, НО ОСТАВКА НИКОГААА!!! Нищо, по-добре, че ще срине БКП-БСП изоснови!!! Само България ще спечели от това, че не си подава оставката!!! Браво!!!

38

Анонимен

преди 4 години

Добре, добре! Да не сдава поста!!!Още година-две с нея начело и партията й/им ще остане само в старите вестници.Дъж го, Корнелке - всички нормални българи ще ти се радват

37

Анонимен

преди 4 години

Тази не е никакъв комунист. Кукла на конци на презокеанските господари.-------Нали тази сложи червения *** Румбата за президент, та да говори каквото му каже БСП, ДПС и Москва. Та Нинова ако е кукла на конци е на Москва не на САЩ

36

Анонимен

преди 4 години

Знам ,че има план бсп да изчезне(самоунищожи).Защо и да ли евътрешна употреба,нямам представа.Станишев го започна и Нинова е найподходяща затова.Смениха имена наулици,история и какво ли не.Т. е. партияот народа и за него,няма вече.Сигурноще дойдат корпорацийте и задължителни задължения и край.

35

До 1

преди 4 години

За Баце ли говориш?

34

Анонимен

преди 4 години

Дреме ми за Нинова.Не ни вреди,а само дразни някого.Други са вредителите,но си траем,защото пълнят гушлетата,но само на някои,с цел разделяй и владей.

33

ANTIFA

преди 4 години

До От менТази не е никакъв комунист. Кукла на конци на презокеанските господари.

32

От мен

преди 4 години

Че как ще се откаже? Спазва старите традиции. Комунист само като стане жива мумия и смъртта го откаже принудително.

31

Анонимен

преди 4 години

Оставането и начело на БСП е радващо за целокупното ни общество !Напред и нагоре към Бузлуджа, народе!

30

Анонимен

преди 4 години

Миличката червена гадинка!