65

Анонимен

преди 4 години

Камелчето пак! EXCEL в текстови вид! Страхотно постижение, а за ба.лъците повече занимание. НАЛИ ЕС ИСКА 2,5% ИНФЛАЦИЯ, Е ИЗПЪЛНИХМЕ ГО! ДАЖЕ САМО 0,5% ЗА МУТРИЛКИТЕ ОСТАНА, А НЕ 5% КАКТО СИ ГО ЗНАЕМ!ЩО ТРИЕТЕ БЕ НЕГРАМОТНИЦИ, БЯХ НОМЕР 82!

64

Bad Company

преди 4 години

Зелето поскъпва с 1,8 на сто и се продава по 0,58 лв./кгУжас!! Днес трябваше да купя на мама 15 кг. Ще трябва да изпуша една цигара по-малко за да компенсирам разликата от този брутален обир.

63

Анонимен

преди 4 години

Камелчето пак! EXCEL в текстови вид! Страхотно постижение, а за ба.лъците повече занимание. НАЛИ ЕС ИСКА 2,5% ИНФЛАЦИЯ, Е ИЗПЪЛНИХМЕ ГО! ДАЖЕ САМО 0,5% ЗА МУТРИЛКИТЕ ОСТАНА, А НЕ 5% КАКТО СИ ГО ЗНАЕМ!

62

Анонимен

преди 4 години

Щом цените на едро са се повишили с 3%, значи цените по магазините са скочили с 6%.

61

Анонимен

преди 4 години

Защо не пишете че това са цени на Едро. Вие пазарувате ли от магазините. Цените на Дребно са двойно по високи от цените на Едро.

60

Анонимен

преди 4 години

Доматите поскъпнали зимата? Не думай!

59

Анонимен

преди 4 години

А пенсионерите чекаме увеличение на пенсиите. А това увеличение го изяде инфлацията още преди да сме взели увеличението. Тия за мамуни ли ни имат. Или за още по лошо. За Африканци от Кения.

58

дядо йоцо гледа

преди 4 години

Колкото по-високи цени на храните, толкова повече пари за техните производители и търговци. Просто е. Свиквайте селяни градски.

57

Ами така е..

преди 4 години

На село е най-евтино...??!!А у София, скъпо...??!! ЩО така, не знам!!!!! Вие знаете ли???! ...

56

Хахахааааа.

преди 4 години

КАТО. ВИ Е СКЪПО, НАПРАВЕТЕ СИ ЕДНО ТКЗС, ТА ДА ВИ Е ЕВТИНО , ЗА КРАДЕ И БЕЗ ПАРИ.ТОЧНО КАТО ПРИ Т. ЖИВКОВ!!!!!КВО ВИ ПРЕЧИ, БЕ... ХАХАХААААА....

55

13

преди 4 години

Храните поскъпват с 30% всяка година. Това е инфлацията в държавата на годишна база и засяга всички цени. Държавата се управлява от бивш охранител, за който има много информация от доклади на ЦРУ в wikileaks. Четете wikileaks не гледайте новините. Само тогава ще ви се изяснят нещата.

54

хипотеза

преди 4 години

До хахах Гласуваш за друг кандидат - бюлетината се оказва "невалидна". Тия в комисията гласуват от името на някой неявил се гражданин и гласа ти отива за ГЕП.После в НДК почва голямата "поправка" на протоколи.... Не е ли възможно тия дефакто да са загубили изборите, ама де юре са "победители"?

53

няма се плашите

преди 4 години

Храните ни с по-скъпи от тези в Берлин. Но за сметка на това са толкова вредни, че властта си прави наденици по поръчка.Извод - научете се да фотосинтезирате.

52

човек

преди 4 години

Всичко върви нагоре, само заплатите - надолу?Как е възможно?Надолу, защото като се разболяваме вече няма да ни плащат!Ми не, невъзможно е.Иначе излиза, че управляващите са открили Философския камък. И могат от оловото да направят злато!Не украинци, не виетнамци - камерунци и ганийци да докарат в България, пак няма да има кой да работи!А реват срещу бежанците - само Бойко да помоли Ердоган да му пусне малко, и ето кой ще му работи. Да, ама не!!!

51

не е лесно да си тъп

преди 4 години

И след 30 години какво? Пак не сме свободни, само дето сме по-бедни и сме пред изчезване.Разбирам да бяхме платили тежката цена на свободата. Ама не сме и свободни... голяма прецаквация

50

овце за стригане

преди 4 години

По покупателна споособност една стабилна и желана заплата у нас - 1200лв/месец е равна на минимална пенсийка от 74лв преди 89-а. А хората, които бачкат за по 500-700 лв де факто вземат по една социална помощ. Нелогично е цените ни да са като на запад, а заплатите 6 пъти по-малки.Чехите вземат по 3000лв (1500 евро) средно на месец и пак протестират...А Разликата от 2-3 х. на месец ви я крадат мутрафоните.

49

Анонимен

преди 4 години

Нали тиквите,мутрите ,Винетутата другата там св0л** ви обещаваха благоденствие и радостен живот бе!Кво стана?

48

хахах

преди 4 години

Другия път пак за Бойко и Фандъкова да гласувате овце заблеяни. Нека Ви !

47

Ветеринар

преди 4 години

Свинска сланина в Кауфланд-8.40 лв. Създарма 14 лв., а някога се считаше за *** и беше евтина . Да , ама се правеше от болни животни. Помните ли какво е това изолационна кланица ?

46

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 42 Не само свинското. Всички меса поскъпнаха двойно.