8

Анонимен

преди 4 години

Колко сте пошли, плоски и елементарни..хейтъри copy and paste! Нямате грам мозък в главата, нямате и няма да имате собствени мисли. Не умете да разсъждавате самостоятелно, а единствено да тормозите.

7

Анонимен

преди 4 години

Сега остава само Магистериумът да бъде създаден и да пусне закон, с който всички, които могат да четат, са обявени за слуги на дявола и трябва да бъдат избити.

6

Анонимен

преди 4 години

"дори в семейства, които нямат религиозни вярвания" - хайде, хайде, чак толкова политкоректност не е необходима - не съм чувал за атеисти-екзорсисти досега.

5

Хммм

преди 4 години

Когато образованието запада , средновековието се завръща .

4

САМАРА МОРГАНВИЛ

преди 4 години

Ако не знаете моята история си пуснете филма ,,Предизвестена смърт",обещавам си,че няма да умрете след 7 дни.Истинската ми майка се опита да ме удави като бебе,а майката-осиновителка ме хвърли в дълбок кладенец,където се мъчих цели 7 дни.За мен казваха, че съм дете на дявола и че съм чистото зло,защото съм разболявала някакви коне,които умряха.Мъчих се от глад и жажда 7 дни,но в очите на света си останах вечното зло.Това ли заслужих за 7 годишния си живот? Никой да не ме обича и да бъда убита?

3

Бау

преди 4 години

Глупавия психопат е много опасен ... :( За жалост имат право и да ... гласуват....

2

Анонимен

преди 4 години

Почти няма вече по света подобни страни. Черен народ с бяло кралско семейство.

1

Анонимен

преди 4 години

Африкански диваци са британците