39

Паисий

преди 4 години

До СправедливТо БСП не купуваше гласове!Крадеца вика дръжте крадеца!

38

Анонимен

преди 4 години

Народа не иска комунисти ... 50 години комунизъм стигат !Утре ако Бойко реши да се пенсионира, хората ще го молят да остане именно защото никой не иска комунисти.

37

Справедлив

преди 4 години

Касиранетакива избори не е имало досегатолкова измамни и купени гласове от ГЕРБ

36

Един от Северозапада

преди 4 години

А относно касирането-вотът ще е същия, Баце пак ще купи махалите, а държавните служители, полицаи , администрация, обръчи, заедно със семействата си, вкупом ще гласуват за него, защото ако не гласуват, изпадат от каручката, и не могат да си намерят друга работа, защото сами знаят, че за нищо не стават.Останалите-пак ще идат за риба и гъби, и четито, Софиянци, по-*** ви съграждани и дантаджийте лризо до Герб ще избират кмета, а вие само ще гледате и псувате после, на ум, или тук.

35

Един от Северозапада

преди 4 години

"Какво представлява БСП показват двете женички, Мая Манолова и *** Нинова. Това са необразовани , нагли, крадливи, лъжливи и говорят по цял ден без нищо да казват просто си говорят глупости."---Друго си е да говори свъх образования и свръх интелегентен Баце Бойко, който е чист, като сълза на девица, и в миналото, а и сега, и целува от време на време деликатно ръка я на Меркел, я на Макроновица, я на американската посланничка, с финес, като дипломат от старата школа, винаги в костюм.

34

Един от Северозапада

преди 4 години

Бил съм в изборна секция, преди години, в едно село в нашия край. Външен човек за селотобезпристрастен. На местна почва, долу в секционните комисии, почти не може да става манипулиране на документите, много свидетели има, от всички партии. Но ноща, към 3 часа, видях как приетите протоколи, заверени и подписани, се предават отРИК на ЦИК-стои служителя зад гърба на момиченце, 18-19 годишно, оператор на компютър, и диктува извадката на РИК. Не е проблем, да диктува неверни данни, момичето ще е вино

33

Паисий

преди 4 години

Майчето иска да поддържа интереса към себе си защото осъзнава, че е вече бита политическа карта!

32

Анонимен

преди 4 години

Какво значи сгрешен протокол. Тези комисии как ги избират - с конкурс по некадърност. Събиране се изучава във втори клас. Все си мисля, че тези мушмороци грешат в полза на определена политическа група и ако мине, мине.

31

БОЖЕ, БОЖЕ....

преди 4 години

АМАН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕРАЦИ И ХОРА С УСТА ГОЛЕМИ, КАТО ВРАТИТЕ НА ГРАДСКИТЕ КЛОЗЕТИ.

30

Анонимен

преди 4 години

В днешният свят на телефони с камера, ако имаше поне една снимчица или видео, тази една седмица щеше да врещи като коза, но нямааа. Опитва нещо, ако мине номера, а той няма да минеее.

29

Анонимен

преди 4 години

Исках да гласувам за БСП и Мая Манолова.Ама нямах желание.

28

Тъй, де!

преди 4 години

Накрая идва професор Мишо и всичко е точно - избирателната активност е над 50% и здравите и прогресивни сили са победили!

27

до гласоподавател

преди 4 години

Спокойно няма да те разкарват да ходиш пак да гласуваш, касирането означава просто повторно преброяване на бюлетините.Все пак българите сме умни хора, не сме като англичаните- гласувах за Брексит ама не това искам може ли пак да гласувам.

26

Анонимен

преди 4 години

Поне е длъжна да опита много малка е разликата няколко гласа,В същото време има статистическа грешка при преброяване от грешки в служители с малко по висок коефициент заради недобре обучени преброители,все пак преброителите са с други професии а това го правят между другото.Така че има шанс да има полза разбира се има и шанс да се окаже че има по малка подкрепа.Но нищо не губи.

25

абе Майо!

преди 4 години

Не притежаваш качествата на градоначалник. Защо се кандидатираш?Един градоначалник трябва да е работлив, да има чест, достойнство. Да е заслужил уважението на съгражданите си. Как въобще смееш да кандидатстваш за такъв пост?Не дай боже спечелиш, ще трябва да работиш. То да не е като да приказваш по цял ден празни приказки. Не ти трабва да си вземаш беля на главата.По добре си стой така "непризната" можеш спокойно да критикуваш и да си въобразяваш че си права.

24

гласоподавател

преди 4 години

Ако касират вота, аз отново ще гласувам за ГЕРБ.Ще поискам, след това ППО да заплати несправедливо похарчените средства от касата на БСП.

23

Анонимен

преди 4 години

Какво представлява БСП показват двете женички, Мая Манолова и *** Нинова. Това са необразовани , нагли, крадливи, лъжливи и говорят по цял ден без нищо да казват просто си говорят глупости.

22

Анонимен

преди 4 години

Има доказателства но не ни изнасят. Т.е няма доказателства

21

Анонимен

преди 4 години

Голяма част от коментарите под всяка политическа тема са написани от хора лично заинтересувани, с други думи - хора интересуващи се единствено от собствения си джоб ... за мнозинството българи понятия като истина, справедливост или лъжа и мошеничество отдавна са слети в едно ... ядосват се, че те самите не могат да крадат, а не че някой по-принцип краде.Докато поквареното комунистическо и пост-комунистическо поколение не си отиде България няма да се оправи

20

Хахахааааа.

преди 4 години

Удар у комунистическа КАРТУНА е най-добрата преценка.