25

Анонимен

преди 4 години

Абсурд да струва толкова много, някой ще гепи половината.

24

Анонимен

преди 4 години

Пуканки ?

23

Кеф отвсякъде

преди 4 години

По толкова пари на човек, за да ги тъпчат с очевадно вредни ***? То отдавна си е ясно, че тази администрация не само е ненаситно алчна, ами и се състои от садисти, но чак толкова биваше ли? Горките хорица от комисиите, не само ще седят залудо на предрешени избори (как ли пък гробаджиите ще пуснат софийския кокал с тлъстата мръвка), ами и ще си тръгнат още по-болнави.

22

Един

преди 4 години

Яко плюскaнe ще пада! Иначе купуването и продаването на гласове е престъпление, но никой нищо не е казал за купуването и продаването на членове на избирателните комисии ;)

21

Радослав

преди 4 години

По 80 лева на индивид, хахаха, не ние не си ги купува, просто си ги берем. Абе тия нали им се плаща за това, че са там! Да си купят те сами с парите си вода и храна! Всеки работник сам си подсигурява храната! Туй държавната софра страхотна работа. За едни 24 часа само за тумбака ти държавата ще изхарчи повече пари отколкото нормалния човек взима за 1 седмица работа (при това тия разходи са за негова сметка)! Държавата - майка орлица за държавния хъхрекопитек, мащеха за данъкоплатеца!

20

Кратун

преди 4 години

За 80 лева на човек може цял банкет с алкохол да се спретне. Ама е принцип да се краде от всичко.

19

НИК

преди 4 години

Абе тези членове на СИК и др. подобни да не би да са на угояване на тези избори. По четири хранения на ден с междинни закуски кафе, чай, вода, безалкохолно. То това и в спортните школи го нямаше едно време. Ще качат кръвната захар и после в РИК- София ще има масови припадания и екипи на спешна помощ, още повече след като се очертава няколкодневно висене там. СМЕШНИЦИ КРАДАТ , КАТО ЗА ПОСЛЕДНО. УУУУУУУУУУУ.

18

HeinrichHimmler

преди 4 години

После били скъпи изборите, ами скъпи са , като само гледате да откраднете.. Може ли по 400 хиляди лева за хрупанки, солети и вода да се изхарчат, било то и за 5000 човека.. Няма край гербаджийската крадлива наглост!

17

Гражданин на НРБ

преди 4 години

Една проста сметка може да си направи всеки като раздели 420 000 на 5300 броя на членовете на секционни комисии и ще види, че се пада по 80 лв. на човек!За 80 лв. коверт в 5 звезден хотел ще се издуеш от ядене

16

Анонимен

преди 4 години

Ей,от всичко пари правят - крадене до дупка !В секциите всички са на надник ,вода има в у-щата , а тея *** пуканки ,кУрасОни са - Ай да източиме Полвин Милион докат може.

15

Анонимен

преди 4 години

От напитките, като гледам, само вода, кафе и чай предлагате. Натурални сокове нямате ли? Що за заведение сте, като не предлагате натурални сокове?

14

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ си купиха цяла България. Вие не разбрахте ли че нещата в България няма да се оправят. Ще се краде докато съществува държавата. Няма оправия. Българите изчезват от там и изчезват и като население. Всичко, което става в държавата е продиктувано от главните мафиоти. Народа е много алчен и ***. А управляващите са още по алчни и крадливи. Всичко е пълна деградация в тази държава. Сраммм ме е че съм българин.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5"Самите протоколи после ще стават за сандвичи."И ще почнат да ги нагъват и тях по инерция, както са загряли. И после защо резултатите не излизат.

12

Анонимен

преди 4 години

Майко милаа. А когато идваха еврокомисарите тук... не ги храниха с пуканки, солетки и вафлички. Пълен ъпсурд, що за подигравка е това с хората???? А и ме е яд на тези, които изобщо ще отидат да седят по цял ден, и да чакат на вафлички, пуканки и солетки. За няколко дена щото ще вземат малко парички. Аз наистина не знам какво да кажа. Няма по крадливо и алчно управление във всички области на държавата от нашето, и няма по *** народ. Торалната истина. Всеки път ще съм на това мнение. Немам ду

11

Анонимен

преди 4 години

Това не означава ли, че по този начин ГЕРБ си купува Секционните избирателни комисии, при това с държавни пари ?

10

Анонимен

преди 4 години

По- добре предложете на хората ябълки и банани вместо вафли, чипсове и ред други ***. Но къде ти. Всичко е мазало.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4То и на идеалистите не залагайте много-много. Пътят към ада е постлан с добри намерения. Някои идеалисти защитават такива идеали, че е по-добре да не стигат до властови позиции. Или идеалите им се възприемат като добри от хората, но пътят за постигането им е неадекватен или води в обратната посока. Идеалистите в повечето случаи са саможиви хора без връзка с реалността.

8

Анонимен

преди 4 години

Те на филм ли са отишли, на ол инклузив ли...

7

Възмутен

преди 4 години

420 000/1.2(без ДДС)=350000/5300(членовете на СИК София )=66 лева на човек за ден , е това ако не е кражба - какво е? Гарантирано от ГЕРБ

6

XuTbP5bP

преди 4 години

Т.е. по около 80 лв. на човек. Това що е новина? Ти *** искаш и ти ли сандвич?