16

Анонимен

преди 4 години

Изкуствено създадена държава от Коминтерна, Сталин и Тито, с още по-измислена история. И всичко това, с цел да се отцепят земи от България, и постепенно да се асимилират от Сърбия. Успяха, с първата цел.

15

Анонимен

преди 4 години

Голям кеф - националните предатели от ГЕРБ и ВМРО напразно се напъваха толкова

14

cky2kbg

преди 4 години

Това като държава няма да просъществува още много. Части към Албания, Сърбия, Гърция и България. И ...

13

Анонимен

преди 4 години

Европейските лидери още не могат да се отърсят от шамарите на Борис Джонсонов дето им ги натресе, вече не приемат нови членове, щото рано или късно ще просят помощ от Русия. САЩ ги изостави, като мишки у кълчища и спряха да се правят на мъже със Руските държави приятели. Идват тежки времена за ЕС и големи американски и руски шамари ще летят над самозабравилата се еврошайка.

12

Мак

преди 4 години

До Анонимен до МакТова са твоите събратя шиптърите, те си берат ягодите все на некъде трябва да се интегрират тия шиптъри, като вас по-умните дето ги берете ягодите.

11

Анонимен

преди 4 години

Във Македония няма ширеща се корупция, престъпност и сексистки скандали това е проблем за сексистите. МАКрон ако дойде със баба си в Северна Македония ще бъде злостно и презрително освиркан. Сега е момента българите да поискат македонско гражданство и да се отърват от европейското робство.

10

Анонимен до Мак

преди 4 години

Ама вие и сега берете ягоди бе Мак, само че с Български паспорти.

9

Мак

преди 4 години

Европейските екстремисти разбраха, че няма да им паднем на колене и да наденем наколенките като някои наши съседи, сега за да излязат с чест от ситуацията блокират Македония. На ЕС им трябват послушковци и роби да им берат ягодите много им здраве.

8

Петров

преди 4 години

Франция, Холандия - имперска колониална надменност. Но пък "македонците" я заслужават.

7

Кръвното отмъщение

преди 4 години

по албански е нещо много по-страшно от турския адет да имат повече от една съпруга.В останалите държави да не би някои мъже да не поддържат любовници? Турчинът обаче придава по-приемлив вид на такива връзки извън семейството си с тази, с която има граждански брак.А албанците какво практикуват?Ако някой е убил човек от твоята фамилия, ти се чувстваш задължен да убиеш лице от мъжки пол от неговата фамилия.Мишена става всяко момченце, което на ръст достигне дължината на пушка, такава е традицията

6

Gruevski

преди 4 години

До АнонименНе ни треба ЕС!! Ке доjде ОЛЛАФ! Ке биде страшно за сите нас!

5

Друг странен факт

преди 4 години

Всички знаем, че когато отхвърлят възможността Турция да стане член на ЕС, като един от аргументите си силните западни държави посочват факта, че много от турските мъже си позволяват да сключат религиозен брак и с други жени, освен тази, с която имат граждански брак. Западняците подчертават, че тази традиция е неприемлива за страна-член на ЕС.Никъде обаче не прочетох, че спират Албания заради кръвното отмъщение, коетои до днес там се счита за свещена традиция.Пак ли прилагат двоен аршин?

4

Не проумявам

преди 4 години

След като албанската мафия има такава възлова позиция в трафика на хора, защо западните държави не поставят това като условие - или се ликвидира дейността на тези престъпни кланове, или ще видят членство в ЕС през крив макарон!

3

Анонимен

преди 4 години

Ще стане, ще стане...ако не искат Русия и Китай да се намърдат наготово в Балканите.

2

Анонимен

преди 4 години

Што станА с ОбединителОТ на Западните БалканИ со Северна Македония - Бойко Борисовски.Колко кила станА?

1

Анонимен

преди 4 години

Не им и трябва.Ние като 10 години сме с Еврохейовете да не сме цъфнали и вързали.