61

ирина

преди 16 години

няма смисъл номер 59,да им вливаме в сърца доброта,те не го разбират и не вярват в прошка,да умееш да прощаваш,по велико от да мразиш,господ е казал,нека вдигне първият камък и да го хвърли,който е безгрешен,всички грешим,но ако е съзнателно и умишлено,тогава приказвайте....

60

ако съм от потърпевш

преди 16 години

ако съм от потърпевшите още след 1-а инстанция ще го намеря и ще раздам правосъдие

59

Plam4os

преди 16 години

Всеки прави грешки и грехове. Бог прощава, но хората - не. Особено в България. Много ясно, че Максим ще си понесе заслуженото и ще лежи в затвора. Неговото наказание и без това е доживотно, независимо от това колко ще лежи. Защо обаче някакви лекенца си позволяват да раздават присъди наляво и надясно?!? Кои сте вие?!?Ах, народе *** и невярващ... и особено жесток и безмилостен. Не знаете ли, че който съди ( на думи ) ще бъде съден???!!! Грях си навличате, хора...

58

ирина

преди 16 години

а откъде знаеш,че точно той го каза така,чул ли някой,всичко е медии, ,а за лице на компания,пак съм сигурна че не е негова инициатива,избират го защото е известен

57

d

преди 16 години

Постиженията са си постижения - за тях браво. Ама след като си лице на кампания против това да се шофира при употреба на алкохол е редно да се съобразяваш какво вършиш. Що за изказване е това "дори съм забравил, че съм употребил алкохол"!

56

ирина

преди 16 години

няма нищо по страшно,от човешката злоба

55

Blade

преди 16 години

А ти пък си ***...но какво да се прави, такъв е живота, всеки с проблемите си :)

54

ирина

преди 16 години

жал ми е за невинните хора,жал ми е и за Максим и той човек като всички нас,може би дори много повече,защото поне се признава вина,а медиите сами не го оставят на мира,боже,тук наистина толкова злоба се изля,толкова комплекси си избиват,всеки ден четете статии за катастрофи много по зле причинени от Максим,а с него се заяждате,защото първо от руският произход,а второ защото е известен и постигнал в живота повече от всички вас уплювачи,наистина че на всеки може да се случи,виждаме всички със собствени очи,какво става по пътища,а колко мои и ваши познати се отървали заради връзки и подкупи..дори и не сме чули за много хора дали изобщо били осъдени.

53

преди всичко човек

преди 16 години

Станалото станало голяма тръгедия .Никой не е застрахован на всеки човек може да се случи.ПО ДОБРЕ ДА СЕ ПОМОЛИМ ВСИЧКИ ТОВА НИКОГА ПО-ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЛУЧВА НА НИКОГО!Все пак всички сме хора на тази земя без значение кой какъв е и с какво се занимава.НЕ СМЕ НИЕ ХОРАТА КОЙТО ТРЯБВА ДА СЪДИМ ВСИЧКИ СМЕ ГРЕШНИ НА ТАЗИ ЗЕМЯ!

52

naninka

преди 16 години

Да човека е направил грешка,но които и ваш близак да беше на негово място щяхте да искате да се размине по най-лекия начин.Така че какво толкова го разпъвате този човек,можел е да избяга но не го е направил,наистена е жалко за човешкия живот които си е отишъл.Никои не знае тои как се чувства,както и близките на загиналото момче,така че не съдете така сурово,че някои ден да не се окажете на тяхното място.Само защото е известен неможе да искате да го съдят по най-лошия начин

51

ПЕНА

преди 16 години

ЯСНО Е ЗА ВСИЧКИ , ЧЕ ЗАПОЧВА АДВОКАТСКИЯТ СЦЕНАРИЙ!! УЧАТ ГО КАК ДА ЛЪЖЕ И ДА СЕ ИЗМЪКВА !! ЖАЛКО ЗА МЛАДИТЕ ЖИВОТИ КОИТО ПОГУБИ !! ЗАЩО НЕ МИСЛИ ПРЕДИ ДА ПИЕ , А СЕ ОЛИВА И ПОСЛЕ КАРА. КЪСНО Е ВЕЧЕ ЗА РАЗКАЯНИЕ - ФАКТИТЕ СА СМЪРТ. ЖАЛКО И ЗА НЕГО И ЗА КАРИЕРАТА МУ , НО ТОЙ Е ИЗБРАЛ НА ПЪРВО МЯСТО В ЖИВОТА СИ - АЛКОХОЛА !!!!!!!!!!!!!!!!

50

преди 16 години

А какво стана с перничанката, която уби трима? Някой знае ли нещо за нея? Максим ли е най-големия "престъпник"? Айде моля ви се...

49

преди 16 години

maksime TI PRIKOVA VAV ZEMJTA IEDNO MLADO MOM4E PO4ERNI EDNA MAIKA OSAKATI ZA CJAL GIVOT EDNO MOMI4E KOETO NEUSPJA DA SE RADVA NA SVATBATA SI TI SI GOVEDO maksime kato avtora na 43

48

преди 16 години

Къде по-точно е наглостта? И от чия страна? Достатъчно му е на Максим, че цял живот ще му тежат на съвестта 2 живота, въпреки че ще лежи и в затвора! А като четеш Библията, може би трябва малко по-внимателно да я четеш. Там пише: Не съдете за да не бъдете съдени.

47

преди 16 години

Върви да се прегледаш на психиятър!!!

46

един

преди 16 години

СЪПОСТАВЕТЕ ТОВА С ПРИСЪДАТА НА МАЙК ТАЙСЪН !!!НО ПРИ ТАЙСЪН НЯМА ЖЕРТВИ.ЧОВЕКА СИ ГО ОПАДНИЗИХА.

45

Пламен

преди 16 години

Защо не уточниш по-точно къде е наглостта? И от чия страна? Максим ще лежи в затвора за стореното,макар че и така наказанието му е достатъчно - 2 живота ще лежат на съвестта му. А като се хвалиш, че четеш Библията, може би трябва малко по-внимателно да я четеш. Там пише: Не съдете за да не бъдете съдени!!!

44

alspa

преди 16 години

hi4 ne go obi4am *** sam go v gaza licemeren, gotov bil da ponese nai-tejkoto nakazanie, to ostana i da kaje drugo. estestveno, 4e nqma da go vkarat v pandelata, ama dano se nameri edin da go sgazi tva gei4e "slu4aino"

43

али

преди 16 години

Максиме, ние всички те обичаме. Не е вярно, че нямаш симпатизанти. Ти си номер 1. Имаш много заслуги за тази държва за всички нас. Ние много се гордеем с теб. Много те обичаме и подкрепяме. Ти не си престъптник. Това може да се случи на всеки. Било е писано така да стане. ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ. Вие с Албена приковахте млади и стари пред телевизорите. Радвахме се с вас и плачехме с вас.

42

lucholir

преди 16 години

Това се казва наглост!Обяснявам защо:1.Световен шампион, известна личност - всеки си носи кръста! Четете Библията.2.Пил 2-3 ракии и много скоро само след 8 часа дрегера показал 1.28! Аз бях изпил 3 коняка Плиска, бутилка Мавруд и една Каменица, станах от масата и дрегера показа 0.98 - тежа 65 килограма и съм висок 169см. Направете си извода!3.Бил забравил, че е пил! То, при 1.28, доста неща можеш да забравиш! Викат му минало незапомнено или бил съм се бил напил!4.Обичал да кара бързо! Смътно си спомням за един случай със световно известен автомобилен състезател - отнеха му книжката за превишена скорост - разбира се, не в България!4.Полицайте му се зарадвали! При 1.28 няма начин да не са усетили, че лъха на алкохол! Възможно е, ако не си е отварял устата, което не го вярвам. Двата човешки живота ще лежат и на тяхната съвест, макар че още не съм срещал полицай със съвест. Няма как да стане, защото има два вида полицай: професионалисти и корумпирани. За корумпираните, ясно! За да си полицай професионалист - забрави за съвест! Разликата между добрия полицай и добрия престъпник е само една - мотивацията!