184

Анонимен

преди 4 години

Нагъл Фараш също е расист и гони българите от Англия. Б орис Чонсон също.

183

Анонимен

преди 4 години

Ултрас Левски да не се допускат до стадионите черни тениски скандират не само аз съм го видял ултрас фен клуб левски вън саботаж на държавата

182

Анонимен

преди 4 години

Нема па да си я подам ! - аре пък да видим кой - кой е в тая "държава " вика Михайлов.А пък сега говореха че цените на горивата били най-ниските в ЕС ! - а то излиза че ако сравним заплатите в Джърмани и в България ще се окаже че тука бензина е с цената на златото.И нема оправия и нема и да има !!!

181

Анонимен

преди 4 години

До шмаКАТО НЕ Е ЧЕСТЕН КАК ТАКА Е СТАНАЛ ШЕФ НА БФС ЩО НЕ КАЗА ПРЕДИ МАЧА ЧЕ НЕ Е БИЛ ЧЕСТЕН КАКВО ОБЩО ИМА ЧЕСТНОСТ СЪС ФУТБОЛА *** *** ГЕРБОВСКИ БОБИ СЪСИПА ФУТБОЛА ВИЕ СЪСИПАХТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА

180

ПроСоТо

преди 4 години

Тиквун каже:-"Категорично осъждам и поведението на част от присъстващите на стадиона. Недопустимо е България, която е една от най-толерантните държави в света, и хора от различни етноси и религии живеят в мир, да се свързва с расизъм и ксенофобия"..Обаче забележете:-НЕ СМЕЕ И ДА ГЪКНЕ ДОРИ за ФАКТА,че надрусаните британци ОСВИРКАХА химна ни!..И то У НАС,НЕ в британия!!!!!!!..Е?!..Ще залага ли някой всъщност тоя няма ли жълто в ..потурите си?

179

сс

преди 4 години

Срамувал се от *** дето са расисти е виждаш ли какво е да те излагат други пред света и ние хората от народа така се чустваме като отидеш да ги плещиш в Брюксел, врели некипели....

178

Учили се от Кошлуков

преди 4 години

Заедно с Борислав Михайлов, оставка трябва да подаде и директора на БНТ Емил Кошлуков, повече известен с прякора си Средният пръст. След като БНТ намери за възможно да спре излъчването на свое предаване заради сламка в окото на Сидеров, какъв беше проблемът директорът на БНТ да нареди предаването на мача да бъде спряно заради гредата в окото на расистите, маскирали се като футболни запалянковци? Може би, единственият проблем беше, че въпросните расисти са се учили на простащина от Средния пръст.

177

провинция

преди 4 години

Защо им обтъщате внимание на ингилизите.Те да си гледат брекзита и да се махат от евросъюза.Номера само от тях.А перуката отдавна е за махане, още преди 5 години.

176

Гробокопач

преди 4 години

До Любо ПеневВчера, точно това писах, че от всички от "4-тите в света" само Чичовата Супа има нюх за треньор, всичко друго, не става! Просто генетика;))) няма как;))) Останалото са пораснали и позабогатяли селянчета;)))

175

Шефа

преди 4 години

Б.Михайлов ще МУ отговори , че първо ще чака главата на Борисов да падне , след което може би и неговата!Михайлов ще заяви :"Аз съсипах само футбола в България , а Вие , г-н Премиер съсипахте цялата Държава"!

174

Анонимен

преди 4 години

Главата с перуката или без перуката трябва да падне?

173

шматка

преди 4 години

До до шматкаТрудно ти разбирам.Още по трудно правя връзката между спасени голове и честност

172

Анонимен

преди 4 години

Пак казвам закривай тая държавичка. Това е по-добре е за всеки! СРАМОТА..

171

Анонимен

преди 4 години

Боби, освен да ла.а, друго не може.

170

Анонимен

преди 4 години

Ми този боби май не е кадърен нищо да работи ...ще умре от глад..имайте милост

169

колентар

преди 4 години

А ако Боби поиска оставката на Борисов ???

168

Любо Пенев

преди 4 години

А на конгреса за нов президент Любо Пенев като каза, че е крайно време да се инвестира в децата и младите таланти всички го помислиха за луд, макар и да каза, че ще е трудно в началните години, но с тоя отбор и без това резултати няма да видим.

167

Анонимен

преди 4 години

До 168Не е виновен за хала на който е държавата; за възпитанието, поведението и нагласите на обществото ни и най-вече на определени прослойки; за липсата на респект, контрол и превантивна дейност; за използването на определена част от агитките, когато трябва да се свърши някоя *** работа по нечие респектиране; но не е и невинен за резила и състоянието на нашенския футбол, за манталитета на играчи, треньори и собственици, както и за всичко пряко свързано с този спорт и практикуването му

166

Анонимен

преди 4 години

Перуката че падне ще не ще, вече си стана международен скандал.

165

Бурма в глава

преди 4 години

Сигурно Бочко му се рита в националния, стига с тия Бистришки тигри :))