47

морски

преди 4 години

Я, по нашето бетономорие ходят ли да почиват българи?--------------------------------------------------------------------------------Разбира се, че ходят.Въпроса е, доволни ли са и дали ще повторят ?!Но алчен и прocт ***, всяко Лято не може да си избие наема и фалирва.На другото Лято - друг ***, даже си е предплатил обекта от тази Есен, да не се мине !

46

Анонимен

преди 4 години

Я, по нашето бетономорие ходят ли да почиват българи? Вероятно става дума за някакви изключения.

45

Анонимен

преди 4 години

Трее ли дъ ми дреме?

44

info.info

преди 4 години

Първия клиент на британския туроператор "Томас Кук" е бил Чарлз Даврин. Макар, че е създадена 10 години след отплаването на HMS Бигъл. След откриването на връзката между маймуните и хората е време някои от тях да се завърнат на острова си. Брекзит започва с прибирането на туристите. Междувременно Венецуела обяви желанието си да се присъедини към Великобритания.

43

Анонимен

преди 4 години

Този случай показва на кого ще се лепнат негативите от брексита.

42

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Тез де наричат Сл.бряг Слънчака,са едни експерти - *** си трака.На мутрите им свършвали парите ?!Защо приказвате, първо питайте.

41

пецата

преди 4 години

Хаха добре им го набиха на мутро хотелиерите, след време ще отворят под друго име, явно се научиха от бг бизнесмените как се правят нещата

40

ити и аз

преди 4 години

До, Да не Спорим...Тъкмо да се цаня кандидат купувач и ти уби всичко детско в мен, ха, ха :))))Дано другият не е така "малък принц".

39

ДртПрч

преди 4 години

А ПОЧЕМУ АБОРИГЕНЫ СЪЕЛИ КУКА?В. Висоцки

38

ДинкоАТВ

преди 4 години

Първо се зарадвах, че са го сложили на бг мутрите, ама после се сетих като огладнеят и озвереят от къде ще си го избият. Тези противни ингилизи пак ни изиграха.

37

ДртПрч

преди 4 години

Има си застраховки за тази работа. Хотелиерите няма да останат капо, не ги жалете!

36

Мейстър Емон

преди 4 години

Нашите търгаши ги изиграха британските търгаши. Англичаните пак намериха начин да ни овътрят.

35

Анонимен

преди 4 години

koi bg hoteli kolko pari imat da vzemat, dai im imenata na hotelite i broikite neplateni nostuvki v bg mediite, draganov... mrasni mafioti, kogo lajete vie be, bg mvr ministara v registraciite, bg finansovia munistar v dedeseto , bg potrebiteli v cenite, booking i svetovnata banka li lajete vie be ili bg kanalizaciata za mrasnite vodi i bg smetopochistvasti firmi i bg fabriki za otpadaci?! ami na besilkata...?!

34

Лорд Байрон

преди 4 години

Гладници не ми трийте коментарите

33

Анонимен

преди 4 години

draganov e pechen komunisticheski lajec.

32

Роб на влаЗта

преди 4 години

Брей...не намерили пари за почиващите.Все едно безплатно ги изпращат.Оскубват всеки турист до кокал и после нямали пари.Глупости....Голямо крадене...

31

Пепи

преди 4 години

Как ще се отрази нещо зле на икономиката при положение че са на загуба ????

30

Мен

преди 4 години

ХАХАХАХ всяка загуба за бг мутрафона който направи най-долнопробната услуга тук и привлече всички *** от европа е ГОЛЯМ кеф за мен. Дано дълговете никога да не бъдат платени и мутрафоните да се изпозастрелят един друг а после бетонните коптори да бъдат кофискувани и взривени.

29

ох на бати

преди 4 години

великобритания загива, ще минават на хляб и сол и ще мечтаят само за цици

28

Анонимен

преди 4 години

Наистина тази година беше силна за хотелиерите на ланоморието. Строиха с крадени пари хотели без да помислят че рано или късно Бог ще ги накаже. На тази земя в този свят нищо не остава не наказано. Ако бяха прочели Библията щяха да знаят, но уви Мутри Библия не четат те са Над Нея. Е сега ще я прочетат и ще се молят на Бог да им докара туристи. Но Бог няма да ги чуе той чува само тези които наистина Вярват в него.