25

Анонимен

преди 4 години

Някой да ми даде отговор на въпроса -България каква държава е- робовладелска феодална ,капиталистическа или социалистичeска и кои интереси на господстващата класа се задоволяват?!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Заплати по 2000 лева са мизерни заплати.

23

Анонимен

преди 4 години

Заплатите на лекарите трябва да са поне колкото две средни заплати, а за медицинските сестри две минимални заплати като за начало е добра идея.

22

Анонимка

преди 4 години

Пълен и.диотизъм. Ами увеличете заплатите и на лекарите! Каква е тази политика на целенасочен геноцид към народа! Как може да се живее с такива ниски заплати и цени на храна, наеми и други услуги като в западни държави, където хората вземат поне 1000 евро на месец за нископлатен труд. Ама народът сам си е виновен като е късопаметен и се води като стадо. Заслужили сме си съдбата.

21

Анонимен

преди 4 години

Ами ще вдигнеш заплатите и на лекарите бе Ананиев...на луд ли ще се правиш сега? ...или си подкарал бойкоборисовските номера? Един лекар трябва да получава поне 5 бона! Една сестра поне 4 бона! Защото ако теб те хвърлят в шокова зала на някоя болница и знаеш че на дежурния лекар му плащат колкото 6 автобусни билета за да те върне от оня свят друго ще плямпаш!

20

до 21

преди 4 години

Елементарно ти е питането. Както и да го усукваш във всички държави е така, когато човек на държавен пост пострада, особено Председател на Народно събрание. Няма да е за всички така, много ясно. Да не би някога да е било за всеки, че сега намекмаш видите ли при ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 4 години

Аз да попитам: Председателката на НС ще си плати ли от собствения си джоб разходите за хеликоптер и всякакъв вид разноски покрай катастрофата? За каква справедливост има очи да говори министърът?

18

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да си ходиш лобисте,а за лекарите не бери грижа!

17

така е

преди 4 години

До Анонимен 11Неее, не е Калинка, а Калинчо, но все тая, защото пак е некомпетентен.И кой лекар е на ОСНОВНА заплата и защо тя е по-малка от 2 МРЗ? Сигурно сте ги сложили на МОД.Как ще привлечете нови лекари ако започват на такава заплата?А как ще останат сестри, за да работят при тези условия и заплащания?Пак правят едни сметки, но без кръчмар.

16

Анонимен

преди 4 години

Поне 4 пъти им обещавате увеличение на заплатите до 950 лв. и не им увеличавате заплатите. Гробарите сте нагли лъжци.

15

Гербав сановник

преди 4 години

Куките са по-важни. Защото ни пазят от народната любов. И без това, ако ни стане нещо от усвояване и преяждане ще се лекуваме в чужбина.

14

Анонимен

преди 4 години

А защо има толкова много болници, работещи с касата? Нека са на 1/3, пак ще са достатъчни за страната. И персонал ще има, и заплатите по 3.

13

Анонимен

преди 4 години

След като нямат морален и финансов избор на медицински сестри за се наложи забрана да работят в търговските дружества наречени ,,болници,, И що за егоизъм на здравния министър да има определено предпочитание на личните пред колективните интереси на обществото!

12

Бау

преди 4 години

Сестрите вършат бая работа. Принципно заслужават добро възнаграждение, защото без тях няма особено голямо значение дали има добри лекари.

11

Анонимен

преди 4 години

Че колко над 57000 лева на месец9

10

анонимен

преди 4 години

НЕ ЗАЩО СЕСТРИТЕ ИСКАТ ЗАПЛАТИ ПО ВИСОКИ ОТ ЛЕКАРСКИТЕ , А ЗАЩО ЛЕКАРСКИТЕ ЗАПЛАТИ СА ТОЛКОВА НИСКИ.ВЕЧНО ПРОТИВОПОСТАВЯТ ХОРАТА.ПРОТИВЕН МАНТАЛИТЕТ.

9

Анонимен

преди 4 години

От новината разбрах единствено, че пак си имаме Калинка за министър.

8

Анонимен

преди 4 години

Най-добре си им кажете, че са ненужни!Да не си правят илюзии. Ще е по-почтено.Ама вие май не я знаете тая дума, гербавите слуги...

7

Здравна каца

преди 4 години

Ако нещо му се случи на здравния министър, по-добре да отиде да се лекува в чужбина, щото тука някоя недоволна сестра ще му пусне мехурчета в системата, а пък и лекарите са му наточили скалпелите.

6

Deja vu

преди 4 години

Като наближат избори, кой откъдето се сети плаче за пари.