90

Krom

преди 4 години

До Боби - А какъв е този, който се обръща към опонентите си с Индивид? Културен? Начетен? Или безпомощен?

89

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Ако някой русофил още не разбрал, от къде идва чумата, сега вече е научил."продТака в зони 3 и 4 се влиза БУКВАЛНО със скафандри които имат собствена атмосфера като при влизане и излизане се извършват сумата ти процедури по дезинфекция.Има един Американски Мини сериал HOT ZONE - не са скрили нищо включително и "окончателното дезинфекциране" с помоща наистина на вид/род Химическо оръжие съветвам ви да го гледате и след това наистина СТРАХУВАЙТЕ СЕ - може и да останете живи.

88

М, да ...

преди 4 години

Инциденти в такава лаборатория само в Русия ли се случват или само за Русия се обявява?

87

М, да ...

преди 4 години

Такива лаборатории само в Русия ли има?

86

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Ако някой русофил още не разбрал, от къде идва чумата, сега вече е научил."Ако някой още не е разбрал колко е ГЛУПАВ този ИНДИВИД написал това сигурно е по-глупав от него.ИНДИВИДЕедна биологическа лаборатория от клас 4 естествено е разделена на 6 зони1. Сигурност2. Лаборатории със "свободен достъп" обикновени болести и *** имащи Имунизация и Ваксина3. Лаборатория клас 1 - Спин(кръвен път)4. клас 2 - контакт5. клас 3 - Въздух6. клас 4 - Пандемични болести и Био оръжия

85

Krom

преди 4 години

До До Кром 32 - Да? Ами всеки цени нещо. За Америка освен България, всяка друга държава имаща мозъци е поле за Хед Хънтинг. Както и за всяка развита държава с ресурси. Нима е виновна Америка, а не другата държава която не цени Мозъците си? В края на крайщата търсенето среща предлагането. Това е всеобщ механизъм, а като цяло - обща Ахилесова пета на Европа.

84

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Боби, вече и от биологични оръжия ли разбираш?Браво, Матросов!"Умнико аз съм ОЗ от Химически войски или ако трябва пълната ми длъжност "Химик Разузнавач" към ЯХБЗ(Ядрена, Химическа и БИОЛОГИЧЕСКА Защита). По време оно военните преподаватели казваха в прав текст - СТРАХУВАЙТЕ СЕ, ПРЕМИСЛЕТЕ ВСЯКО СВОЕ ДЕЙСТВИЕ и може би ще останете живи, защото си имате работа с ВСИЧКИ НАЙ-ГАДНИ ИЗОБРЕТЕНИЯ НА ЧОВЕКА ЗА ЗАТРИВАНЕ НА СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ!

83

Анонимен

преди 4 години

Ако някой русофил още не разбрал, от къде идва чумата, сега вече е научил.След взрива в руската лаборатория "Вектор" може да очаква холера, ебола, едра шарка, СПИН,...!А,..а пардон, СПИН'а си го имаме вече - БКП/бсп!

82

Анонимен

преди 4 години

Боби, вече и от биологични оръжия ли разбираш?Стане ли въпрос за Русия, си първи.Няма значение за самолети, ракети, стрелково оръжие и т.н.Браво, Матросов!

81

AZ

преди 4 години

До Боби--------------------A под шапката на комунистите и досега е цяла България.Работеща за мизерни заплати като в концлагер за кефа на Боко и Нинова.Някой да е осъден затова.

80

Анонимен

преди 4 години

Всяка седмица ни тровят тия руснаци, то не беше радиация, сега и вируси. ДОКОГА?

79

Анонимен

преди 4 години

Следващия път и кремъл

78

Боби

преди 4 години

До Анонимен"И защо всички да са били военнопрестъпници.Защото били членове на СС и познавали Хитлер ли.Ами у нас имаше 1 млн ***.Те също бяха престъпници,защото участваха в изграждането на престъпния комунистически режим."ЕХ ЕКСПЕРТИ НАУЧЕТЕ СИ ИСТОРИЯТАПод Шапката на СС "Капитан" Фон Браун(мисля е чина му по нашенски) са били няколко военопленически и концентрационни лагери ползвани за работна ръка в военната зона Пенемюнде - там се разработват Фау-1(Физелер-103) и Фау-2(А-4)за това!

77

Боби

преди 4 години

До тръмп"Пак ли ще ни тровят тези мръсни гадове."Тръмпчо я байка кажи колко биологични лаборатории и то клас 4(За работа с Пандемични култури и биологични оръжия) САЩ/ЦРУ/Пентагона са направили в бившите СССР Страни и бившите Соц Страни? На територията на САЩ такава лаборатория къде има знаеш ли? По средата на Пустинята Мохаве ... Далече далече от градове и паланки в САЩ.

76

Анонимен

преди 4 години

До мдаааа--------------------------------И защо всички да са били военнопрестъпници.Защото били членове на СС и познавали Хитлер ли.Ами у нас имаше 1 млн ***.Те също бяха престъпници,защото участваха в изграждането на престъпния комунистически режим.И сега продължават да ходят на Бузлуджа и на Копринка и да веят забранени комунистически символи.

75

Анонимен

преди 4 години

Империята на Злото е самодостатъчна да се самоунищожи, но проблема е, че и съседните държави страдат от това, и затова с право я мразят !

74

Анонимен

преди 4 години

Докога с правописни грешки бе драги журналисти,не сте ли учили кога се употребява Й и кога НЕ??Иначе какво да се каже за взрива,ми ПРОСИ...ЯЯЯЯЯ!!!!!Изтровиха половин Европа преди 30 и кусур години,нападнаха една камара бивши съветски републики,създадоха марионетни непризнати от никого мизерстващи проруски коч...ни,на нас ни пият кръвта 141 години,мечтаят за разпад на ЕС а децат им там бягат....Държава,в която по входовете на жилищни сгради се образуват сталактити от ла...на!!!

73

Рус

преди 4 години

Кой изобщо се и интересува от тая клоака. Те така или иначе си тънат в мизерия, ще е късмет за тях да плъзне някоя зараза и да се приключи по бързо с мизерия живот на тези хора от държата от 3-тия свят.

72

тръмп

преди 4 години

Пак ли ще ни тровят тези мръсни гадове.

71

Анонимен

преди 4 години

До Факт - Това ,което си написал ,какво общо има с руската лаборатория и некадърноста на другарите .