73

Анонимен

преди 4 години

Плонж, който затъмни нашия с ефшестнайските. Дания не разреши полагането на тръбите на СП-2 в свои води------И защо Дания трябваше да разреши това просто така, без пари? Защо да не поиска някой тон злато от Путин?

72

Анонимен

преди 4 години

САЩ е уважаван от датчаните, не правете грешка, да си мислите, че не е------Абсолютно.Дания, Холандия, Норвегия, са може би най-натовските и проамерикански държави в Европа. Там въобще няма и сянка от някакво русофилско колебание. Мисля, че това е един неприятен инцидент и не трябва да се задълбава. В крайна сметка датчанката може да се извини, че е използвала неуместен израз и да се приключи.

71

Анонимен

преди 4 години

До Тодар Неделев"''ТУРЦИ'' ВЪЗНИКВАТ ПРЕЗ 1923 ГОДИНА . ДОПРЕДИ ТОВА НЯМА ТУРЦИ ."---Кво ще кажеш за Гьоктюркската империя, призната от Китайския император за добър съсед, стотици години преди въобще да се спомене нещо за "българи".

70

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ако иска да купи България, всичкото Гербeри и бесепари и атакисти и вемеристи ще се втурнат да му я продават.

69

П.Петров

преди 4 години

Е как да се уважава държава, която си е избрала за лидер пълен ...умник!И не говоря само за САЩ!

68

Анонимен

преди 4 години

В Гренландия има тоооооооонннноооооввввеее нефт. И всяко дете знае това.Тръмп страда от Дънинг-Крюгер ефекта и си мисли, че Дания щом като е малка страна (сравнително малка по територия в Европа), значи датчаните сигурно са някакви дивaци, които пасaт трева, глупaви са, неуки и нямат достъп до технологии с които да извличат нефт и газ в 2019 година. Що за имбeцил трябва да си, да направиш такова предложение за купуване на Гренландия в 2019 година, на една развита и културна, европейска страна?

67

Анонимен

преди 4 години

До хмЩо ли като е "неизползваема" се натиска Оранжевия за нея? Че чак и в цикъл влезе!А нещо по въпроса за гренландците? Или те нямат думата?

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 78"...да се цупи, да отправя личностни нападки и т.н. типично женски простотии..."---------Цитат нещо? Че така много, ама много, голословно! "Типично женските простотии" са запазена марка точно на Тръмп, както и грубия и недипломатичен език!Е, сега, то и Баце му подражава, ама това е като за селски бек!

65

Анонимен

преди 4 години

Трам-пата,взе да се излага като семкаджия.Ай де,обратно в гьола

64

Анонимен

преди 4 години

Премиерката можеше да бъде дипломатична и просто да отлоклони предложението на Тръмп, а не да се прави на голямата работа, да се цупи, да отправя личностни нападки и т.н. типично женски простотии. Не може да се държиш неуважително към които и да е държавен глава, още повече към такъв на велика сила, която на всичкото отгоре ти осигурява безплатно сигурност.

63

Waffen SS

преди 4 години

До ДА Я КУПИМ НИЕС какво? С голият си з--ник?

62

Fallschirmspringer

преди 4 години

До Ф.С.В.В историята няма "Ако".А като допълнителна екстра България никога не е била на три морета,даже и на две.Това,че някакъв период от 10-20 години някакъв заблуден отряд е завзел дадена област не значи ,че е българска.По този начин цялата територия на България трябва да е Турска или Гръцка.Видин трябва да е унгарски,Асеновград трябва да е френски,както и половината Родопи.Остава да обявим,че Луната и Марс са български ,както и половината,а защо не и цялата слънчева система

61

Анонимен

преди 4 години

Дания е в ЕС и НАТО?Къде са реакциите на тези организации? Някой нещо да е чул/видял/разбрал? Примера с Къпър се налага от самосебе си!Редакцията, сайтчето си е ваше, но тук може ли да има различни мнения от вашите? Не всички изповядваме евроатлантивеските и джендерски идеи и не всички сме либерасти!Спрете да триете коментари, които не ви изнасят, но отговарят на правилата ви!

60

Анонимен

преди 4 години

Тръмп си направи поредната реклама, като вкара цяла държава в обяснителен режим. Посланието е ясно - вижте ме, мога да си купя цял остров (при това населен и автономен). А предишния президент не можеше и две ризи да си купи, без да ползва държавни средства!

59

Waffen SS

преди 4 години

"По-рано вчера Тръмп нарече изявлението на Фредериксен "неуместно" и заяви, че "Съединените щати заслужават повече уважение от Дания за това, че са предложили идея, която е възниквала в миналото"В Дания сградите по улиците и фермите в селата са на повече години от както САЩ съществуват като държава.Млада нация са,имат доста простаци,/е не чак толкова колкото у нас/ и трябва да се възпитават,като малко дете.Комплекса от липса на история много ги потиска,и избива в други крайности

58

Мда

преди 4 години

Много мина - малко остана. След 1 г. са изборите в САЩ и онова недоразумение отива на политическото бунище. В съвременната човешка история едва ли има друг подобен ***, начело на цивилизована държава, който да е сътворил толкова гафове и просттотии. А пререканието с Дания няма какво да се соментира - поредната *** изджвръкня.

57

путин

преди 4 години

Бай Дончо, пращаш тюлените в Гренландия, провеждаш референдум и спестяваш кинти.

56

Анонимен

преди 4 години

До Ф.С.В.Абе, от де се пръквате такива ? Таквиз ли се рждате или в последтвие започват да ви хлопат дъските? А може би ви бият по тиквите докато станете такива?

55

Анонимен

преди 4 години

Остава цялаСкандинавия да излезе от НАТО, да си направят Каламарския Съюз и Тръмп ше го дуа ... Вече има такив а мисли и движения.

54

Анонимен

преди 4 години

До 58Това, което ви казвам е истина. Знам, защото последния път се събирахме в училище, за да гледаме изборите. Ако не ми вярвате, ваш си проблем.