71

Оцеляващ

преди 4 години

До Анонимен 77Нямах ли предвид това или простолюдието не ме разбра?....Казвам че повечето хора са овци и не разбират картинката.

70

Анонимен

преди 4 години

Бил се провел референдум и народът казал НЕ. 60% от глсувалите казаха ДА.Същият резултат се получи и на македонския референдум. При 31% участие - 60%ДА. И референдумът се зачете от целия ЕС.

69

по-далече от Русия

преди 4 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.

68

Анонимен

преди 4 години

Ами то и сега на Тиквата ще скръцнат със зъби от ФАШ-АГСКОТО ПОСЛСТВО и за пореден път, Тиквун ще си свие перкте и ще откаже строежа - просто се чака удобния момент,за да бъде унижението най-силно и шамарът най-звучен,за да зазвъни и на останалите слуги на ФАЩ!

67

Анонимен

преди 4 години

Какъв шанс? Години наред ,след т.н. "перестройка" и уж " демократични" промени тук ,братушките и техните слу..ги в татковината ни , деряха по 5 кожи от обикновения българин чрез измислени цени на ток ,газ топлофикация - вижте само колко хора бяха осъдени чрез също измислените частни "съдии" и топлофикация си прави каквото си иска , не защитавам хванатите да крадат тополо , но другите за какво ли не платиха без право да се защитят ,особено пенсионери ,които стояха на студено за инсталация

66

Оцеляващ

преди 4 години

Това не е ли стара статия от преди?Колкото до въпроса за икономиката(говоря за тяхната) са добре в България от към енергийни ресурси и имоти.За нашата...без коментар.На нашата икономика вреди единствено бай ганьовския манталитет.

65

Ами дава!

преди 4 години

То други трябваше да дадат, ама вместо шанс дадоха Тиква...

64

Анонимен

преди 4 години

руските фирми имат едно право.Събират багажа и дим да ги няма.Ние можем и без вас.

63

Анонимен

преди 4 години

Ще се греем на слънце като африканци и ще се охлаждаме на вятър. Не желаем ток, вода. Това са социалистически глезотии и всеки либертарианец е против, народът да разполага с толкова големи блага. Само избраните трябва да имат.България - Африка на Балканите.

62

Подминаващ

преди 4 години

Аз си спомням когато ни спряха газта и бензина беше висок за 2 седмици, какво стана....Ами нищо, кво да стане.Нашите преклониха глава и това е.За тези които си мислят че не сме зависими,жестоко се лъжете.Хубавото е че сме малък пазар и сме на подръжка, както се казва.

61

Анонимен

преди 4 години

Сега е моментът да измъкнем Уестингхауз от фалита! Да си поръчаме два чисто нови Р 1000. При китайците са спрели, защото китайците са комунисти, а ние сме съюзници. Цената е без значение. Може да ги платим кеш. Важното е да се отървем от СССР

60

Анонимен

преди 4 години

Да!За да запазим модерния начин на живот, ще ни е необходима ел.енергия. Дори не коментирам производство, а само консуматорски нужди. Климатици, интернет, медии.А без относително евтината енергия от атомна цетрала, ще берем ядове. Единствените които са заинтересовани в нова централа са Русия, Китай и т.н.Да това е шанс за някаква независимост. Енергийните източници ще поскъпват в бъдеще. И тази тенденция е гарантирана.

59

V

преди 4 години

Предлагам за инвеститори -,,Ей И Ес Гълъбово" и "КонтурГлобал Марица-изток 3,, Американците най добре знаят как се изплащат централи в България ;) Другата възможност е Ахмед Доган .Той също има опит в енергетиката и знае как да излязат сметките така че накрая да има собствена централа ;) Няма кво да ги търсим .Инвеститорите са вече тук :))) При това американски и леко турски ,а не лошите руснаци .

58

Анонимен

преди 4 години

абе я пАшли на ...у..й!!!!ОСТАВЕТЕ НИ НА МИРА БЕ БЛ.....ЯДОВЕ.

57

Анонимен

преди 4 години

Ама много весели коментари и заклинания!Ама ако Уестинхаус спечели?А? Ко ша праим тогиз?Как ша възхвалява?А?

56

Кратун

преди 4 години

В момента най-евтината енергия идва от вятърните генератори.

55

Анонимен

преди 4 години

Реакторите са купени и платени. Никакви китайци или французи не могат да са строители на АЕЦ Белене. Търси се инвеститор, който да плати строежа и да стане собственик.

54

Анонимен

преди 4 години

просия продава ракетни двигатели на краваристани имало санкциикраварите реват че руснците им хакнали изборитеда се разберат ти.квениците кое верноче са в каменния век или че имат технологии дето магат да хакнат изборите на европа и сащкаквото и да става китайския валяк щеги размаже лошото е че ние ща сме в кюпа с размазаните- като жалки сателитчетавинаги на губещитещо им трябваше на тия руснаци да ни освобождават и да ни правят държавакато гледам мин съвет и *** ще сложат за да крадат

53

истината за Русия

преди 4 години

България е част от огромния пазар на Европейския съюз. Русия е затънала в мизерия и отрязана от него със санкции защото тропа с оръжия през ден. Затова в България се живее много по-добре отколкото в Русия и никой в България не се интересува от Русия.

52

Анонимен

преди 4 години

Дори се проведе референдум, на който населението се изказа срещу новата атомна централа. Самата истина!Глас народен ,Глас БОЖИ!Няма място за коментар .Агентите на империята на злото трябва да бъдат изловени 1 по 1 и наказани.По НBО върви ЧЕРНОБИЛ.Това не искаме тук!Точка.