18

???

преди 4 години

Манипулативно поднесена новина - най-много загинали в България има само при катастрофи с леки автомобили, но като цяло по брой загинали от ПТП явно не сме на първо място, щом не го пишат. Малко над 700 загинали, означава малко на 100 загинали на 1 милион население. Кои са на първо място?

17

Натопорчев

преди 4 години

*** са в автобус, ама и там не е сигурно, дали няма да му се случи катастрофа...!? Докато мафията е на власт, не очаквайте нещо да се промени...

16

Анонимен

преди 4 години

в Малта няма къде да вдигнеш повече от 80. И за където и да си тръгнал стигаш за 15 мин. Я тръгни от Благоевград до Варна примерно, няма начин да ти издържат нервите.

15

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 4 години

АМИ КАТО ИМА С КУПЕНИ КНИЖКИ, И НУЛЕВ СТАЖ ЗАД ВОЛАНА, И С МОЩНИ КОЛИ ЗА ПРЕД МОМИЧЕТО, КОЙ КАТО КЪТ МЕН СЕЛАНДУРА ОТ ПРОВИНЦИЯТА. ЕЙ НА ВИЖТЕ МЕ МАМА, ТАТИ СА МУ КУПИЛИ НА *** БАВАРЕЦА. И ГАЗ ЩОТ АЗ СЪМ ЦАР НА ПЪТЯ, ЗА МЕН НЯМА ЗАКОНИ, И ПРАВИЛА,... ТАКА ЩЕ Е В БЛИЗКИТЕ 10/20 ЧЕ И 30 г, МОЖЕ БИ....

14

Анонимен

преди 4 години

Навлизане в насрещното се прави по две причини - когато пътищата са лоши и когато няма контрол от КАТ. В Бълагряи най-нагло в насрещното навлизат чужденците-шофьори.

13

Анонимен

преди 4 години

В Малта има два пъти повече атомобили на човек от населението в сравнение с България, но там има контрол на пътя, а в България няма.

12

нация от наглеци

преди 4 години

Т.е. първи сме по наглеци които изпреварват при наличието на ппс в насрещното. Това го виждам и в градски условия и то при знаци забраняващи изпреварването и увеличението на скороста

11

Факт

преди 4 години

От новината излиза, че българите сме доста добри шофьори, щом катастрофите са толкова малко при тези лоши пътища и при пълната липса на контрол за спазването на правилата. Не случайно чужденците са най-дивите шофьори, когато шофират в България, а българите сме примерни шофьори в чужбина, където има контрол за спазването на правилата.

10

Анонимен

преди 4 години

Значи много хора хора карат на изгасени ФАРОВЕ. Друго обяснение няма, защото когато приеха задължителното СВЕТЕНЕ и през ЛЯТОТО, беше с мотива, че броят на ЖЕРТВИТЕ при катастрофи ще НАМАЛЕЕ. Какво стана, ние пак сме водачи в черната статистика. Трябва да се монтират нови, по-мощни КРУШКИ!

9

Анонимен

преди 4 години

Ще гласувам за кметица в София,която се справи с грохота и гонките на мотори в Младост 2!

8

Анонимен

преди 4 години

Какво чудно има. Първо пътищата ни са зле, много двулентови, понеже сме планинска държава има много завои. Второ лошо потдържани, няма мантинели изгнили са, няма маркировка. Трето колите ни са по стари и опасни, с лоши гуми и при удар не предпазват а се разпадат. Четвърто населението е просто, много хора пият и си карат, много коплексари и "тарикати" изпреварват неправилно и карат като невменяеми, няма и толерантност.Демек прости бедни хора и резултата е ясен е не е като н Индия.....

7

Анонимен

преди 4 години

Рибата започва да мирише от главата! Няма контрол,няма страх от КАТ,няма разум! Вилнеят и мотористи,и автомобилисти,че и в последно време почитателите на електрическите играчки! Ама идват избори...!

6

А

преди 4 години

каква е заслугата на транзитно преминаващите така наречени гастарбайтери?

5

BG

преди 4 години

Ами след като убиеш човек щото си карал като ненормален с 150 км/ч, съда ти дава 2 години условна присъда !- нормално !Сега като въведат новите паспорти на колите, катастрофите "драстично ще намалеят" :))

4

Анонимен

преди 4 години

Нормално, българина е изключително лош шофьор.

3

Анонимен

преди 4 години

Дивите селяни обичат да се блъскат и засичат.С гордост казват-"аз съм от село и цел живот съм блъскал"

2

Ти да видиш..

преди 4 години

А защо няма нито един загинал от техническа неизправност ? За какво ни готвят тогава новата секира ? Ааа, сетих се. Става въпрос за пари , не за намаляване на ПТП.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

КАРАЙ УМНО СТИГНИ ЖИВ