57

DO БАЙ Евстати

преди 4 години

Прав си - аз съм по-зле - Собствено Жилище , без заеми , - сметки за ток , ядене и пиене , почивки лято и зиме , две деца в частни училища , и 10 000 лева не ни стигат месечно .

56

Бай Евстати

преди 4 години

може ама не точнос жена и 2 деца съм, със собствено жилище без ипотека, кредите, заеми, борчове и други такиви.ами само за сметките + ядене, дрехи, лекарства си отиват поне 2000 лвта с 2500 може да изкараш но говорим само за оцеляване защото все ще изкочи нещо непредвидено и тия 3 месеца дет си отделял по 500 лв отиват накуп.около мен има доста млади семейства с по 1 дете дето едвам връзват двата края.наем, сметки и ядене и парите свършиха.Младите семейства в бг мизеруватХОРА трагично е

55

Учуден

преди 4 години

До Анонимен 42кълпак-Ам'чи, ко туй ба?

54

ПРОСПЕРИТЕТ герП

преди 4 години

Премиерчето знае ли?

53

Анонимен

преди 4 години

Капитализъъъъъъм, Капитализъъъъъъм.

52

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Не пия и не пуша,влача скромни дрехи(бедни) Не знам какво е почивка, джип,частен самолет или нормален ресторант...2.448лв. при тия цени навънка не на четири членно семейство а на сам човек няма да стигат. Да почнеме от наема,ток,вода,парно,транпорт,медикаменти,зъболекар,дрехи,обувки и др.

51

Стоев

преди 4 години

За мен по лошо от диктатора е лакея на диктатора. Това нашето не са синдикати. Всяка година едно и също и какво от това. Масово без София се живее с доход от 1500 лв.Обърках се ние не живеем ние оцеляваме вече близо 90 год. Но си го заслужаваме

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Напротив, хвалиш се. Освен това, нямаш представа от икономическата система, в която работиш за високата си заплата. В реалния свят има държавен и частен сектор, както и различни професии, всяка от които е необходима за функционирането на социума. Докато в двата сектора и в различните професионални браншове заплатите на работещите не станат достатъчни за "нормален живот", нищо добро не очаква държавата. А това всеки да тръгне да се преквалифицира е утопия от научната фантастика.

49

деюредефакто

преди 4 години

тея 600 лв може да са нормални ако стоиш в гарсионера по цял ден и някой те гледа (невъзможно)С 900 заплата като хвърлиш 200 за сметки 50 транспорт и честито започване на месеца а да не забравяме че трябва да се храниш да платиш семестъра и да пиеш една бира накрая ...

48

Анонимен

преди 4 години

Достатъчни за живот на територията на територията. Опитайте се да тях да излезете за седмица извън територията в нормалния свят. Няма да стигнат за нищо.

47

човек

преди 4 години

До: 42Бе ти много ядеш бе!!!Кой знае к'во дyпе си отпрала???Аз съм тричленно семейство и правим средно по 120 лева на седмица в Кауфланд, Била или Лидъл. Смятай го 500 на месец.Ако трима ядем по 300 кинта, това ще излезе хилядарка на месец, ще фалираме напрау!!!

46

Анонимен

преди 4 години

Всеки знае,че заплата в над 700 800 лв взимат само единици затова и всеки емигрира повечето даже не взимат и заплата а са безработни и не ядат нищо а депутатите не работят работа и за каквато ида е заплата лв ама взимат депутатски заплати а повечето народ са безработни и не ядат нищо

45

Анонимен

преди 4 години

До 42 ми да се запознаем може и да си намериш фр остави си кординати

44

Анонимен

преди 4 години

Аз живея сам и изкарвам повече от необходимото за 4 членно семейство в София, дори за 2 семейства. Не, не пиша това за да се хваля а за да дам переспектива. Познавам доста хора, да не кажа повечето около мен които са със същите или подобни доходи. Проблема не е, че няма добре платени работи а че хората които могат да ги вършат са малко. Моето мнение е, че всеки може да се прекфалифицира, аз лично го направих на 35г.

43

ненормално живеещ

преди 4 години

Баафти живота, баафти чудото!!!Ако живееме с 2 чaвета и сме афганистанци, може и 2449 кинта да ни са достатъчни...Абе... вие луди ли сте бе??? Абе вие знаете ли, вие осъзнавате ли тая държава, тая нещастна бедна държава на кой континент се намира???!!!???Не, не е Африка. Не, не е Азия. Един континент има, нарича се Европа.Е те там се намира измислената България.Заплата от 2448 евро е скромна. Малка. Може би достатъчна. За 4 членно семейство.Може би не. Ама лева?!?!?!?!?!??!!?!?!?!?!?!?!?!?

42

Анонимен

преди 4 години

Аз живея сама и все пак разходите са високи и трудно бих се вместила в цитираните 600 лв.на кълпак.Ток - лятото 50-60, зимата 100-120 лв.Вода - 20 лвТок,вида, асансьор,чистач,градинар,фонд ремонт на блока - 20-25 лвИнтернет - 15 лвТелефон - 10-15 лв.130-140 лятото (към 200 зимата)300 лв храна200 лв.транспорт,дрехи,книги, кино, излизания,лекарства, консумативи за вкъщи.Както да го гледаш едно 700 лв.си отиват без да ги усетиш.

41

Анонимен

преди 4 години

До пенсионерВие сте пример за социално-активен пенсионер. Така трябва.

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Сметката е на член от семейството. Предполага се, че разходите по жилището, сметките, храната и т.н. са общи. Иначе за сам човек е друго. Така, както сте сметнали, не е коректно. Но иначе съм съгласен, ча са малко.

39

пенсионер

преди 4 години

а мене питате ли ме с 200 лева пенсия?! висшист-магистър след 45 години трудов стаж!! обаче, не вярвам, че за трудощите се в момента пенсии ще има изобщо - фондовете са прилежно източени!!! така, че дерзайте...

38

Смехурко

преди 4 години

Не разходите ни са проблем а приходите! Съзнателното задържане с години на заплатите УЖ сме имали лоша производителност на труда, а собствениците карат ML или Е класа....