63

Анонимен

преди 4 години

Жалко че го е убил Сталин, трябваше Чърчил да го обеси като гнусен комунистически роб.

62

Анонимен

преди 4 години

До seiraТЕЗИ ЗАПИСКИ ОТ МЕМОАРИТЕ НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ СА ЛЪЖА. ГЕРМАНСКИЯ ПЕЧАТ ОТ ОНОВА ВРЕМЕ НЕ Е ПИСАЛ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е СЪЮЗНИК. ГЕОРГИ ДИМИТРОВ Е ГНУСЕН ЛЪЖЕЦ КАТО ВСЕКИ КОМУНИСТ. НЕСЛУЧАЙНО СТАЛИН ГО УБИВА. НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИТЕ.

61

seira

преди 4 години

Георги Димитров пред фашисткия съд:Из заключителната реч пред съда (16.12.1933 г.):"Печатът не само ме хулеше по всякакъв начин - това ми беше безразлично, - но във връзка с мен наричаха и моя български народ "див" и "варварски"; мене ме наричаха "тъмен балкански субект", "див българин" и аз не мога да отмина това с мълчание. Вярно е, че българският фашизъм е див и варварски. Но българската работническа класа и селяните, българската народна интелигенция съвсем не са диваци и варвари..."

60

Циник до 77

преди 4 години

На червените са нужни "кумири"...Иначе няма смисъл - мизерното им живуркане

59

Анонимен

преди 4 години

До ГлупостинНАЦИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО САМО В ПЕРИОДА 1945-1989 ГОДИНА. ГЕОРГИ ДИМИТРОВ Е СЪЗДАТЕЛ НА НАЦИЗМА В БЪЛГАРИЯ

58

Анонимен

преди 4 години

ГЕОРГИ ДИМИТРОВ - НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, АЛКОХОЛИК И ХОМОСЕКСУАЛИСТ. ЗАСЛУЖЕНО УБИТ ОТ СТАЛИН.

57

Анонимен

преди 4 години

Не е за вярване!!!Тук има хора възхваляващи един долен подлизурко,подмазвач на Сталин и разбира се алкохолик! Г.Димитров с какво конкретно е известен на света ?Нещо да е внедрил в политиката или индустрията ?Усетил се ,че ако е верен на Маскве ,може да живее охолно на гърба на другите!Като дойде в България ,да се беше опълчил на Сталин ,както направи Тито!Тогава може би щеше да придобие малко уважение от нормалните хора.

56

войната и парите

преди 4 години

Съгласен съм с мнението по-долу, че комунист значи ***, не мразя комунистите, може ли да мразиш Вапцаров да речем, просто мисля, че комунизма (болшевизма) е политически проект на евреите (юдеи) тези живеещи в Ню Йорк. От там тръгва комунизма спомнете си за 8 март. От там тръгва и национал-социализма, самия Хитлер има ервейска кръв. Най-много пари се печелят, когато има война.

55

Глупостин

преди 4 години

В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ФАШИЗЪМ, НИТО НАЦИЗЪМ.БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ СА ЧИСТО РУСКИ ИБРИЦИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ!ТЕ. СА ГРАБИТЕЛИ И УБИЙЦИ НА СОБСТВЕНИ СИ НАРОД.ЦЯЛА ЕВРОПА ГИ МРАЗИ И ПРЕЗИРА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И РУСИЯ, ЗАТОВА РАЗЧИТАТ САМО НА СЪРБИЯ!!!!

54

Анонимен

преди 4 години

ПОДПАЛИЛ ГО Е ГЕОРГИ ДИМИТРОВ

53

Анонимен

преди 4 години

Циниците даже не знаят разликата между число и цифра.Капиталистите досега са избили над 1 милиард човека. Феодалите преди години са избили около 400 милиона. Комунистите са избили 1000 главореза в България.

52

Циник

преди 4 години

Къде сте видяли (дръгльовци червени) да хваля американците?И в този ред на мисли - откога сте толкова загрижени за "фашистка" ЯпонияВие сте толкова ***... Че и лицемерието не ви се удава!Комунист - значи тъnaк

51

анализатор

преди 4 години

Някаква тенекия едно,две,направо енциклопедист!Та да му светнем едно въпросче.Тенекийчо гордост наша,как ще посрещнеш светлите дати 06.08 и 09.08,когато любимите ти кравари за миг унищожиха близо 300000 невинни хора-деца,жени старци и извършиха престъпление срещу човечеството!Мале,как дрънка на празно трнеке!Сподели ламаринен енциклопедисчо..

50

Анонимен

преди 4 години

Цялата история на човешката цивилизация е изпъстрена с насилие и реки от кръв.Единствената разлика е в мащабите, в оръжието и технологиите.Втората Световна Война го демонстрира с първото използване на атомните бомби над Япония.Днес, дори най-добрите воени спецове по света не могат да предвидят какви ще са последствията за Планетата ни при една Трета Световна Война при пълномащабното използване на ядреното оръжие!

49

Циник

преди 4 години

Георги Димитров... Алиас - Гошо пияната тараба... Коминтернаджийски продажник... Безpoдник... Апостол на болшевишката зapaза в България.Дано вечно гори в ада!

48

Анонимен

преди 4 години

Георги Димитров е най-значимото име на българин в световен мащаб. Той е първият, умело противопоставил се на фашистката пропаганда и машина за ликвидиране на инакомислещите. Няма велика личност в историята, която да е еднозначна. Даже духовни водачи като Ганди. В България обаче потомците на фашистите се върнаха на власт и решиха да унищожат паметта за него. Сега младежите ни даже не знаят името му."Аз Ви питам, г-н председателю: В коя страна фашистите не са диваци и варвари?"

47

Циник

преди 4 години

Хрушчов... Сталин... Все комунистически ***....Какая разница

46

Циник до 73

преди 4 години

Да те ограмотявам безплатно? Няма да стане!Легастеници... Функционално неграмотни... Илитерати... Достатъчно внимание ти "обърнах".. дръгльо...Повече отколкото заслужаваш!

45

Бдинец

преди 4 години

Почти съм сигурен ,че тримата българи имат пръст в запалването на Райхстага!Г.Димитров не издаде ли заповед пусната от Москва ,да бъде взривена църквата Св.Неделя?Същият този индивид ,заповяда на съпартийците си да се вдигат на въстание през 1923г.,а Г.Димитров и В.Коларов избягаха в Югославия!През 1944г.двамката идват на готово ,да се опитат да съсипят България!За съжаление успяха!

44

Циник 2 Кампучия

преди 4 години

децата са подхвърляни във въздуха и хващани с вили или щиковете на автоматите. Също, децата са убивани просто като ги хванат за краката и ги ударят в стена / дърво.Между 1975 и 1978 са убити около 2 746 105 души, от които: 1 927 061 селяни от райони, където е имало засилено американско присъствие. 25 168 будистски монаси 48 359 представители на националните малцинства 305 417 работници, служители и представители на други професии 100 писатели и журналистиА също стари хора и деца.За още 568 663 не се знае нищо.