119

Анонимен

преди 4 години

Този господин преди време разправяше , как Грипените ни ги предлагали без радари , а видиш ли ,американците ни давали всичко, и то на много по-евтина цена .Какво стана бре , защо сега трябва да плащаме скъпо ,че прескъпо ???

118

Народен Съд

преди 4 години

Този ще бъде съден като америкаски неоколониален бок-к назанчен ан окупираната от Америка държава .Вън САЩ от България и техните престъпници

117

Анонимен

преди 4 години

Бърза справка в интернет показва, че цената на ф-35 е около 120-130 млн. долара.Нови и по-евтини от кошниците ф-16.*** ще купи щайгите само да си осигури спокойствието, пък вие ги плащайте.

116

Анонимен

преди 4 години

"ВВС имали само транспортни, нито една пушка, ни торпедо, ни ракета"За какъв са ни след като всеки недоволен тземец може да се довлече тук незаканно?

115

Анонимен

преди 4 години

Самозабравил се селянин!...той направил,той платил....и все с парите на народа! ....Тази държава сякаш му е бащиния,а ние лични поданици,сякаш не е избран да служи на държавата и народа,а те да му служат на него.Вживял се ролята на султан ...

114

Анонимен

преди 4 години

Тая година изтребители без торпеда , догодина ,ще им вземем някакви торпеда. ХАХАХАХА

113

ДА

преди 4 години

Ей,писва ми това АЗ,АЗ,АЗ!!!!Той дал,той платил,той строил и т.н.СТИГА!!!Ощипи се,бре!

112

погр.ебален агент

преди 4 години

На снимките: другарят Тодор, пардон, другарят Бойко Борисов на среща с млади доячки и с (не)млади натегачи.

111

Анонимен

преди 4 години

До bai_jordanИли си много наивен и *** ,или си просто зависим от Герб щом след 10 г. им управление и децата разбраха че и Герб са си от БКП. От същото котило ,наглостта им е абсолютно еднаква ,както и лакомията. Добрите управници за 3-4 г. вадят народите си след войни от глад а твоят баце за 10 г. ни натика още по-вече в дупката ! Гърците затова си избраха човек учил в Станфорд ,завършил Харвард мислещи ,можещи а не пожарникари...Затова нашите майки още слугуват в Гърция а не гъркините у нас !

110

Това е положението

преди 4 години

Бойко дава, Бойко взема.....

109

Хвалби

преди 4 години

Плащал ама в Симитли, за останалото плащаме ние!

108

ИНТЕРЕСНО.....

преди 4 години

ИИИИИ НА КОИ Е ПЛАЩАЛ НЕКА ДА ГИ ИЗБРОИ АМА СЕ СЪМНЯВАМ ДАЛИ ИМА ТАКИВА - КОГАТО СЕ ГОВОРИ ТАКА И ТО ПРЕД ТОЛКОВА ХОРА Е ДОБРЕ ДА СИ СИГУРЕН В ТОВА КОЕТО КАЗВАШ ИНАЧЕ ИЗЛИЗА ЛЪЖА

107

Анонимен

преди 4 години

Купуването на американските кошници с авансово плащане Е защото Тиквата се откупва от американците във връзка с делото което се води в Ню Йорк по жалба на Цветан Василев.Това е ИСТИНАТА за тази слабоумна сделка.Или с други думи, Тиквата спасява кожата с парите на народа.Как пък не го разбрахте бе, скапан балкански народец?!Как може да сте толкова тъпоглави същества.

106

Анонимен

преди 4 години

Такъв си го избтахтИ, ЕдЕот, ТАКЪВ СИ ГО ГЛЕДАЙТи.Егати простият народ.Септември дЪ нИ забра'итИ, бюлИтИнкЪтЪ пак за ТиквЪтЪ.И магарИ да ви покажи и зЪ негУ дЪ гласуватИ, бантустанци загубени.

105

Анонимен

преди 4 години

Ското в тази държава освен Тиквата и простотията му нищо няма да остане.

104

Анонимен

преди 4 години

На всякъде и във всеки бизнес плащат колкото се може по късно ... само в БГ най-бедната държава в ЕС бързат да изсипят едни 2-3 млрд долара все едно купуваш баници.Въобще тази държава съм е отписъл, имам чувството че ни управляват маймуни или пожарникари

103

БАБА КУНА

преди 4 години

БОКО Е ПОПУЛИСТ, ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК, НЕ МУ ВЯРВАМЕ !!!

102

bai_jordan

преди 4 години

Само да информирам троловете дето плюят, че Корнелчето вече няма пари и в момента бачкате про боно! Така че малко по-полека защото утре може да имате нови господари чийто з**ник да лижете!

101

Анонимен

преди 4 години

НЕ ТИ ПЛАЩАШ ГОСПОДИНЕ ВИЕ САМО ВЗЕМАТЕ ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е НА ТОЗИ ХАЛ. КОГАТО ИЗВИДИШ БЪЛГАРИЯ ОТ ТИНЯТА ТОГАВА СЕ ПЕРЧИ ,ЗАЩОТО ЗА 10 Г. НАРОДА НЕ ПОЧУВСТВА НИЩО ДОБРО ДА СИ НАПРАВИЛ ЗА НЕГО ! НАРОДА ДЕТО ЕДВА МЪРДА ПЛАЩА ЗА ВСИЧКО ! ! !

100

А.М.Салакис

преди 4 години

Грешна медия е отразила изцепките на Б.М.Борисов !Вярната медия е вестник "Стършел" ...