75

Исай Леви

преди 4 години

До Анонименпак глупости на неудчанициако ти не сио могъл други са моглибачкахме в една от първите американски фирми отвоприли офиси в Българияне знам колко е била заплатата на Асен но моята беше над 300 доларате бяха група юнаци от Бургас които заминаха за Санта моника, други из Европаповече от половината се върнахааз си останах тук и както коментирах че месечен доход от 6 хил. лв за мен значи намаление с около 30%

74

Анонимен

преди 4 години

Няма да е зле да сложите отгторе надпис ПЛАТЕН РЕПОРТАЖ.

73

Анонимен

преди 4 години

През 1999 година не всеки можеше да събере пари за билет до САЩ.Само отрочетата на номенклатурата и мутрите или близки до тях.Така че тоя да не се изкарва чак такъв Светец.Освен това кашкавалът не е на буци, а се реже от пита.На буци е сиренето, ама тоя едва ли прави разлика между двете.

72

Анонимен

преди 4 години

Интересно кой се надявате да клъвне на лъжите ви ?Освен герберастките ***, може би.Но на тях затова им се плаща, все пак.

71

Цецо Мен

преди 4 години

1999 година една буца кашкавал не беше 10 долара и заплатите не бяха толкова. А той като е работил за 10 долара на месец как си е купил билет за 500 долара. Отделно за виза и т.н няма да говоря, но нещо нишката се губи.

70

Анонимен

преди 4 години

До 69Като си такъв мераклия да си даваш биометричните данни, отивй в Китай. Там са светлинни години пред всички останали в това отношение :)

69

Анонимен

преди 4 години

До 65Такива врели-некипели колко било яко еди къде си ги слушам от мрънкачи като теб от както се помня. Е, израстнах, видях свят и се убедих че далеч не е толкова розово. Друго което осъзнах е, че най много ги хвалят точно хора, които никога не са излизали навън, ами по цял ден гъчат еврейска медия и целия им мироглед е изграден на базата на Холивудски помии. Така че на лъжци лузъри като тебе НЕ ВЕРВАМ.

68

Анонимен

преди 4 години

Хич няма да се учудя ако тоя се окаже племенник на Димитър Николов, кметчето на ГЕРБ на най-добрия град за живеене.Много се смях, като го гледах как заедно с Цветанов разтоваравта перални, подаърк от ГЕРБ за някакъв ромски квартал в Бургас преди изборите.

67

Исай Леви

преди 4 години

До ИванАсен е от Бургас и нищо не може да го уплашии е тук от 2 годиниплашиш куче със салам

66

Анонимен

преди 4 години

Обикновени програмисти на 5-6 хил лева и с бонуси няма, никой западняк няма да плаща толкова часова ставка за български програмист, че и за българската фирма да остане печалба а шефовете. Работят масово за около 2 хил лева, и това е много добра заплата, 5-6 хил лева са само най-кфалифицираните на ключовите позиции.

65

човек

преди 4 години

По-вероятно е да намерите IT специалисти в Индия отколкото в България.По официални данни Индия е държавата с най-много биометрични данни.На практика държавата задължава всеки гражданин да предостави своите биометрични данни. От Европейския Съюз има такава директива да стане това и у нас, но като знам колко малко специалисти имаме, и тук ще ударим на камък.

64

човек

преди 4 години

До: номер 61Абсолютно вярно е това което си мислиш! Уцели десетката направо!Това е платена реклама, само дето не е обявена.Като ония щастливи, усмихнати хора, които спят сладко на топматраците "еди коя си марка". И казват: "Ах, не знаех колко сладко се спи на него, докато не си го купих, и аз се съмнявах, но откакто спя на него съм като новородено бебе, толкова се радвам! Само за двеста и осемдесет лева, или на изплащане за по 60 лева месечно без оскъпяване!"

63

Анонимен

преди 4 години

Според реалността България изобщо не е място за ИТ бизнес, защото просто не може да се прави и такъв няма. Нито една българска фирма не произвежда ИТ продукти, (имаше някои, видяхме ги със системата на НОИ и винетките, в България няма специалисти и фирми с бизнес култура които да могат да завършат цял проект). Има нещо като кол центрове които правят боди шопинг за ИТ услуги на западни клиенти. И заплатите са добри, но това е много ограничен сектор, почти нищо от БВП.

62

Анонимен

преди 4 години

Ами то и на Боко Тиквуня, дъщеря му се върна от САЩ.Защото там е никоя и трябва да работи, а тука Тато е Цар и може да си клати по цял ден краката.

61

Анонимен

преди 4 години

Който е добър програмист и иска да постигне нещо и да реализира мечтите си, отива в Калифорния.Който е недотам добър програмист, а повече *** и селски тарикат, който се чуди как да преметне останалите Ганчовци и да открадне малко парички, се връща в България.

60

Аз

преди 4 години

ай стига с тоя герб вече! човека няма ама нищо общо с никаква артия и никога не е имал... *** на папагалите само това им е в човките, за зрънца просо пишат глупости по цял ден! ***!

59

Мен

преди 4 години

До АнонименСпоред теб не според теб, истината е че България е едно от най-добрите места за правене на бизнес в ИТ сферата! Много хора се прибраха или стартираха компании или просто си намериха работа тук. В момента дори обикновен програмист взима чисто 5-6хил лв и има допълнителни бонуси както и 25+ дни платен отпуск. Стандарта на живот тук с такава заплата е по-добър от чужбина.

58

мраза IT специалисти

преди 4 години

"В България все още разчитаме на подписи и печати в държавните институции. Тези процеси могат да се актуализират, например един цифров подпис е невъзможно да се подправи."Ай стига вече с вашите цифровизации и актуализации! То българин кво друго да измисли освен нещо ненужно за света като компютъра! Българите вървят срещу природата и природата ще ги накаже!

57

Анонимен

преди 4 години

Според мен ГЕРБ плаща на такива като този господин да дават интервюта, като след като си свършат работата, за която са наети, си вземат хонорара и си се прибират по живо по здраво в Калифорния.

56

odpo

преди 4 години

Освен напреднала лудост, аз логично обяснение НЯМАМ!!!