115

славянин

преди 5 години

Още един руски *** - Виктор Орбан печели категорично с 56% в Унгария!

114

Факт

преди 5 години

Докъде ще стигнем с това управление?Всяка година БГ намалява с 50 000 души,като същевременно се влошава структурата(намаляват именно белите хора).Младите хора продължават да бягат навън."Великата успешна политика" на ГЕРБ с НИЩО не допринася за пречупване на тази тенденция,даже напротив-засилва я.Очевидно е нужно нещо коренно различно и това естествено не е БСП.

113

Анонимен

преди 5 години

Много му вярвахте на Кънчовия Галъп. Цяла година прогнози,накрая все същите "зози"...Дайте им шанс и те да направят пресконференция и да ни обяснят как се учиха на партийна математика върху червена дъска?Да се махат и повече да не публикуват глупостите си с онези от АФИС!

112

Трол бг

преди 5 години

Пилците се броят на есен.

111

Анонимен

преди 5 години

Къде е българския Орбан и партията муТо си ги има и сега - ГЕРБ. Просто са по-крадливи и некадърни, но са Орбан почти 1:1

110

Анонимен

преди 5 години

Топли ме, че Марин Льо Пен е руски *** и ще работи за разпада на ес, във UK спечели партия Brexit, която ще подпечата излизането на UK от ес и с това ще помогне за разпада му! Нещо неясно!?!Добър виц, доста добър даже.

109

Анонимен

преди 5 години

До ФактВъзраждане

108

Факт

преди 5 години

31% избирателна активност.Причината е ясна-няма за кого да се гласува!"Проевропейската" партия е съставена от крадци и мошеници,"Модерната лява" не знае на кой свят и в кое време се намира,"Патриотите" повече бият на ****оти,а "Автентичното" дясно се промъкна само заради предизвикания от тяхапартаментен скандал.Пита се в:Къде е българския Орбан и партията му,които да предложат адекватно управление-умерен национализъм,правилна икономическа и демографска политика,защита на националния интерес и

107

Анонимен

преди 5 години

75 години комунизъм. Няма такъв мазохист като българина.

106

...

преди 5 години

Бая *** държава. Само се оплаквате хора, а не ходите да гласувате.

105

Анонимен

преди 5 години

Цецо, честити нови 6 апартамента!

104

до 105 от славянин

преди 5 години

Топли ме, че Марин Льо Пен е руски *** и ще работи за разпада на ес, във UK спечели партия Brexit, която ще подпечата излизането на UK от ес и с това ще помогне за разпада му! Нещо неясно!?!

103

Анонимен

преди 5 години

Льо Пен печели едно място повече във Франция, ей сега малките ни населени места ще се къпят в злато.

102

Анонимен

преди 5 години

Само ГЕРБ ...Сега и завинаги!

101

Анонимен

преди 5 години

Избирайте си червената ГЕРПБКП аристокрация още 100 години, но после да няма недоволни и псуващи защото явно така си ви харесва в блатото. Това трябва да е дефиницията за социална и обществена олигофрения, да си избираш някой срещу който си протестирал миналата година.

100

Другият прочит

преди 5 години

За ГЕРБ са гласували около 650 000 човека.Държавната администрация със семействата им са около 400 000.МВР и семействата им правят около 150 000.Останалите 100 000 са новоизлюпени фермери получили милиони по европроекти за имитация на дейност, платени роми и жени трета възраст влюбени в Бойко Борисов.Общо около 9-10 % от избирателите в България.Ако на това му викате голяма победа халал да ви е !Само да не останете изненадани при следващи избори, в които до урните отидат 5 000 000 ? ...

99

Богат бесен

преди 5 години

Щях да гласувам за БСП ама съм в остров Пукет да си харча голямата заплата от ГЕРБ. Да са живи и здрави.

98

Анонимен

преди 5 години

Руският *** Марин Льо Пен печели във Франция!И тебе какво точно те топли това бе, Пиер на дядо си Пурко? :)

97

Анонимен

преди 5 години

Делян Пеевски евродепутат! Закривай държавата!!!

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 99Тролове бе, Анонимчо. Съвестно си заработват надниците.