22

Анонимен

преди 5 години

Абе стига с тази Русия бе............или все още смятате че Латвия е част от Руската империя? Е, тога може! Чудех се защо у нас много хора са толкова неадекватни по отношение на Русия, а то какво било.....пуска се някакъв фейк, после се тиражира многократно, по тертипа на гьобелсовата пропаганда(на която явно нашите са лика прилика) и у народа остава лъжливата информация, нищо че после се намира някой да опровергае, но това вече никого не интересува! ВАЖНА Е Л-Ъ-Ж-А-ТА! И "разсъжденията" по нея!

21

Анонимен

преди 5 години

Трябва някой да е съвсем паднал от космоса, че да не знае как и на кой се дават пари в Руската Федерация. И още повече , че става въпрос за Австрия. В тая държава от времето на приключване на ВСВ има повече политика отколкото продукти. Нещо като в нас.

20

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли каква е разликата между 1000 рубли и 1000 долара? Отговор: 1000 долара.

19

Ред, законност и Спр

преди 5 години

Видеото за бившия партиен шеф на Щрахе - Хайдер - също е ценен материал.Шофирал пиян със 142 км/час, в населено място, смъртоносна катастрофа, а преди това - купон в известен местен г.е.й. локал...Както се казва, Съдбата си знае работата.

18

aa1830

преди 5 години

Щрахе си го нащрахи много яко!

17

V

преди 5 години

Извода е че когато народа ти поиска оставката боко тиквата трябваше да я даде ;) Ама ние не сме Австрия. А тиквата е нагъл .В Австрия има оставка ,а в България що няма ??? Няма резултати и хората излязоха на улицата ,а тиквата не подаде оставка ;)ГЕРБ НИКОГА НЯМА ДА СТАНАТ ЕВРОПЕЙЦИ .Само държавната хранилка преследват .

16

ЕСССР

преди 5 години

Когато самото ЕС започне а прави постановки, за да махне неудобните от властта в суверени държави. ЕС уверено върви по стъпките на СССР.

15

Шерлок

преди 5 години

Ще ни обясните ли коя е тази "рускиня" и на кой "руски" точноолигарх е племенница?Мисля че това е доста съществено в цялата история или като пропагандната постановка с Скрипал ще стане пак пак толкова много ще се говори за несъщестуващата руска връзка ,че няма значение какво става всъщност със главните действащи лица,дали са живи или реални изобщо!А да и защо записът е отлежавал цели 2 години и се пуска точно преди изборите .Явно велможите в ЕС тотално ни взеха за гугудки!

14

Анонимен

преди 5 години

До 11 не естествено но това не пречи на троловете да са в истерия те са като жени в мензис идва им без да пита.

13

Анонимен

преди 5 години

Евтина постановка и активно мероприятие от страна на статуквото на ЕС ,отчаян и мръсен опит да се опетни опозицията за всеки с 2 мозъчни клетки е ясно за какво става въпрос,пртестанете да се опитвате да ни баламосвате като глупации!Всяка империя в упадък търси външен враг и заплаха за да оправдае собствената си неадекватност и некадърност !Ние европейците ще сложим край на този покварен проект ЕС!

12

Анонимен

преди 5 години

От 8 но както много имам предвид троловете не нормалните хора казаха тук плюенето им е спорта а омразата им безплатна и то към всичко.Всъщност до момента *** от различни групи плюха по папата патриарха президента САЩ Русия Турция Левски Ботев идеята че е имало турско робство както и че не е имало премиера абе извода е че трола плюе по всичко дори по взаймно изключващи се неща ако парите са достатъчно.Пък и са му платили да храчи, не да мисли.

11

Анонимен

преди 5 години

Папата пак ли ще идва бе

10

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

В цяла Западна Европа има едно националистически правителство и точно негов министър уличиха в корупция. Другите са чисти като сълза... И в България корупция по върховете няма. Няма компромати. Няма записи. Всичко е точно !

9

Анонимен

преди 5 години

Папската градушка и смерч дадоха благодат на хората.

8

Анонимен

преди 5 години

Абе с тоя папа се оляхте.Вече от няколко дни всичко се свързва с папата да знаете ако някой руски *** или американски еврейски или турски получи разстройство ухапе го комар прекали с виното или му гръмне компютъра това е заради папата.Истината е че в България никой не трябва да идва защото нямаше никой да дойде и вие да не го наплюете хубаво и да опишлите всичко.

7

Анонимен

преди 5 години

Имаше видео със Сара Фъргюсън, как прибира куфар с пари за уреждане на среща на бизнесмен с друг кралски ***. Осъдиха ли някого във Великобритания?

6

kukla

преди 5 години

Абе другите политици не правят такива работи, те са свети водици ненапити. Борят се за свободата на словото, защитават интересите на избирателите си. Работят ден и нощ и една стотинка нямат допълнителни доходи. Не знам за колко ли още политици къде ли се пазят такива видеа. Или кога ли ще има следващ уики лийкс, че да видим и някои други подробности, а не официалните.

5

Анонимен

преди 5 години

Сега само троловете да не почнат с любимите си простотии като например а защо излиза точно сега записа.Ясно е че излиза заради изборите и от ионкурентите му.Но въпроса е в това че го е направил и сам призна публично.А че нарочно е изваден записа ми да ако няма такива моменти на биричкания и политиците не си извадят сами кирливите ризи ние едва ли някога ще разберем всичките им измами.Освен това нали ако не беше правил това тоя от любимците ви нямаше да има какво да извадят или щеше да е фалшиво.

4

ПАПАТА

преди 5 години

Знаете ли защо Папата посети България ?Мафия , Банки , Магистрали , Дарения ?Папата се показа за да си иска от ГЕРБ парите .За това БПЦ не искаше да се среща с Банкера - Адмирации и за Радев .

3

Анонимен

преди 5 години

Тези изводи не се отнасят за Бг.