105

Православен

преди 5 години

Борисов започна унищожаването на държавата като главен секретар на МВР, сега направи целия апарат по свой образ и подобие и резултата е налице!

104

СПЕЦ

преди 5 години

Този е като Рамбо,няма хващане.Викнете момчетата от Френския легион и Американските спец части,ако и те немогат да помогнат се обадете на другаря Путин да изпрати армията от парада на 9май

103

Курти

преди 5 години

МВР е ненужна организирана престъпна група. Закривай. Много са мързеливи и некадърни. А и са крадливи.

102

Анонимен

преди 5 години

"Към всички потенциални жертви са предприети мерки за защита, съобщи вчера вътрешният министър Младен Маринов."Значи Господ да им е на помощ. Същият този *** преди 2 дни обясняваше пред медиите, че нямало данни за стрелба и насилствена смърт на Валентин Петров.

101

Анонимен

преди 5 години

Викнете и тия с моторите, сигма ли бяха. Ако са приключили с разнасянето на дрога, разбира се.

100

Ф.С.В.

преди 5 години

Определено е интелегентен и смел- фактът че е пълно с полиция и ТОЙ си е позволил "лукса" да убие показно братовчед си след интервюто - говори че е и отмъстителен- полицията попадна на "камък" -ВИКАЙТЕ ЧИСТАЧКАТА ОТ ЗАТВОРА ЗА ДА СЛОЖИ КРАЙ НА САГАТА НАРЕЧЕНА ---ПАРОДИЯ НА МВР

99

Василев

преди 5 години

Знаете ли защо Зайко-Байко не го е страх да прави престъпления и да ходи в гората, защото е умен и хитър!!!Някой го наричат психопат и болен мозък, но аз го наричам асоциален егоистичен интелигентен убиец, който мисли напред и има нестандартна логична последователна мисъл!!!Агент Кени Лейджър!ЦРУ!!!

98

Ф.С.В.

преди 5 години

ДО 116--АЗ Чане ще го хвана за минути- Вързвам една голяма пица в храсталаците (да е гореща за да мирише) и се скривам на ПУСИЯ --Чане ще надуши пицата и ще тича към нея като Заек към зеле - И с Чане е свършено - ХМ (ама аз ли да уча МВР как се хващат от рода Зайкови)

97

Анонимен

преди 5 години

Музичката от Бени Хил трябва да стане химна на нашто МВР !

96

Totenkopf

преди 5 години

Познайте кой им плаща заплатите на тия търтеи на снимката.

95

Анонимен

преди 5 години

Като бивш полицай, участвал в издирвания считам,че 99% от написаното тук е глупаво, политически оцветено и напълно некомпетентно. 90% от мероприятията при подобни издирвания се правят с агентура, но съдействието на МВР вече 30г. се нарича доносничество. Има литература как и за какви срокове преди 9.9.1944г. са издирвали партизаните и как след тази дата са издирвали горяните, но книги никой не чете. Имаше доста професионални материали за това, но по заповед на един министър бяха унищожени.

94

Анонимен

преди 5 години

"Много ми е интересно, ако изкарам по горите всичките умници тука, какво ще постиганете - едно голямо НИЩО!"Значи сме напълно квалифицирани за ръководители на полицията.

93

Reptile

преди 5 години

Много ми е интересно, ако изкарам по горите всичките умници тука, какво ще постиганете - едно голямо НИЩО! Жалки задклавиатурни герои и присмехулници. За това и държавата е на този хал.

92

Анонимен

преди 5 години

Тази случка е достойна за USA продукция. Изглежда много сложна акция с много ловък и професионален престъпник. хахахах

91

Ф.С.В.

преди 5 години

Според мен Чане е на път да стане национален герой - Народът просто МРАЗИ Държавата и не я припознава като Държава - Така народът се радва и на един Чане който постави на колене цяло МВР- въпреки че е убиец и трябва да си понесе наказанието-За сетен път виждаме безпомощността и крахът на Държавата - Та ТЯ неграмотни роми не може да залови - а тръгнали ВОЙВОДАТА ЧАНЕ ДА ТЪРСЯТ!!БГ СЕ НУЖДАЕ ОТ СЕРИОЗНА РЕФОРМА - ОТ ВЪРХЪТ НА ДЕБЕЛАТА ЦАЦАРАТУРА -ДО ПОСЛЕДНИЯТ ПЕШАК С УНИФОРМА !

90

До долния

преди 5 години

Хахахаха,Един прави всичките фуражки на палячовци...Представете си ако бяха няколко.И сега си представете армията на шкембе войвода ако нещо стане ....Щеше да е смешно ако не беше трагично.

89

запознат

преди 5 години

Превърнаха МВР от професионлисти борещи се с турски тетористи, до днешно време водено от бивши шофьори на мутри!

88

Анонимен

преди 5 години

Може да си е сменил прякора на Цане.

87

ниманд

преди 5 години

още ли го търсят ?!?!? защо не хванат някой друг и да го обвинят за тези дела , така ще си спестят много човеко часове !!!!а пък и това си е редовна практика !!!

86

Василев

преди 5 години

Това си е чиста подигравката с висшия управленски състав на МВР и с оперативния щаб, който ръководи издирвателните работи по залавянето на убиеца!!!Лицата на полицаите ги виждаме с пълно снаряжение как претърсват район след район, а не сме видели лицата ,които ръководят акцията!!!Научете се да носите отговорност селяни прости, и вече няма да бъдете нито селяни, нито прости!!!Агент Каралайн Дохърти!ЦРУ!!!