35

Анонимен

преди 5 години

А поръчителя на убийството - бившия й мъж, милионер, които си купи самолет няколко дни преди това, някой няма ли да го погне?----------------------Ти си ***.

34

до 34

преди 5 години

Ха,ха,ха.Напротив,само се чуват.Дай реален пример,за такъв,който е кряскъл,че ще убие някого и ще го излежи и да го извърши.Няма такъв пример за последните 70 години.Българино само голем го вади на приказки,ама си е наведена главица.

33

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

През 2010 година по настояване на Европейската комисия беше приет този закон за защита ъкратеното производство. Според него, ако извършителят признае вината си, съдът е длъжен да намали присъдата с 1/3.Така на практика доживотният затвор без право на замяна беше отменен. Все си мисля, че ако ГЕРБ имаха малко по-умни хора в управлението, можеше законът приет под натиск от ЕС да НЕ важи за особено тежките случаи на убийства, изнасилвания и разпространение на наркотици. Да, ама не !

32

Анонимен

преди 5 години

15 години? Такъв закон, с такива възможности за престъпниците води съвсем естествено до саморазправа - често се чуват вече думите "ще те убия и ще те излежа" и не само се чуват...Лъжата, несправедливостта и насилието са взривоопасна смес.

31

до 5

преди 5 години

Каквото повикало,такова се обадило.Че тия къде си ги избирате не са спрели да ви се подиграват и обиждат,а вие не спирате да си ги избирате. Примери:чипа и 800 дни на Царя,матрияла на ББ,80%*** на Христов от БСП.Дори много са му дали.Това твърдоглаво племе точно това заслужава!Твърдоглавостта не е обида,не е генетично,а начин на възпитание.

30

Анонимен

преди 5 години

Не искам да си представям как ще се чувства дъщеричката на жертвата, когато този ще е вече на свобода, а тя млада жена.....

29

Трол

преди 5 години

Смекчаващи вината обстоятелства ???? 15 години затвор за зверско убийство и гавра с жената? Това ли е съдебната система на Българи???? Всеки надрусан *** може спокойно да убива, после си признава, изказва съжаление, ако е и *** още по-добре, най-много 15 години. В някой други части на света нямаше да води и ден свобода.

28

Кастрация

преди 5 години

Задължително кастриране на сексуалните престъпници, вкючително от малцинствен произход ! Нприкосновеност и безусловно право на самозащита при нападение или нахлуване в частна собственост!Субсидии за закупуване на оръжие и безплатно обучение на възрастни хора в рискови зони (без полиция и болници) Да живее България!

27

Анонимен

преди 5 години

Този е на около 20 и нещо... При добро поведение ще излезе след 15.. на 35 след доста време на сухо единственото в главата му ще е .... познайте какво.Как може такъв човек да го пуснат в обществото ??? !!!

26

Анонимен

преди 5 години

За убийство да се дава доживотен затвор и ще се прекрати този цирк.

25

Анонимен

преди 5 години

Браво на свободната медия !Пуснаха статия за потулването на катастрофата на Местаня и статията стоя точно 3 минути и я махнаха!Свобода на словото и печата!Хах!

24

Абсурд

преди 5 години

Ако за такова престъпление дават 30 г.и аз съм баща или съпруг на жената,докопвам го този ,ако ще и в съда да е и публично му прерязвам гърлото.Все ще изляза след 10 г след работа и добро поведение.

23

Анонимен

преди 5 години

Всъщност един живот не струва 30 години ако е отнет по такъв брутален начин, струва друг живот!!! За съжаление в либерастката действителност това не се случва и заради това има такива наглеци!!!

22

La France

преди 5 години

Срам. Жената, която при това е майка, е била убита по особенно жесток и безчувствен начин и без причина. Трябва да изгние в затвора и да излезе когато вече е дядо и не може без проходилка.

21

Анонимен

преди 5 години

Наистина ли има хора, които си мислят, че е набеден? Вие луди ли сте? ДНК, самопризнания и т.н.... Наистина ли си мислите, че този с умствената изостаналост е такъв артист? Наистина ли си мислите, че някой ще влезе в затвора за 20-30 години за каквато и да било сума?*** ли сте глупави ли сте или *** немате работа и сте си намерили доста извратено забавление?

20

Позор

преди 5 години

Рома осъзнато върши последователност от няколко ужасни престъпления след което бяга от правосъдието.Абсолютно аналогичен случа (,утежнен даже от жестокост на деянието) като тези по делото "Килъри" където Пешо Сумиста и др имат доживотен затвор

19

да

преди 5 години

И кой ви каза че ще лежи 30? Най много 15, после хелзинкските комитети ще го изкарат тихомълком. Както каза един техен представител по радиото, те са боязливи хора и имат нужда от защита. И това го каза пред българка журналистка, която му даде думата и го изслуша. И не каза и гък, въпреки че нейна колежка гние убита от едно боязливо етническо момче. Немам думи. Заслужаваме си точно това.

18

М дааа

преди 5 години

Ако направите една бърза справка из Европа и ще видите, че в много от държавите максимално се излежават 20 години, питайте на колко години осъдиха оня дето разстреля децата...

17

Анонимен

преди 5 години

Убийство няма как да се върне. Дори да убият всичките му роднини празнината от убитата никога няма да се върне. Това, че в България има големи разлики между присъди при сходни престъпления и неадекватни присъди при очевидни престъпления допълнително засилва болката. Най-много дразнят оправдателни присъди при смърт.

16

!?

преди 5 години

Че 30 годинки не са малко, за съпоставка повечето се измъкват с условна или до 5-8г.