21

До 25

преди 5 години

Не си прав, те също са били на работа, в джамията са били уж под предлог, че се молят, но в реалност са планирали подмолна терористична атака срещу местното бяло населеное, за да наложат шериата. Нашето момче Брентън Тарант ги е изпреварило и им е избило чивиите!

20

123

преди 5 години

Човека е ходил в Батак, видял е музея и е скъсал синджира.

19

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че исляма е религията, която най много плаши всичкиТОВА Е ПЪЛНА МАНИПУЛАЦИЯ! КРЪСТОНОСЦИТЕ СА ВОДИЛИ "СВЕЩЕНА ВОЙНА"!ИМЕННО ЗАЩОТО Е НАЙ - МЛАДА Е ЛЕСНО ИЗПОЛЗВАЕМА С МРЪCНИ ЦЕЛИ!РАДИКАЛНИЯТ ИСЛЯМА И НЕГОВИТЕ РАЗКЛОНЕНИЯ СА ОПАСНИ!Има много секти и в християнството които са също толкова опасни!

18

БЧК

преди 5 години

Някой все пак направи ли си труда да забележи , че всичко това се случва в работен ден и през работно време. А въпросните избити хора не са на работно място, а бият чело в земята. Аз лично не съм виждал 100тина християни в църква в работен ден, когато всички останали се трудят.

17

До чистач

преди 5 години

Продължавай да бършеш пода, мюсюлманите не са хора, а спящи терористични клетки, научно доказано е, че са с по-малки по обем и капацитет мозъци, за да има повече място в тиквите им за взривни материали, с които да извършат атентатите си.

16

Анонимен

преди 5 години

Долу ръцете от останалите нормални бели християни!

15

Чистач

преди 5 години

Това си е жива идиотия ! Значи 49 човека са се явили пред Свети Петър и никой не го е грижа за тях ! А този се явява пред съда !!!!!!!!!!!!!!!!!! Как някой ще предпочете да пази живота на един убиец на 49 ЧОВЕКА !!!!!! Еййййй,хора , това са човеци като всеки от нас !!! А този е убиец и още е жив !!!! Това не е ли идиотия ???????????????

14

До 17

преди 5 години

Защо сметна за нужно да споделяш нетрадиционните си фантазии с нормалните хора?

13

Тангра

преди 5 години

Истината е, че исляма е религията, която най много плаши всички. А и с право. Тя е млада религия, която е много привлекателна защото гарантира справедливост и възмездие. Няма да обръщаш другата буза и да чакаш възмездие на другия свят. Насилието е узаконено в нея в името на джихад, вярата и тн.Една кола бомба, което е ежедневие в света не се различава от този случай.

12

Анонимен

преди 5 години

Като използвате една дума е редно да я изписвате правилно особено ако тя е нетрадиционна като "бахчи"! Думата е бУхча и значи вързоп денк, ама чули недочули и оп...!

11

До 13

преди 5 години

От Българския Хелзински Комитет ли си, продажни поп Кръстьо?

10

До 11

преди 5 години

Свободен, иначе ей за такъв умник като теб вече да бях пуснал два доноса и да те вкарам в тухларната, да се научиш на труд и уважение, да станеш човек, а не с меки, гладки и рехави рърички с маникюр да ревеш да ми пишеш простотии.

9

До10

преди 5 години

А, сега какъв режим е?

8

Анонимен

преди 5 години

За руснаците е вярно това, току виж жужака путин ни прати червена армия 2 , за да ни "освободи" и пак тоталитарен режим!

7

Анонимен

преди 5 години

До7. Не е развита но виж в Поморие цял квартал руснаци.

6

Анонимен

преди 5 години

До6. И те, като тия от Русия са напуснали страната си.

5

ined

преди 5 години

Така наречените ""жертви" да са си стояли по родните си земи.

4

Ratko Mladic

преди 5 години

И сега ако съдът е наистина справедлив, трябва да го порицае че не е свитнал поне 100 бройки.

3

Анонимен

преди 5 години

Какво правят тея байчовци в Нова Зеландия? Отишли са да източват социалната система чрез помощи, да паразитират, да безчинстват!

2

Малко са

преди 5 години

Браво на човека, елиминира над 60 потенциални терориста, малка компенсация за жертвите на хилядите терористични актове в Европа.