165

Анонимен

преди 5 години

А с баба и дядо какво ще стане?

164

Анонимен

преди 5 години

А защо "родител"? Много е задължаващо някак. Трябва да е още по-неангажиращо - "лице", "личност", "човек", "старо", "член", "гледач" или друга простотия. После може да изредактират и Библията - твърде чвсто се споменава думата "отец". После и "Татко Барба", "Кръстникът", "Мама мия" и други на чужд или майчин, пардон родителски 1, език.

163

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА кой ще е родител 1 и кой, родител 2?е как кой бе - бсп е 1

162

Анонимен

преди 5 години

Предлагам и ние да последваме примера на Франция само че при нас ще бъде *** 1 и *** 2.

161

Waffen SS

преди 5 години

След казармата продължех с тренировките си по джудо,когато не бях на лекции.Понякога след тренировки минавах през Докторското градина,за да видя баба,която живееше на близо.В единия край на градинката имаше тоалетна където се събираха някакви странни същества.Бях стеснително момче,но въпреки това понякога някой се лепваше към мен с предложения за дънки и др.Когато се поотдалечехме,полагах му някоя енерго-съхраняваща и запазващ правото положение техника.Лек ритник и изчезвах бързо

160

ddddaaaa

преди 5 години

бебетата ги носи щъркела,или са намерени в лехата със зеле

159

Анонимен

преди 5 години

До кога ще ни занимавате с такива *** като французите.Те са изчезнала нация.В тази държава има всичко друго но не и французи.*** от цял свят.

158

x o

преди 5 години

Интересно ми е как ще се псува?

157

Fallschirmspringer

преди 5 години

Това малоумно предложение води до тотална деградация на човешката/то като,че ли има друга /цивилизация.Та как ще се размножава човечеството,само от еднополови двойки или просто тези недоразумения протягат грабливите си пръсти към децата на нормалните хора.Предполагам,че пак ще има заповед от Брюксел за признаване на ИК.Не мога да разбера на кого са толкова мили тези отклонения,но може и да е опит чрез изземване на съпротивителните сили на хората,та човечеството да се превърне в една сива аморфна маса

156

Анонимен

преди 5 години

Германия разреши гей браковете и 3-тия пол, въведоха *** думи за професиите, Швеция почна да прави *** детски градини, а Франция ще маха "майка" и "баща" от речника си. Ето ви последствията от ратифицирането на истанбулската конвенция. Нали не си въобразявате, че случващото се едновременно в 3 отделни държави е случайност? От Запада вече и чоп за зеле не става.

155

Анонимен

преди 5 години

Баси майката тия на времето са били център на световната култура... тотална пародия са тия западните в момента. Само да питам, кой ще е родител 1 и кой ще е родител 2. Да не се окаже, че родител 2 ще се почувства полово дискриминиран, че е родител 2, а не 1...?

154

Анонимен

преди 5 години

Няма да им стъпя на тея! Тотално ме отвратиха! Нещастници!

153

Forever

преди 5 години

Всеки ден хомосексуалните се будят с искания и претенции,каквото и да им се позволи,нищо не ги удовлетворява,проблема е вътре в главите им,и никой не може да им го реши,освен самите те.Редно е да почнат и хетеросексуалните да правят паради,заедно с децата си,за да става ясно кой е бащата,и коя е майката.Иначе онези няма да се спрат да искат.

152

Пешо

преди 5 години

Абе тия съвсем изперкаха бе. Някой ако ми беше казал и половината от идиотизмите дет станаха последните 10 години щях да го помисля за луд. Вече не може и да се псува. Защо бе хора? Това е език. Защо ще ограничавате хората как да комуникират помежду си?

151

Waffen SS

преди 5 години

Какво ли щеше да стане , ако преди години кажех на баща си Родител-2.Мда-а-а,щеше да се разрази силна гръмотевична буря върху дебелата ми глава.Абе ,учи ни на ред евроТайската Европа.Подреждаме родителите по ред на номерата.

150

До extremist

преди 5 години

А добър ден, пиле! Сегашното значение на думата няма нищо общо с това отпреди 50-100 г.

149

Бож.

преди 5 години

Образованите знаят,че гейщината у нас е разрешена и узаконена за пръв път от БКП в 1968 г. със специален закон.

148

Анонимен

преди 5 години

Скоро и от ГЕРБ ще внесат такова предложение.

147

До extremist

преди 5 години

gender shall mean the socially constructed roles, behaviours, activities and attributes that a given society considers appropriate for women and men;Ето го черно на бяло от ИК

146

До еxtremist

преди 5 години

Цитирам ти дословно какво е написано на английски в конвенцията. Тя прокарва дегенверативните *** теории, според които има дестки ***/ социални полове, а МЪЖЪТ и ЖЕНАТА са двата края на един джендърен спектър. Полът е вторичен по отношение на самосъзнанието и сексуалността.