58

Герберастката кочина

преди 5 години

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал.

57

Анонимен

преди 5 години

Па нали за това рипааме и скачааме радост по площадите бе, да дойде капитализма и демокрацията, после 2007 па скачааме и рипааме пак Freude бетовен такова ни пускаа да се радваме. Оти ревете сега?

56

Анонимен

преди 5 години

"Доволен съм от ГЕРБ. Само една шайка комунисти некадърници и неудачници в България са недоволни от ГЕРБ."Доволен си, защото ти се плаща да пишеш по форумите, партиен слуга.

55

до 55

преди 5 години

Само че тази Европа, която хвали ГЕРБ не живее в Тикволандия, нали ?Живеят си в нормални държави.Хвалят, защото такъв *** ималограмотен продажник като Борисов и да търсят, трудно ще намерят.

54

Анонимен

преди 5 години

Няма ли смислени новини, бе? Досога ще я дъвчем тази бутафория, наречена еврошефство?!

53

Анонимен

преди 5 години

А Дебелата няма ли да бъде тикната в Ареста за 140-те милиона народни пари, които открадна за да се кипри с тесни дрешки и скъпи чанти ?

52

Анонимен

преди 5 години

Клоунът на Западните Балкани отново стана за смях на цял свят.Интересно защо Ципрас и Заев са предложени за Нобелова награда,а за банкянския тумбак никъде не се споменава и дума.Е, освен в медиите на Пеевски де, които се скъстват да го ххвалят.

51

Капиталист

преди 5 години

Доволен съм от ГЕРБ. Само една шайка комунисти некадърници и неудачници в България са недоволни от ГЕРБ. Умните и кадърните капиталисти са добре при ГЕРБ и при демокрацията.

50

Василев

преди 5 години

Ако премахнем факта с масовото подслушване на еврочиновниците в хотела на Ветко "Маринела", всичко мина добре с председателството!Малко се издънихме, теб са те приели като бедняк и голтак в ЕС, хранят те и те поят, а ти отиваш с цялата си наглост да надничаш под юргана на господаря ти, за да го кпмпрометираш с незнайно каква цел!!!Ние сме върхът селяни прости!!!Агент Мики Рочи!ЦРУ!!!

49

Анонимен

преди 5 години

Комунизъм не е имало за да се справяте с него. Беше социализъм и тогава въпреки недостатъците му България беше нормална държава и хората живееха нормално на средноевропейски стандарт на живот, имаше икономика, производство, имаше работа. Сега България е страна от третия свят без икономика, депо за черноработници, наред с африканските държава и дори мигрантите не искат да остават в България.

48

Анонимен

преди 5 години

Цяла Европа хвали ГЕРБ за постигнатите резултати само една шайка комунисти в България са вечно недоволни.Заплатите ви растат с 11% годишно! Какво повече искате?Имайте още малко търпение и до 5-6 години доходите ще се изравнят със средните за ЕС.Дотогава и повечето магистрали ще са готови. Съвсем скоро Бълагрия по нищо няма да отстъпва на западните държави. Тия дето сега бягат в чужбина след време ще съжаляват! После ще се върнат да работят във фирмите на приятелите които са успели в Бг.

47

Анонимен

преди 5 години

"Заплатата ми е 5600 лева. Доволен съм от ГЕРБ и демокрацията."Цветанов, знаем колко ти е заплатата.

46

Берлин

преди 5 години

От като свалихте Б.Тиквата и избрахте Б.Суджука, европейците казват по простт и по беден народ от българите няма.Прави са.

45

Вуте

преди 5 години

Няма никакъв проблем България да е начело на Европа - това неминуемо ще се случи когато в ЕС останат само Румъния и бойколандия!

44

Анонимен

преди 5 години

До УчуденКрим е руски. Въпросът е затворен.

43

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА. Да дойдат БСП и Нинова!

42

Учуден

преди 5 години

До Средна класаВ рубли ли са тези 5600!?

41

Анонимен

преди 5 години

А как е в Норвегия, как е в Норвегия?

40

Средна класа

преди 5 години

Заплатата ми е 5600 лева. Доволен съм от ГЕРБ и демокрацията.

39

Анонимен

преди 5 години

А бе Австрия пое след нас председателството и този месец приключват, пък нищо не се чу. Изглежда са наясно, че на никой не му дреме за тези европредседателства. Или просто нямат гербарасткия манталитет да се бият в гърдите за глупости...