40

ганьовци прости

преди 5 години

абе ..в целият свят когато вали обилен сняг хората гледат да не ползват автомобилите си ако не е крайно наложащо..приятели които имат фирми за тирове в америка стояха заклещени не знам в кой щат заради снеговалежа ама там никой не мрънка...вали ли сняг и вилеца не може пътят да е на асфалт..затова хората не пътуват...мрънкачи..изчистихте ли си поне пред къщите и входовете..да не говорим че повечето нямат идея как се шофира при снеговалеж...!!!

39

Каберне Совиньон

преди 5 години

Koлата съм я паркирал в гаража, с летни гуми. От декември до март спи като мечките зимен сън. Аз си пия винцето с булката и не съм луд да се пързалям по тия пътища. Вие купувайте зимни гуми и карайте. Наздраве.

38

Анонимен

преди 5 години

Кой плаче бе ... от 6 часа пътувам 100 км. От 3 стоя на магистралата на тунел топли дол. Не е пипнато да се почисти. Няма сол няма пясък. Спрели са ни и не ни пускат от полицията защото на последния тунел е закъсал ТИР. За който има забрана за движение сега. И не можели да го изтеглят.... без коментар могат да си теглят само половите органи

37

Shark

преди 5 години

До 32. Хаха, ами имайки предвид времето, за което се стига с влак от София до Варна, сигурно ще излезе че сте на хиляди километри. Нали знаеш онази приказка, като казали на японците че от София до Варна се пътува 8 ч с влак те решили, че България е по-голяма от Китай.

36

SCANIA EURO 6

преди 5 години

На 45 км съм от Касел (Германия) на един паркинг. Сутринта осъмнахме затрупани от сняг. Доста притеснително . След час паркинга беше изчистен и поръсен и сега си имаме само мокър асфалт . Жалко че няма как да кача снимки "преди" и "след". Как ? Не мога да се начудя, как го постигат ? Вече 12 години не мога да се начудя.

35

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде пада сняг и навсякъде има проблеми при обилен снеговалеж.В Гърция като само падне температурата и затварят магистралите. Но гърците не плачат като вас. Инфантилна работа.

34

Анонимен

преди 5 години

Човек като влезе в български сайтове и като почне да чете глупави коментари и се отказва.Вие изчистихте ли пред входа?Или пак чакате Фандъкова, Неволята или някой друг да ви изчисти?

33

Анонимен

преди 5 години

Само една дума мога да кажа: България - жалка работа

32

До 30

преди 5 години

Тогава имаше развит жп транспорт и почти никакъв автимобилен. Ние се запасявахме началото на декември с олио, брашно, захар, картифи и кобсерви, въпреки че живеем в град. Тогава просто не мрънкахме чеулижите не са чисти. Междуградските улици се чистеха като спре да вали.

31

Анонимен

преди 5 години

Ние във Варна сякаш сме на хиляди километри от София както казва атакиста няма такова топло и спокойно време за средата на декември.

30

Анонимен

преди 5 години

дo 30 Кво ще се случи ли? Вопенно положение в България!

29

Анонимен

преди 5 години

Какво ли ще се случи ако се върнат старите зими от 60-те 70-те и 80-те години. В онези години зимата започваше в краят на Октомври и свършваше в краят на април. На манифестациите за 1-ви Май валеше дъжд примесен със сняг. Първият сняг като паднеше не се топеше а върху него трупаше нов. Височината на снега достигаше 40 см а на места достигаше и метър. Тогава в действие пускаха Зиловете. Тези железни машини не ги плашеше нищо. Пускаха греблата и пътищата в София и околноста ги почистваха до асвалт

28

Анонимен

преди 5 години

***, през есента е недопустимо да вали сняг. Трябваше да изчака още 5 дни до астрономическата зима, но бързак. кво да го правиш....и ги "изненада" за пореден път и Фандъка и Тиквата!

27

Мунчо

преди 5 години

Нормално е властите да са изненадани--кой е очаквал сняг декември месец и то в Неделя? ГЕРБ нито крадът пари, нито дават концесии на свои фирми!

26

Анонимен

преди 5 години

Паднаха 3 снежинки и затвориха държавата.Гарантирано от БокУ-тиквата и ГРОБ.Цецо знае как се фалшифицират избори.

25

Софиянец

преди 5 години

Наистина положението е доста бедствено. Снегът валя в София без да спира почти цял ден и още вали, кахо виж до утре сутринта натрупа 1 метър. Тогава града ще е блокиран напълно. Аз съм си напалил печката, *** има, дърва има, сланина има, кисело зеле има и вино има. Това ми стига!

24

Анонимен

преди 5 години

В нормалните държави след снегорина минава камион, и като поточна линия снегът отива в камиона. След което се извозва, а не да се хвърля на тротоара и да не можеш да пресечеш

23

АТАКИСТ

преди 5 години

до 9 хахахаШмиргел, като сега във Варна е 10 градуса и няма грам снежец или дъждец , какво да ти кажат хората? Това хвалба ли е? To впрочем аз искам сняг, но няма.

22

ай сиктир

преди 5 години

Някога на това му викахме зима,а сега е бедствие. Не знам наистина, ако завали както трябва какво ще бъде май направо ще трябва да спуснем кепенците.

21

нема

преди 5 години

страшно. довечера ше ви успокоят по новините, че това не е сняг, а мираж. опорките от банкя са такива и цвъков внимателно следи да се изпълняват.