12

Анонимен

преди 5 години

Пуснете и малко пуйчета, гъсета, токачки, еленчета, прасенца, теленца, кенгуру не сме яли, ама може и кенгурчета.

11

Анонимен

преди 5 години

Номер 10 е прав. Особено като падне сняг се вижда много хубаво, че навсякъде е пpипикaнo.

10

Товдккдк

преди 5 години

Щом не са взети убитите птици, не са роми.

9

65

преди 5 години

Правилни са ти чувствата ,колега.Ама какво от това

8

хмм

преди 5 години

дали пък това не са коледните ястия на евро-римляниге?

7

Очевидец

преди 5 години

Видях как стопанин остави без повод бял питбул и гонеше птиците, а той дори не му извика да спре. Трябват пълна забрана и солени глоби към хората , който са оставили кучето си без повод. Изобщо трябва, да се ограничи гледането на толкова много кучета и българина е най големият кучкар в Европа. За хората излизали извън България ви е направило впечатление , че там не можеш да видиш куче, а камо ли бездомни кучета и котки, но тук псевдо организации, които прибират пари, не дават това да се случи.

6

Анонимен

преди 5 години

Имам чувството че на държавна хранилка са назначени само и единствено бунаци и от големи,по-големи, като най-ценните си ги пазят зс милицията.

5

65

преди 5 години

Абсолютна безотговорност ,жестокост.Я теб ,драги ми експерте да те пуснем на място с диваци,дали така смело ще се изкажеш.Даже и наглее,знаел е ,че ще има умрели ,ама нали ,децата зарадвал.Ти и кокошките на село не трябва да доближаваш

4

Анонимен

преди 5 години

Значи, нека си ***...важното било, че имало радост за деца.

3

Анонимен

преди 5 години

Да ги пуснат край някоя зърнена база да оцелеят горките, а те са свикнали в плен да ги хранят хората и като излязат навън на уж свобода и като няма кой да им дава храна и умират от глад.Сетих се в тази връзка за оня старец в Изкуплението Шоушенк, който 50 години е бил в затвора и е уважаван от всички вътре- библиотекар на затвора и след 50 години решават да го пуснат на свобода и след това се самоубива в квартирата си, защото не може да понесе това че никой навън от затвора не те има за нищо.

2

Ментора бай Иван

преди 5 години

Какво да очакваш от една даскалица като Фандъчкова?

1

Мл.

преди 5 години

Когато видях в кой сезон сте решили да ги пускате веднага разбрах,че няма да оцелеят дълго в тоя студ. Допускам,че много други хора са го разбрали- само вие незнайно как не сте.