164

До 169

преди 5 години

От кога куца тази държава бе чедо ?Кога е имало последните 70 години добри заплати,добри пенсии и въобще инвеститорски климат?От кога я карахме на дотации и лозунги. Почти 50 години девиза беше ,,Те ни лъжат че ни плащат,ние ги лъжем че работим" и,,Учи за да не работиш !!!"45 загубени години в едно ,,недоразвито общество,едно недоносче"според Т.Живков И искате за десетина години всичко да е в ред.Колкото загубихме поне толкова ще са нужни да ги настигнем.Само че те ще стоят ли ???

163

Анонимен

преди 5 години

Само нещо да не е станала грешка и да сме ошушкали некоя пратка на ЦРУ за сирийско или там некъде.

162

Анонимен

преди 5 години

Комунистите подготвят ново партизанско движение.Тяхната история и битие е ,,просмукана" с пушки и пищови.атентати и саботажи.Те по друг начин не могат да съществуват.

161

Анонимен

преди 5 години

Ако има добре заплатена работа, нормални пенсии , добър инвеститорски климат, нормални цени, ако живеем в нормална държава без крадливи , корумпирани и лъжливи политици кой ще си сложи торбата в главата с подобни неща. Сега нещо явно много ама много в държавата куца.Иначе добре, е че е заловено оръжие, ама нещо с тези държавни контролни пратки не се връзва.

160

от Лук Аваго

преди 5 години

Стига сте ни занимавали с оръжейни глупости - съседите ни турците умират - Нямат лук!

159

Гробокопач

преди 5 години

До Хахахааааа.Но Бойко не е България,з а да е "над всичко"!

158

Анонимен

преди 5 години

Като видя "iceblast88" и веднага гласувам отрицателно на коментара. Просто няма смисъл да се чете. Дори и понякога да напише правилни работи.

157

9К51

преди 5 години

Всичко за продан ... в това число и изделията на нашето ВПК. Калашников, РПГ-та, патрони, всичко на тезгяха ... какво да се прави, пазарна икономика ... хората правят пари и не им дреме кой може да загине .. важното е пачката и купоните след това. След като в обществото ни най-важното са парите .... всеки си ги доставя както може.

156

Хахахааааа.

преди 5 години

.... Ами точно за това е необходима Чистка, сред Държавните служители.На комунисти, терористи и руски левичари, не може да се има доверие! България да е над. ВСИЧКО!!

155

Гробокопач

преди 5 години

До iceblast88Защото някой на държавно ниво е опитал д аорганизиара преврат срещу Борисов;))) Не всеки, обича Борисов, на държавна служба;)))

154

Гробокопач

преди 5 години

По принцип, като имате пари, не е проблем да си купите оръжие от контрабандните канали, но знайте, че предварително сте компрометирани. Тези канали се държат от ДАНС и автоматично ставате обект на наблюдение. Не, един и дв аопита за въоръжено сваляне на Борисов с апредотвратени чрез имплантирана агнетура , но това няма го кажат по медиите.

153

Антикомунистов

преди 5 години

До Анонимен158 Дай адрес и да ги почваме!

152

Анонимен

преди 5 години

Един стар виц имаше навремето, когато такива производства бяха секретни, а всеки влачеше по нещо в къщи, откъдето работи: В казанлъшките заводи за перални, като изнасят работниците части за Перла 04, при сглобяването, все се получава автомат Калашников.

151

iceblast88

преди 5 години

С висящи присъди и присъда на първа инстанция, а на свобода и организират контрабанда на оръжия, наркотици, документи и тн. Егати издънката!!! Какво правят тези хора на свобода? Защо сте ги пуснали след като имат присъди? До кога всички бандити ще се разхождат с по 20-30 условни присъди? Какво ги чакате? Сами да влязат в затвора ли? Не, че е проблем защото видяхме, че лесно се излиза от там когато ти се поиска да си навън!

150

Анонимен

преди 5 години

Отдавна забелязвам че русофилчетата в квартала се въоръжават и все говорят за война ама си мислех че е от любов към водката

149

Анонимен

преди 5 години

Утре ако застрелят някои Бизнесмен ще ми е чудно откъде са намерили оръжие!

148

Рамзан Кадиров

преди 5 години

Хи-хи-хи... Некадърните алкохоло-неудачници от ГРУ решили да въоражават местните червени ***. Разбира се, по стара педеруска традиция са се оакали и са се "осветили" в самото начало

147

Анонимен

преди 5 години

Алоооо,улавите дето пишат тук против държавата си,и най слабата държава е по силна от всякакви и киаквито и щете да са групировки!!!Не ви прави чест да хвалите *** и бандити или да се радвате на нещо което са направили!БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО И ВСЕКИ!!!

146

Милански

преди 5 години

хахаха не снимка 3 дебелите, еей не направо.

145

Краденото

преди 5 години

От натовски арсенал с цел поддръжка на натовския тероризъм не е крадено, а р усвоявано.