107

До 113

преди 5 години

Смешен си. Светът няма са свърши без ГЕРБ,ако ГЕРБ остане за България не знам дали ще я има.

106

до 113

преди 5 години

:) просто гледам сеир И наистина ми е любопитно каква точно алтернатива на герб предлагате вие протестиращите ?Понеже извън *** с путинчо и доганчо с обръчите , други реялно нямате :)Славчо учиндолски с кастинга е за сега само проект :)

105

Анонимен

преди 5 години

Пълна ПАРОДИЯ,тук 30,там 50,по нанам 100,ПА-РО-Д-И-Я ПЛАТЕНА.Вече всички го казват организирани "протести".Магистрала Люлин била блокирана,ХАХАХАХА,МАГИСТРАЛАТА Е ЗАТВОРЕНА ПОРАДИ СВЛАЧИЩНИ ПРОЦЕСИ а БТВийците съобщават от "хораТА"хахахаха.Исканията вече не били за горивата,еми така де,те цените падат с тенденция надолу,майте вече никой не ги е..бе и сега ОСТАНАХА ФУТБОЛНИТЕ АГИТКИ С НЕПЪЛНОЛЕТНИ КЕЛЕ.ШИ И ТЕХНИТЕ ТАРТОРИ ПРЕСТЪПНИЦИ.Да си гледа правителството работата,а полицията...СЪЩО!!

104

До 111

преди 5 години

Няма да изберем теб. Пръсни се от яд

103

Да де

преди 5 години

Въобще на никой не му дреме, че народа е на улицата. Дори администрацията на Бойко си е раздала парични бонуси от 900 до 3000 лева на човек.

102

Анонимен

преди 5 години

И кого смятат да предпочетат сега другарите комунисти -> *** с путинчо , или славчо с кастинга , или доганчо с обръчите ?Я да чуем ?

101

Анонимен

преди 5 години

хайде *** , идвайте с фат-мак-ов да отваряте концлагерите !като в доброто старо време , кога нямаше протести

100

Бойко Борисов

преди 5 години

Ей ти дето искаше документи за островаКажи си ЕГН-то, номерът на личната карта и ще ти пратя копие от нотариалния акт на острова. Само гледай да нямаш глоби към КАТ, да си си платил данъците, да не укриваш данъци, да не си писал доноси, да си декларирал,че имаш повече от едно жилище, да не си пресичал на червено говорейки по телефона, да си слагал винаги колана като шофираш, да не си пушил на обществено място. Едно правило да не си спазил някога НЕ гарантирам, че имотът който имаш е законен.

99

БЪЛГАРИЯ

преди 5 години

Само за 29 години нашата родина България от средно развита икономически държава се превърна в страна от третия свят . Тотално ликвидирани икономически сектори , ужасяваща корупция и престъпност ,масова емиграция на населението .За това положение отговорността е на всички правителства управлявали за периода 1989 2018 години.Народа е подложен на тотален геноцид по всички направления.Това е нетърпимо.Въпроса вече не е дали ще имаме утре какво да ядем ,въпроса е дали утре ще оцелеем.

98

Тъп на 179 градуса

преди 5 години

- Богатите дали някъде по света протестират по улици и по площади? - А умните?

97

Б. Борисов

преди 5 години

Аз съм баш комунист. Дясната ръка на Бай Тошо. Ще крада еврофондове, ако имаше и американски фондове и тях щях да крада, ама Тръъъмп... Путин къде ли крие руските спестявания??? Ако пиеше като Елцин щеше да каже, ама тоя не се напива.

96

Бойко Борисов

преди 5 години

И на мен с червени анцузи не ми се спори, ама какво да правя трябва да спасявам държавата от такива като теб!

95

Анонимен

преди 5 години

Аз знам за гръцкия остров, ама може вече да си е купил и друг остров Бойко. *** в Банкя да го питаш. Само дето----------Дай ми нотариалният кат на този остров за да ми докажеш, че собственост на Бойко Борисов!

94

Анонимен

преди 5 години

аре да идват вече *** със сибирската империйка да освободи поданиците за 3-ти пътТе комунистите знаят как да "успокояват протестиращи" . Не случайно нямаше протести при тяхната диктатура и всички бяха супер доволни :)

93

До анонимен

преди 5 години

Аз знам за гръцкия остров, ама може вече да си е купил и друг остров Бойко. *** в Банкя да го питаш. Само дето няма ти отвори.

92

Бойко Борисов

преди 5 години

С тикви НЕ ми се спори. Като твоят стандарт си е висок,ходи си на острова и не се връщай. Да знае--------За какъв остров става въпрос?

91

Бойко Борисов

преди 5 години

До До Бойко БорисовСлед като подкрепяш комунисти ти Си комунист, а еврофондовете Станишев ги крадеше от името на такива като теб!

90

Анонимен

преди 5 години

За какъв остров става въпрос?

89

Бойко Борисов

преди 5 години

Ще национализирам острова дето го купих.Вързахте ли се бе будали????

88

Бойко Борисов

преди 5 години

При ГЕРБ, живее добре тоз който е крал ли крал,А който работи е ***.