238

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 168 Забраниха го защото си имат собствено производство и парите трябва да остават в Румъния. Затова имат и по висок стандарт от нашия.Освет това заводите за Дачия са държавни.

237

Анонимен

преди 5 години

До сравнение 232 Аз има съветски трактор " Беларус " 5 ЛС произведен 1971 год. все още работи перфектно и няма никакви течове на масла. Старото се оказа като трактор ли кола ли много по качествено от сегашното - тагова имаше яка канкуренция Исток - Запад. Сега всичко е запад и това е резултата.

236

123-456

преди 5 години

Излиза, че за новите бензинови автомобили, над 100 к.с., Евро 6, данъкът би паднал повече от двойно, докато за старите бензинови под 100 к.с., с катализатор, и особено без покритие на Евро-стандарт, ще скочи почти 3 пъти. Намалява се драстично разликата в данъка на нови бензинови автомобили, Евро 6, под и над 100 к.с., която досега беше в пъти, т.е. до голяма степен отпада стимулът (малък данък) за закупуване на нов автомобил до 100 к.с.

235

Анонимен

преди 5 години

Как точно се почиства въздуха, след като се вдигнат таксите?

234

Фалшива новина

преди 5 години

На колите с Евро 3 данъка скача между 1,5 и два пъти.

233

extremist

преди 5 години

Но като общество е крайно време да решим дали искаме да продължаваме да се тровим с този въздух и да продължаваме да даваме повече пари за здраве заради това - ИСКАМ ТОЧНО И ЯСНО ДА ЗНАМ КАК ПО ВИСОКИЯ ДАНЪК ЩЕ ПОВИШИ КАЧЕСТВОТО НА ВЪЗДУХА КОЙТО ДИШАМ ? КОЛКО ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ ИНСТАЛАЦИИ ЗА ВЪЗДУХ ЩЕ НАПРАВИТЕ ?

232

Вангу

преди 5 години

А така,бравоУдариха на всякъдеНай вече работещите с доходи от бачкане,като вдигнаха облагаемият доходА ходете на избори ощеНикой не трябва да стъпва там ,каквато и глоба да има-много важноНакрая Терминал2 илиПродай си нивата купи си.пушка

231

extremist

преди 5 години

Това няма да е голяма сума, която да утежни хората - НЕ ТОЧНО УВАЖЕМА СТОЯНОВА, КВА СИ ТИ , ЗА ДА СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА ХОРАТА.....

230

От Сталин:

преди 5 години

До АнонименТова са престъпници !!!

229

Анонимен

преди 5 години

А кога ще вдигнат заплатите правителството и бизнес елит, че масово хората да си купуват коли Евро 5- 6( не е задължително да са премиум марки)?Щото единствено вдигат цените по 10- 15 % на ток и газ, на храни и лекарства, на всякакви нови " екотакси", здравни застраховки за усвояване от частните клиники и т.н.!Ама хората се оплакват, но плащат за " коли нов внос", плащат постоянно растящи сметки за ток и парно, за храна, за доплащане в болниците!Не са виновни политиците, хората си го правят

228

Истината е:

преди 5 години

Продажбите на нови автомобили в Западна Европа катастрофално намаляват през 2018 Този закон цели да се помогне на еврейските автомобилни монополи да подобрят печалбите си Тези от нас който са ходили в Германия знаят че въздуха в Мюнхен например е доста по-мръсен от въздуха в София, обаче запада някакси не забелязва замърсяването в Мюнхен но забелязва замърсяването в София<

227

Пламен

преди 5 години

До Анонимен#231: Кометрар #236 е отговорът ми към теб. Не ви я ща Софията, хляб и сол ще ям, но не искам да съм част от машината "Расте, но не старее". Затворете се в себе си, печелете си, халал да са ви. Просто спрете да ни доите. Да не говорим, че "кравата е мъжка"!

226

Истината

преди 5 години

Този подход не е точен. Трябва в България да направят като гърците. Най много замърсяват мощните коли. До 2000 кубика нормален данък. Над две колкото е кубатурата толкова евро да се плаща. Примерно 3000 кубика , 3000 евро.

225

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен#231: И три те ми поста са в рамките "на художествената измислица", и имат за цел да възбудят интереса на коментиращите - това ли е начина да изчистим таралясниците. Аз също искам да сменя автомобила си, бъди сигурен. Не "верният път" е да отпадне/или се вдигне ограничението от 100к.с. Това условие "затлачва" пазара и кара купувачите да купуват Фиести, С3-ки и Фокуси дизел, на по 12години. Никои не му се плаща данък 150лв. за тази инфрасруктура. Надявам се, че ме разбра.

224

extremist

преди 5 години

До Анонимен 233 : ПРИЯТЕЛЮ НЕ ЗНАМ КАКВИ СЪБОТНИ ФИЛМИ ГЛЕДАШ С ТИЯ КУПИЩА ПАРИ. МЕНЕ ЛИЧНО МЕ ИНТЕРЕСУВА КЪДЕ ОТИВАТ ДАНЪЦИТЕ КОИТО ПЛАЩАМ ДО СТОТИНКА. РАЗБИТ ОТЧЕТ ИСКАМ ДА ГО ПОЛУЧАВАМ ЕЖЕМЕСЕЧНО ЗАЕДНО СЪС ФИША ЗА ЗАПЛАТА, КАКТО Е ВЪВ ФРАНЦИЯ. ЯСНО ЛИ Е

223

Пепи

преди 5 години

До мнениеСлужебните ви автомобили не знам каква марка и модел са, но замислил ли си се, дали ако ги карате така все едно са ви лични автомобили, а не служебни, ще се чупят толкова много, както сега? ;-)

222

Анонимен

преди 5 години

До extremistЕ аз пък виждам как всяка събота и неделя обикаляте молове, хипермаркети, кръчми и дискотеки и хвърляте купища пари за техника, дрехи, ядене и пиене. Ти ако нямаш 150 лв. годишно за данък на колата, за кво изобщо ти е тая кола?

221

сравнение

преди 5 години

Имах трактор Владимировец.От двигателя никъде нямаше теч на масло.Сега в службата имаме VW Transporter.Двигателят му целият е в масло.Тече като пробита лейка.Ако можеше Хитлер това да го види първо би разстрелял немците произвели VW Transporter-a!Както казват руснаците в YOU TUBE - "Ето одноразовое ***".Много цинично,но абсолютно вярно.Докато имаше ГДР и ГФР немците правеха здрави коли.Сега вече не!

220

Анонимен

преди 5 години

До ПламенПламенчо, с това мислене, като дойдеш в София, много бързо сам ще си тръгнеш обратно за село..

219

extremist

преди 5 години

По думите й мярката е умерена и ръстът на данъка няма да е толкова непосилен за гражданите - ЗА ВСЕКИ КРАДЛИВ ДЕПУТЯГА ,БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ СА САМО ДОЙНА КРАВА