82

Анонимен

преди 5 години

Тази е отишла да му вземе картата и го е убила защото не и я е дал доброволно...

81

78,

преди 5 години

Нищо, важното е, че вашата е пък богата.Можете само да се молите да не ви съдят въз основа на нечии фантазии, че току-виж и вие сте прогледнали за това, на каква база се издават присъди. Само дето тогава за вас ще е късно. Като се запознаете с делото и доказателствата по него, можем да си говорим. До тогава фантазиите ви си остават просто фантазии.

80

Анонимен

преди 5 години

Значи, убива го при самозащита и след това вместо да отиде в полицията да разкаже какво е станало се пробва 5 - 6 пъти с банковата му карта. Типично невинно дете. И не е знаела защо я кани в тях дъртака. Не знам какъв е бил тоя, но за нея е явно от изнесената информация. Тази е убиец. Използвала е желанието му за секс с младо и го е подлъгала да я закара в тях за да му вземе парите. Той не и ги е дал и тя го е убила за да му ги вземе. Може дори да не е опитал човека. Това е убийство.

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 75Може да кажа че е отишла да четат поезия или друго нещо. Адвоката винаги може да измисли най-добрата версия стига да е добър.

78

Анонимен

преди 5 години

Интересно нещо е нашенското право и тълкуването му. Ако вместо нож беше ползвала автомобил и в най-лошия случай можеше да се мисли за условна предвид чистото съдебно минало, младата възраст и т.н. А и още нещо, в НК има сума ти разяснения за престъпленията срещу личността. Ако тезата на прокуратурата не издържи и съдът я отхвърли, въпросът е кой би я овъзмездил за претърпените страдания един път от деянието и втори от всички свързани последици?

77

Анонимен

преди 5 години

"Логиката на прокурата е такава че щом човека е бил без нож а тя с нож значи не е самоотбрана"Е как да е бил без нож? Той си е извадил кожения нож от гащите и тя грабнала кухненския нож да го прободе.

76

Анонимен

преди 5 години

До 76Вземането на картата се нарича кражба. Отделно и ако оживее човек като този след тази случка ти е бедна фантазията какво може да ти направи.

75

ПИФ

преди 5 години

Абе тия в прокуратурата луди ли са?

74

74,

преди 5 години

Като си го преборил, после си го оставил на пода още жив в кръв и си му взел дебитната карта, след което си се отправил към банкомата.Да,ама не съм баба от тия,дето хвърлят банкноти през прозореца.А че има много такива баби у нас, независимо от възрастта им-така е, има бол. Че то всеки убиец ще мине с версията за самозащита.И като не го осъди съдът,утре ще ми плачеш, че вилнее и из твоя град. Монетата няма само една страна.Лесно се плюе по институция, особено когато хабер си нямаш от делото.

73

Анонимен

преди 5 години

Добре де, отишла в дома му, какво си е мислела, че ще правят? Ще и гледа на кафе ли? Ще и даде пари за нищо? Не е била малка. Знаела е какво правят мъжете и жените заедно. На стари години да та утрепат заради мерак...

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72Да си представим че даден мъж те сграбчва с две ръце и иска да те изнасили, но ти едвам успяваш да вземеш кухненския нож понеже е наблизо до теб и го наръгваш. Понеже не си драл с нокти насилника а направо си го наръгал и няма следи от борба то амтоматимно ставаш престъпник.

71

Бате ПешУ

преди 5 години

На 20 г.,а бозките и като на бабе!

70

Анонимен

преди 5 години

На каквото щат да вярват "българите". Не сме най-умната нация, то е ясно. На вяра я караме. То като я караме на вяра, всеки си прави каквото си ще и после лъже като за "Добро утро". За опит за изнасилване са нужни доказателства, а не твърдения на една крадла на дебитна карта, която 6 пъти се е опитала после да я източи. Тоя че е бил нечист - такъв е бил. Но и си е намерило гърнето похлупак.

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57Ако се контролираше изпълинтелната и законодателната власт от външни сили то нямаше да се стига до несправедливи наказания.

68

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 69Българите невярваме на експеритизите. Ние знаем че в България лошите хора вкарват добрите в затоворите.

67

Анонимен

преди 5 години

И вие сте сигурни, че е била "насилена"?Че тя всичко може да твърди. Затова са експертизите. И у нас, и в чужбина съдът не постановява решения и присъди само въз основа на твърдения на страни по делата. Идея нямате какво се е случило, ама що да не се разтоварите емоционално пък малко. До довечера няма и да ви пука.

66

Анонимен

преди 5 години

Логиката на прокурата е такава че щом човека е бил без нож а тя с нож значи не е самоотбрана, но има много корави мъже и на 60 годишна възраст.

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66Ако съда не беше български щеше да е свободна. Трябва ни европейски съд.

64

Анонимен

преди 5 години

Дори да е правила секс за пари, никой няма право да я насилва. Ако се е съгласила за един вид секс, а той я насили и 0T 3ад, ако е бил твърде груб и я е биеш без да е искала тя, това не е допустимо. Това че един човек не отговаря на нашите представи за морал, не ни дава никакво право да издевателстваме над него.

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63Леките наказания са за технни хора и то при наличието на много доказателства. Нямаш ли връзки и пари ще лежиш даже и да си невинен.