113

месара

преди 5 години

да се върнат- смъртната присъда, трудовите лагери, ТВУ_тата и да се открият затвори за малолетни! няма друг начин да се изчисти тая държава от такива дето имали права!!! не ме интересува ес, ек, брюксел, бхк,.......!

112

ааа не

преди 5 години

Винаги ги залавят!Виновен невиновен винаги го хващат!

111

Анонимен

преди 5 години

И да го заловят и да не го заловят и да го съдят и да не го съдят това няма да промени нищо за другите. Наказание ще има само за извършителя, но за хората нищо не се променя - ще има и други жестоки убийства. Няма никакво значени на колко са го осъдили и дали изобщо са го заловили.

110

въпрос

преди 5 години

Защо Марковски,като все кисне по ТВ и дава експертни мнения,не се ангажира да го защитава!?Но защита под външно наблюдение!Защото тия бози дето ги сервират,и народа масово кълве,са прокиснали отвсякъде!Нещо много бързат с тая история!

109

Анонимен

преди 5 години

Да не са те прецакали с някой имот на Черноморието? На теб това ли ти е мечтата - имот на Черноморието? ... уви, ще си останеш с мечтата....

108

Анонимен

преди 5 години

Сега заслужава доживотен затвор, като на влизаше във затвора, да получи едно круше в носа, като за Добре дошъл.

107

Мастит бизнесмен

преди 5 години

Не го ли е срам този Сейлядин? Заради него за малко да се разплетат далаверите на ДжиПиГруп и другите наши верни партийни дрОгари!На косъм беше!

106

шматка

преди 5 години

А защо е нужно самопризнаване когато тежеста на уликите е достатъчна.

105

Анонимен

преди 5 години

Истината боли, а?Да не са те прецакали с някой имот на Черноморието?

104

Мастит "бизнесм

преди 5 години

Не го ли е срам този *** Сейлядин? Заради него за малко да се разплетат далаверите на ДжиПиГруп и другите наши верни партийни дрОгари!На косъм беше!

103

Барселона

преди 5 години

Винаги съм се чудил на тази дивотия която са съчинили под един знаменател...всички управляващи...Признаващ че си убил,следователите ръкопляскат че работата им намалява и се намалява присъдата с една трета...Ако работи в панделата стават 2 за три...и докато се усети и е на свобода.Същото и за малолетните престъпници...ама бил малолетен...ами да отиде да се обеси като е малолетен...Мизерни закони...

102

Трайчо

преди 5 години

Системата я уби, както ежедневно убива нашта калпава система, някои изведнъж и брутално, а други бавно и мъчително, но спасение няма.

101

Анонимен

преди 5 години

защи българите измират като за световноГовориш за българите като за нещо чуждо, защо просто не дойдеш и не ги попиташ?

100

АНТИ

преди 5 години

Убиеца е вече хванат.Това разбрахме от зарана.Довечера ракия пийте,после жените си набийте.А после спете сън дълбок,до следващия ужас шок.

99

интересно ми е

преди 5 години

имаш ли пари плащаш, лекуваш сеАми, разбира се. Като си плащам, ще се лекувам, много ясно. Безплатното го видя за 45 години - фарингосепт, йод и айде, нищо ти няма. Интересно ми е, сега като хората имат пари да плащат за фарингосепт и йод 10 пъти по скъпо опаковани в някаква марка, защи българите измират като за световно?

98

Пурко

преди 5 години

Какви камери какво осветление бе хора....няма ли закони ще има още да оплакваме сестри,братя,майки,бащи,баби и дядовци

97

Бааа Бона от запаса

преди 5 години

Демокрация...това е само дума.Такова нещо реално не съществува.Един терор е заменен с друг,още по престъпен.

96

Анонимен

преди 5 години

имаш ли пари плащаш, лекуваш сеАми, разбира се. Като си плащам, ще се лекувам, много ясно. Безплатното го видя за 45 години - фарингосепт, йод и айде, нищо ти няма.

95

Българина

преди 5 години

Ако за всяко престъпление затвора се увеличаваше елспоненциално по три, жената щеше да е жива а *** нгала турчин до живот. За първа кражба 1 г, втора, 3, за трета 9, след 4та кражба реално си доживот. А за умишлено убийство СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ!

94

niki

преди 5 години

Тия искат отново да дозатлачат съдебната система и делата да вървят в пъти по-бавно.Популисти, ***, както и напълно такива