24

Анонимен

преди 5 години

С такива разследващи нищо няма да разкрият. Схемата е съвършено проста. Лекарствата за онкоболни се вливат венозно в болниците. Приготвянето на разтворите се прави от фармацевтите и никой не е наясно след като се отвори една ампула за 10 х.лв. която трябва да се влее на един болен колко пъти е разредена и всъщност на колко болни е вливан разтвора. Ако вместо на 1 болен с тая ампула се подготвят разтвори за 2-*** болни 10х. лв. остават за мафията, ако се разтвори на 3-*** 20х.лв за мафията и т.н.

23

Проблема се решава

преди 5 години

Проблема се решава или с РЕВОЛЮЦИЯ ,или с ЕВОЛЮЦИЯ!/Или се обединяваме и правим НАРОДЕН СЪД за политиците ни,или евоюлираме в друг по добър свят! Едното е съпроводено с кръв и убийства,другото е с миграция и спокийствие! Аз лично заминавам!

22

Анонимен

преди 5 години

В Китай тези щяха да ги разходят до олимпийски стадион ей тъй за назидание нали знаете какво им се случва там.

21

Отвратен

преди 5 години

Отвратен съм от всичко в България.Доктори ни убиватат,политици ни обират,согони ни пребиват! В Бг.политици и бизнесгейове правят каквото си искат. Няма ред и закони! Вижте канво става по нашето черноморие! Мутри и политици го владеят. Полицаите защитават престъпниците! Романист ти влезе в къщата да насили жена ти или да те ограби,ти ако го праснеш с Макаров влизаш в затвора! *** работа,*** държава ,*** Бойко Борисов! Стягайте куфарите,в Германия всичко това го няма!!

20

Моля, въведете следн

преди 5 години

Нищо не може да ме учуди в държава от 3-тия свят и мизериите които си причиняват местното население питеци

19

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама нямате ей

18

Да обобщим

преди 5 години

Всички яхат обикновенните българи !Доктори ,политици,романи полицаи,германци,англичани,евросъюз,америка с тецове без тецове,русия с газ без газ,турците с териториални преъенции към нас,комшията,който иска част от земята ми,всеки и ще секи!! Бегом от тази *** България!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Проверка на всички болници,които разполГат с такива лекарства.Присъда и отнемане на лекарски права завинаги на тези ***.Дайте им имената и снимките.

16

Аз

преди 5 години

Да обобщим: плащаш здравни осигуровки и когато ти се наложи не дай си Боже, изписват скъпите лекарства, след което не ти ги слагат ами ги продават. Това е кражба на живот на първо място. На второ- кражба на лекарства с цел лично облагодетелстване.

15

Голяма работа

преди 5 години

Голяма работа. Не го мислете. Утре ще излезне нова далавера по която ще цъкате с език и ще плюете, а тая с лекарствата ще сте я забравили и прокурора ще е захлебил и пито платено.Айде чао.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3В Бг кражбата е по- тежко престъпление, човешкият живот не е толкова важен.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Няма и да ги осъдят.

12

Анонимен

преди 5 години

До 8Никой не ни обира та както работодателите- трудът ни, времето ни, здравето ни, съня ни, почивкта ни, живота ни... Всичко това го крадат от нас изедниците, всеки ден, системно, нагло, безсрамно...

11

Анонимен

преди 5 години

Защо по дяволите никога не им публикувате снимките и имената за да ги видим тези убийци !? Боите се да не им нарушите човешките права, защото още не са осъдени, нали !

10

Бай Мангел

преди 5 години

Е за тва *** бастунят докторята! Ако тия ги бехме драли,нямаше да крадат и убиват ората

9

Анонимен

преди 5 години

"Гарантирано от ГЕРБ!" (край на цитата).P.S. Какво очаквате от "редови" крадци, когато държавата се "управлява" от шайка откровени престъпници, начело с МЕЖДУНАРОДНО ДОКАЗАНА мутра !?

8

Анонимен

преди 5 години

Че те лекарите са си търговци. Сега ли го научиха?

7

системата ни убива

преди 5 години

Тия откриха топлата вода! Въпроса е кой създаде едни закони и правила които им дават възможност да вършат всичко това тях кога ще ги задържат или пак се върви по най-лесния път???

6

Анонимен

преди 5 години

Дивашка територия населена с дивaци!

5

Анонимен

преди 5 години

'Това е търговия с живота на хората!'Та какво струва един човешки живот в България? От сричащи оправници какво позитивно може да се очаква?