131

Анонимен

преди 5 години

Колко и какви S-300 ще доставят там руснаците не се знае. Май само те си знаят и какво могат и дали е истина това, което пише за тях. В Уикипедия има подробна информация за многото модификации ( поне 25) от 1979г насам. Най-новите S-300V4 и S-300VMD имат някакви фантастични спецификации, включително и с хиперзвукови ракети до 9 мах.

130

Bad company

преди 5 години

До Анонимен 124Мдааааааааа, системата "Бариера " работи!! И не само за стелт изтребителите!! С нейна помощ дядя Стьопа от колхоза редовно осъществява връзка всяка вечер с изнвънземните от мъглявината "Андромеда" чрез транзистор ВЕФ 206:))) Освен това "Бариера" спира въшките . А! И бълхите на кучето Вова!! Абе ........."уникална " е тази "Бариера"!! Ххххххххххххххххххххххххххххаааааааааааааахахха!

129

Иван

преди 5 години

До всички драскачи,които пишат че С-300 не били модерни ракети,смешни и че нямало проблеми с тях съвремените самолети ми обяснете защо ходиха при Путин няколко дена преди доставката.Ето ви реални информационни данни от всички медии преди 4-5 години:С-300 са заявени,платени и сирийските военни обучени,преди доставката Нетаняху отива при Путин сключва споразумение и доставката се прекратява?

128

Анонимен

преди 5 години

Хендел, Когато пораснеш, ще разбереш, че лампите са по добри, в много отношения от транзисторите. Не са удобни за портативността на потребителската електроника и толкоз.В честотите на радиолокацията и в предвид мощностите се ползват лампи. От всички.

127

Анонимен

преди 5 години

Ракетите за Ц 300 постоянно се модернизират и се пускат нови. Някои от ракетите, разработени за Ц 400 ги има и във версия за Ц 300.

126

Анонимен

преди 5 години

Между Ц 300 и Ц 200 има огромна разлика. Ц 200 е система, а Ц 300 е комплекс. Има възможност да се се свързва и управлява десетки различни модули. Изказването, че Ц 300 е Ц 200 с транзистори е направяо смешка ;))) Ако беше така нямаше всички да врякат срещу доставката им в Сирия и Иран ;)))

125

Боби

преди 5 години

До Тео"Израел имат F-35, което е произведено това десетилетие. С-300 са от 79-а година!"Тео поредния ЕКСПЕРТ който се изказа ...Малко Инфо С-300П**** означава ПВО системи за защита на СТАЦИОНАРНИ ОБЕКТИ като заводи и градовеС-300Ф**** означава ФЛОТСКИ за защита на КОРАБИ и корабни съединенияС-300В**** означава ВОЙСКОВИ за защита на войските разположени на терени или при движение - всички компоненти са монтирани на ТАНКОВИ ВЕРИЖНИ ШАСИТА. Първи С-300П наистина 1979 С-300ПМУ2 е от 1997

124

Анонимен

преди 5 години

Нека да видим откъде могат да бъдат нападнати руснаците с 1000 крилати ракети в Сирия:Израел, английската база в Кипър, американската в Катар, натовската в Турция и авионосна група в Средиземно море. Това са точно. 20 точки. 20 незащитени точки на 20 минути от Русия. При положение, че имат хиперзвуково оръжие няма и 5 минути... За повечето цели разстоянието би се мерило в секунди...

123

крим не е руски

преди 5 години

Кремъл: Доставката на С-300 в Сирия не е срещу трета страна...руските бомби си разпознават руските самолети.ха.ха

122

Handel

преди 5 години

Голям майтап - за сведение С-200 са разработеми в началото на управлението на Хрушчов и са ЛАМПОВИ (т.е. работят с вакуумни лампи, а не с полупроводници и интегрални схеми). Въпросните системи С-300 са на повече от 40 години и са просто старите С-200, на които вакуммните лампи са заменени с транзистори.

121

Анонимен

преди 5 години

В Сирия руснаците разполагат с антистелтс система, наречена "Бариера". На нея видимостта на стелтс обектите е между 100 и 1000 пъти по - голяма, отколкото на нормален радар. Системата е способна да засече обект, летящ на височината, на която пълзи висок крокодил ;))) Освен това системата е практически неоткриваема от съвременните средства за борба с радари поради принципа си на действие.

120

Анонимен

преди 5 години

Факт, Прав си, но 1000 ракети който изстреля пръв, това ще е края на цивилизацията. Наясно ли си колко време ще им трябва за изстрелването. В суматохата франсетата изстреляха една, с идеята някой да им върже и потопи дъртата "фрегата". Всяка атака извън контролирани няколко десетки ракети, и граничеща с масирана атака на няколко рода войски, ще предизвика мазало. Нервите са на краен предел победа не се очертава за никой. Това го знаят и за това тези сценарий за момента са изключени.

119

Bad company

преди 5 години

Малко факти:"Безаналоговата" С-300 никога до сега не е уаствала в реални бойни действия"Поради факта, е този таралясник е бил /и е още/ на въоръжение в бившия соцлагер израелците го познават до последното болтче. Само наивник може да си мисли, че не са намерили начин на 100%-вото му неутрализиране и унищожение.

118

Анонимен

преди 5 години

На руснаците не им се налага да отразяват 1000 крилати ракети, защото в Южния военен окръг има 10 действащи системи Кинжал ;))) Вероятно ако ги нападнат и 10 няма да им се наложи да отразят ;))) В смисъл, стъклото не стреля, нали? ;)))

117

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са много толерантни, ако Израел бе убил 15 английски или американски летци вече нямаше да съществува като държава.

116

Анонимен

преди 5 години

Как един малък, но много *** народ си получи заслуженото.

115

Анонимен

преди 5 години

Путин няма намерение да атакува Израел. Вероятно ще им свали няколко самолета, а ако са много нахални ще им размаже няколко летища. А ако се замислиш, рускоговорящите евреи би трябвало да подкрепят Русия и да не им харесва никак идеята да си развалят отношенията с нея.

114

Анонимен

преди 5 години

До ТеоИзраел има F 35? Е вече няма да има :))

113

Анонимен

преди 5 години

До Теорускоговорящите убийци на руснаци не са по-различни от другите убийци

112

Анонимен

преди 5 години

ИЗРАЕЛ НА КОЛЕНЕ