60

V

преди 5 години

Капитализъм не е равносилно на чорбаджизъм ;) В Лас Вегас корпорациите отдавна взеха казината от мафията ;) И сека там няма ,,мичурини,, и никой човек не притежава друг под каквато и да е форма ;) Пращайте чорбаджисти като Марешки и Валери Симеонов в парламента и после чакайте те да направят заплатите ,,европейски,, което е против техния чорбаджииски интерес ;)

59

Анонимен

преди 5 години

От кой!? Той е много над.. 1 в сянка. Кой е действителния извършител и това не се знае. Всички други са пионки. Това е една скалъпениа версия, която да издържи пред когото трябва. Използват я защото са наясно че тя повече няма да проговори и едва ли ще помни каквото и да било. И каквото и да и кажат тя ще го приеме за "чиста монета."

58

Ванина

преди 5 години

До Много кока и белоИнтересно мнение. И как ги разпознавате коя към кой тип е ...надали само по възрастта?

57

Парижката фортуна

преди 5 години

Разбра ме! Когато мислим по този начин в упрек към околните, че са такива и такива разбирам че хората, които отправят упреква са това. Не може да се каже особенно, когато нямат допирни точки с човек не го познават. Абстрахирам се от разни коментари и написаното в статията. Мотива е друг, но ние не знаем за него. Никой не пръска черепа на някого просто ,така за да провали собствения си живот. Освен, ако не е заставен, принуден по влияние на алкохол и прочие. Тази жена е поръчана.

56

Анонимен

преди 5 години

Да приемем факта, че е влюбена в този господин. Това прави ли я държанка Знаете ли, колко жени имат млади мъже с 12 години-15 годинибпо-малки от тях? И колко жени са с по-възрастни мъже от тях с 10-15 годишна разлика. Това правили ги не пълноценни партньори един към друг, като те твърдят обратното, когато са заедно, поради този факт. На тях им е повече от хубаво заедно, ако не е така няма да бъдат заедно. Въобще няма да се стига до там да се виждат и чуват да правят секс. Ако въобще имат секс.

55

Парижката фортуна

преди 5 години

До 82Всеки изказва мнение през призмата на собствените си разбирания и действия. Опс! А дали самите вие не сте това в което обвинявате другите?

54

ЦАЦАРАТУРАТА

преди 5 години

Саморазправата е престъпление в република българия.(до 85)

53

УМЕН ШЕФ

преди 5 години

По цял ден "лапате пишкитe" на шефовете си и си мълчите, сега отворихте усти, сякаш наистина имате мнение....ХАХАХХАХ ТЪЖНО!

52

ЦИКЛОПА

преди 5 години

ЯВНО КАТО СЕ КАЧВАТЕ В СКЪПА КОЛА И ПОЧВАТЕ ДА МИСЛИТЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ СВИPKИ. ИМАМ НОВИНА ЗА ВАС!НЕ Е НУЖНО ДА СЕ КАЧИШ В СКЪПА КОЛА И ДА ПРАВИШ СBИPКИ.

51

ИСТИНАТА

преди 5 години

Вие явно като се качвате в скъпата кола на шефа си започвате да му правите дудуци или поне така си го представяте... това е адски тъжно.Съжалявам хората които мислят по този начин.

50

ЦИКЛОПА

преди 5 години

До ТълкувателКакво ни интересува нас?Ами много просто. Предал си мисловната си дейност и разбирания на правилата дадени от църквата. Тук трябва да се огледаш в собствените си разбирания за света. Живееш толкова спряло и затворено заради предразсъдъци, игнорираш нещата които се случват около теб, но аз имам една истинска новина за теб:Живота се случва около теб и ти го игнорираш... предполагам и ти си поемаш заслуженото. Живот в страх и бедност, никакви шансове за прогрес.Тъжна история.

49

ime

преди 5 години

Мозъкът има способности да се възстановява след тежки увреди. Дано да попадне на добър специалист и да има жажда да се възстанови. Няма невъзможни неща. Казва се невропластичност.

48

До много кока

преди 5 години

Идея си нямаш кои жени се качват в лъскавия автомобил на шефа си, нали? Не. Не ти вярвам, че не схващаш. Само ти правиш сравнения с другите жени. Но няма нужда да сравняваш. Уверявам те, че съм наясно коя жена има поведение на лека. Ти също би трябвало да си наясно, щом такива ги намираш. Нали? А аз зная и кои не са такива. Виждам, че там нямаш опит. Пожелавам на нея да се оправи. А ти, ако искаш весел край на личната си история, ще си направиш изводите. Ако не, животът ти си е твой.Лека нощ

47

Бай Иван 2

преди 5 години

Абе хора какво корите момичето! Няма неподкупни хора ,има неправилно определна цена или условия.Я вижте само президента на най-могъщата държава каква трофейна съпруга си има!Вие сте тръгнали едно обикновенно селско момиче да съдите.

46

гост

преди 5 години

И да си намери някое селско момче , като нея в Дряново , да не се занимава с дърти мутри , че пак ще закъса !

45

Teo

преди 5 години

Дано се оправи момичето и намери стойностните неща в живота. Всичко друго е ала-бала. Всеки прави грешки, особено, когато е млад. За съжаление някой нямат втори шанс. Тя има!

44

Много кока и бело

преди 5 години

До До много кокаНима твърдиш, че всяко момиче което работи в Слънчев Бряг изкарва парите си със секс?Това е много грешно разбиране насадено от медиите. Жените в Слънчев Бряг ненавиждат евтините отношения също както и ти. Аз не бих правил изводи за това момиче, без да знам нищо около случая и цялата информация е подадена удобно от медиите... Моля те...

43

Фатална грешка!

преди 5 години

Най-голямата й грешка е, че се е хванала по нейните представи с ***, при положение че е мечтаела за бляскав живот. С нейните дадености е трябвало от самото начало да търси пласмент сред шкeмбелиитe паралии. Влюбеният *** е способен на всякакви изтpeщели изпълнения. Като си решила да си пaчa, бъди пaчa докрай, не разигравай почтеност. Ето докъде води липсата на последователност в занаята. А такъв бляскав живот я чакаше с Миджурина! Цял мерцедес!!!

42

До много кока

преди 5 години

Нормалните мъже съществуват. Аз съм семейна, с дете.Разликата между леката жена и мен е, че на мен, като ми дотрябваха пари, започнах собствен бизнес, а не се качих в чужда лъскава кола. Но има жени, които си намират друга работа, вместо да се качат в лъскава кола. Така че който иска, намира начин. И ако начинът е достоен, се гордее, а ако не е достоен, може да вини само себе си.Пожелавам ти да придобиеш качествата, за да имаш нормална жена и да направиш разлика с леката.

41

Анонимен

преди 5 години

Тя сега ще има и страхове невроза освен липсата на говор. Оттук нататък започва нейния осъзнат кошмар. Цял живот да живееш в страх не е живот. Живота и свърши. Така се самоубиват младите от страх.