16

Анонимен

преди 5 години

То цял свят знае, че западните държави и Израел създадоха ИД. А после се жалват от нея и все едно викат "кой ми с*a в гащите?".Бомбардираха и Мали, сега тия дни покрай сваления руски самолет, стана ясно, че френски кораб без никой да ги е канил французите, е бомбил с ракети разни цели в Сирия. Смятайте, това го правят т.нар. "умерени" във Франция. Само може да си направите сметка какво би станало, ако дойдат крайните като фашиcтите на тая същата. Ще се съсипе още повече света. Както и с Тръмп.

15

До тт

преди 5 години

Първо на теб, шемет!

14

тт

преди 5 години

Ами кремълското джудже??? На него кога ще му правят експертиза???

13

Анонимен

преди 5 години

Тя иска суверинитет на държавата си,нищо друго,Мари Льо Пен размазва Меркел и Оланд - https://youtube/watch?v=we6imUean9MВижте тайноподписания Лисабонския заробващ договор и ще ви стане ясно защо някои държави искат повече суверинитет.

12

Тато из Правец

преди 5 години

И в Съветския съюз навремето пращаха противниците на комунизма в психиатрии ! Каква е разликата между комунистите на Хрушчов и сегашна Франция ???

11

Анонимен

преди 5 години

Амо тогава трябва да изкарате и Вилдерс луд,той споделя подобни идеи и иска разпадането на ЕС.И още много други недоволни от ЕС.

10

Анонимен

преди 5 години

За сетен път се уверявам че тия не са нормални.

9

Анонимен

преди 5 години

Има нещо, но е на половина Взе пари от Путин за пропаганда - да бутне ЕС и ги изхарчи. Но от нейните не харчи.

8

невероятно,но факт!

преди 5 години

Забелязва се една тенденция,не мога да преценя силна или слаба,в Западна Европа нормалните хора да се считат за луди,а това което е прието поне от столетия /даже хилядолетия/за нормално,да се обявява за ненормално...Просто съм изумен и не мога да разбера причината!Деградиране,упадък ,извратеност или защото в царството на слепите едноокият е цар!?

7

Анонимен

преди 5 години

Е как -нали тези дето режат главите и палят живи хора -изповядват религията на мира -простено им е , ама кака ви Льо Пен -е луда щом ги показва . То е все едно да обвиниш индиректно момиче тръгнало с къса пола ,че така дало повод на някой ,който до момента е свикнал само на компанията на женски кози -да го изнасили!!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Мдам ...Тя Льо Пен е за освидетелстване ...изперкел и макарон хич не са!!

5

Я

преди 5 години

Наближават избори и конкуренцията трябва да се отстраняват,по-един или друг начин?Демокрация по-***...!

4

Анонимен

преди 5 години

Съдят жената за показване на истината, а не взимат мерки тези зверства да спрат. Оръжейните магнати печелят милиарди, за да подклаждат войни, но им секва апетитът, като видят кръв. Лицемерие на ента степен!

3

Дед Хасан

преди 5 години

А Волен кой ще му направи психиатрично освидетелствуване?

2

мам.. ви ненормална

преди 5 години

да изтребите тия които ги вършат тези неща не можете ама да тормозите тези които ги показват можете гад ве мръсни

1

Анонимен

преди 5 години

Гаси демокрацията , жената им показала фактите в очите , те се опитват да я изкарат луда.