20

Анонимен

преди 5 години

Пореден случай на руската некадърност.В руската база са Руски военни и те са стреляли с ракета срещу свой самолет.По стара традиция пак друг е виновен :)

19

Анонимен

преди 5 години

А Франция защо заема страната на Израел? :)

18

таварищи и другари

преди 5 години

Засега удържаме Важното е че другаря Асад е жив другото няма значение

17

Анонимен

преди 5 години

Там няма сирийски зенитчици, случката е в непосредствена близост до базата на руснаците Хмеймим и там ПВО се осъществява от самите руснаци. Така че сами са си свалили самолете. И израелските Ф-16 нямат нищо общо, ПВО се е опитвала да свали френските ракети, които Оверн е пуснал по оръжейните складове на Хизбула. Вината е изцяло на руските зенитчици.

16

Анонимен

преди 5 години

"С 400 е свалила собственият си самолет."С-200 е свалила самолета. С-200 е нещо съвсем различно от С-400. Прозира от теб кофти пропаганда. Русофилите вярно са малoyмни и с тежки мозъчни увреждания, но русофобите напоследък също не оставате по-назад. Еднакво зле сте всичките, нормални българи не останаха вече!

15

Анонимен

преди 5 години

"Тоя е готин. Първо сваля самолета, после изказва съболвзнования"Изказва, защото не е виновен той. Или ако е виновен, то той е най-малко виновен в цялата ситуация. Най-виновени са израелците. Руснаците също имат вина, че се намират в Сирия и не са съгласували действията си с Асад (пр. кога и какви ПВО спедства да се използват в различни ситуации).

14

Анонимен

преди 5 години

Тоя е готин. Първо сваля самолета, после изказва съболвзнования

13

Анонимен

преди 5 години

Човек може да се спука от смях, когато се обясняват Лавров и Либерман, външните министри на Русия и Израел. И двамата са евреи. Разправят се за семейните си работи и неразбории пред цял свят!

12

Отговор

преди 5 години

До ьзц 3 Абе ние този разгром на ИД го чакаме вече 3 години. И все се отлага и отлага.Нещо не се получава , а !

11

Анонимен

преди 5 години

С 400 е свалила собственият си самолет. Сирийците поемат вината за да се оневини руското ПВО. Ил20 е свален в 10.45 часа, а израелското нападение е било между 9.51 и 10.06 часа. Така че се вижда ясно кой зад кого продължава да се крие.

10

Така е

преди 5 години

Съболезнование добре , но защо няма извинение ?Израелците ги преметнаха жестоко.Война.Кво да праиш ?

9

Анонимен

преди 5 години

На крива ракета израелците виновни! СМЯХ

8

Ели

преди 5 години

На Иран, Сирия, Турция, Кувейт, ОАЕ и саудитите - нямам доверие.Огромна грешка на Русия, огромна е намесата в Сирия.

7

Анонимен

преди 5 години

Излязоха данни,че руснаците са предупредени минута по-рано от израелците да се махат.Но не са направили нищо.

6

Анонимен

преди 5 години

До ьзцТочно така, не нанесе никакви удари по идилци, а точно обратното помагаше им с оръжия и логистика.Имаше много случаи, в които ранени идилци се лекуваха в болници в Израел.

5

Анонимен

преди 5 години

До 3 Русия, Иран, Асад и Хизбула - това са наследниците на Ислямска държава днес в Сирия !

4

Боби

преди 5 години

До TTЕхх експертеПървата версия на Ил-18 лети 1957гИл-20 е военна версия на същия самолетС-200 първата версия е от 1965гОтносно неуките Сирийски зенитчициС-200 има грубо 2 режима на стрелба - Както трябва но е много времеемък и за близък бой(а близък бой за този комплекс разбираш целта да се намира на разстояние до 100км) има втори режим БЕЗ ОПРЕДЕЛЯНЕ НА РАЗСТОЯНИЕТОРеално се ползва широк лъч(относително) на локатора от който целта не може да избягаНо в този лъч е попаднал и големия ИЛ

3

ьзц

преди 5 години

Докато ИД държеше 80% от територията на Сирия. Израел не направи нито един удар в Сирия. Сега когато ИД е пред разгром Израел засили нападенията си срещу Сирия. Случайност?

2

Анонимен

преди 5 години

До ха ха хаА на теб каква ти е причината за да не се радваш?

1

TT

преди 5 години

Руска ракета недоделка изстреляна от неуки сирийски камилари сваля руски таралясник произведен през 1965 год.Ха познайте кой е виновен??? Разбира се Израел...