24

Анонимен

преди 5 години

200 000 двустаен апартамент в София. Наем 500-600 бруто. Къде е тук печалбата? Колко време ще ми в нужно да изляза на печалба? Или дай да вложа едни пари за да може да давам под наем и да се бия в гърдите, че съм бизнесмен.

23

Анонимен

преди 5 години

Я има 1000 човека дето печелят от наеми, я не. Народа няма пари да бъде инвеститор.

22

Анонимен

преди 5 години

"В центъра н София късно вечер и през нощта заведенията са претъпкани, пред тях са спрели хубави коли, а вътре има добре облечени млади хора."Само бандитите и комунистите останаха в София да експлоатират римляните и работещите пенсионери. Честните и бедни хора емигрираха.

21

Абе...

преди 5 години

Ако апартаментите не бяха нещо хубаво щеше ли един с по-мощно училище да купи 6!! Или бяха толкова като ги брояхме,след европредседателството може да са и повече.Я друг и в Барселона купил!! Е ама били 1000 ев за кв. Ми купувайте в кръгове бе,не в квадрати. За някои са по евтини..станат депутати и сменят панелки в Дупница и Кърджали за по големи и по евтини в София!! Друго си е държавата да не се набутва и притежава само в Сф,друго си е да вземе във Видин вЛовеч..в..Попово..

20

Анонимен

преди 5 години

Днес Венецуела сменя боливъра със суверенният боливър. Махат се 5 нули.

19

Анонимен

преди 5 години

В центъра н София късно вечер и през нощта заведенията са претъпкани, пред тях са спрели хубави коли, а вътре има добре облечени млади хора. Отделно в парковете в центъра има цели групи млади хора, които си правят купон, пускат си музика и пеят, танцуват.

18

гого

преди 5 години

що се хабите да пишете такива поръчкови статии, че и толкова дълги и досадни за четене.

17

Анонимен

преди 5 години

"Осреднени"..... Нямам думи!!!!!! Върнете се в първи клас, моля!

16

Анонимен

преди 5 години

В София мнозина си купуват апартаменти с цел отдаване под наем, а други отдават апартаментите, които вече имат, примерно ако не живеят в тях. Има хора заминаващи в чужбина за дълъг период от време и те отдават под наем, като оставят роднините им в България да прибират парите.Там където работя един си купи вече 3 апартамента и явно няма намерение да спира, наемите ги влага в закупуване на нов апартамент. Може би това му е застраховката за пенсия. В България хората спестяват.

15

Анонимен

преди 5 години

Кой българин?

14

Анонимен

преди 5 години

Аз си мислех, че някаква статистика ще извадите, а то пак лични мнения на гладни брокери.....И това "ще, ще, ще".... Хайде по-сериозно, моля!

13

Хаха

преди 5 години

Хаха и в европа цените на имотите са сходни, но там като си го вземат няма да работят до края на живота си за банката с 1000 лева заплата.Тук банките си произвеждат робчета.20 години ще робувате и недайси боже се пазболеете за малко или ви уволнят, всичко приключва.Успех роби.

12

Анонимен

преди 5 години

Пукането на балона идва и брокерите са настървени като виждат че им идва края затова пускат такива статия дано са останали още балъци да се окачат на кукичката

11

Анонимен

преди 5 години

Толкова много празни жилища в бг на кой ще ги отдавате по наем бе? С тази демография ще печелите от наем на куково лято

10

българин

преди 5 години

Като почнете да се изФърляте с такива статии, направо да ви се чуди човек на акъла ! Кои са тия българи , дето печелят от имоти , колко са ?! Защо не питате тия в провинцията и по селата ?!

9

Анонимен

преди 5 години

До 10 години населението ще намалее под 6 милиона ама продължава да се строи все едно има демографски бум.Ама простият народ като спести някой лев и веднага купува апартамент.И така държи цените високи и младите семейства не могат да си купят жилище.И много емигрират заради това.

8

Анонимен

преди 5 години

Пак ще реват някой по телевизията след 1, 2 години като скочат лихвите и почнат да им взимат апартаментите. Българина си е п.рост и взима решенията си на стаден принцип. Аз ще изчакам балъците да се набутат и ще си купя после тях на половин цена имот

7

Анонимен

преди 5 години

Щом брокера ви казва да купувате - КУПУВАТЕ!1000 евро на квадрат било инвестиция ахахахаха

6

Анонимен

преди 5 години

Тея пак облъчват простолюдието с надути цени. Утре като се спука балона тея инвеститори ще загубят много пари.

5

Пич

преди 5 години

"Според Цветослав Христов от Антре София краткият отговор за различните типове имоти в София е около 6% за жилищни имоти"Страхотна статия, върхът на журналистиката. Четеш, четеш, и стигаш до момента - "отговорът е 6%"! Ама какво е това 6%, какъв отговор, как се смята, няма братче. 6% и толкова. По тази логика аз бих казъл, че отговорът е 42. Хайде приятен ден ... мал-оумници.