88

Анонимен

преди 5 години

Аз пък изобщо не знаех, че имало такава компания Олимпик. По-ниска ли беше гражданската там, че се втурнахте през глава при нея? Ползвайте си утвърдените имена + 20-30 лева няма да ви се отрази. А сега виждате - по-евтиното е по-скъпо. Отделно от това, в Бг не може да се разчита на държавни институции да решат проблем. Те по-скоро ще го задълбочат и затова ще вземат 13 и 14 заплата. Те затова са там бе хора, да хапват големите заплати за нищо неправене.

87

BB-цитирано он КФН

преди 5 години

Уведомяваме всички, които имат задължителна застраховка Гражданска отговорност в Застрахователна компания Олимпик АД клон България, която ще се прекрати от на 17 август 2018 г., че е създадена необходимата организация и Гаранционният фонд е осигурил техническа възможност за сключване на нови полици с други застрахователи от днес 15 август 2018 г.Периодът на покритие по новата полица трябва да започва най-рано от 18.08.2018 г. (събота) от 00:00 ч.Полиците, сключени със Застрахователна компа

86

BB

преди 5 години

До ВсъщностНикъде не съм споменал съд.Полиците ще бъдат прекратени и няма да имате застрахователно покритие.Може да не шофирате до сутринта и да отидете да си сключите нова полица.А колкото до фалиралата компания има Гаранционен фонд към който трябва да се обърнете защото към всяка полица се плаща 10 лева за него.А затова ЗАЩО това не е надзиравано и проконтролирано има такъв орган, казва се Комисия по Финансов надзор.Самата комисия отне лиценза за издаване на нови полици преди повече от месец.

85

Всъщност

преди 5 години

До ВВИмате свобода да пишете свободно каквото искате, но не подвеждайте. В полунощ се отменят полиците, до 00:01 не можете да сключите друга, но в 00:02 минути могат да ви санкционират за липса на ГО ?! Оставете другите подвеждащи неща, но как си мислите, че това ще издържи в който и да е съд ?!

84

Общи условия

преди 5 години

Не съществува възможност да сключите втора ГО при съществуваща и точка. Не съществува такова нещо като прекратяване на застрахователна полица при предплатена от вас такава и точка! Всичко друго е опит да ви хързулнат.

83

Мда

преди 5 години

Защо се разрешава на гръцкия *** Карагьозис да се прави на бизнесмен?

82

РусенецЪ

преди 5 години

До ВВЕй, брокерче на застрахователи такова :)

81

ДеЮре

преди 5 години

Изумителни глупости сте написали. Чета 3-та възраст единствено. Нито дума за събитието.

80

Аз до 70-ти

преди 5 години

Според теб ти каза ли нещо съществено в коментара си към мен?

79

Коце кмета

преди 5 години

Пореден чутовен скандал в Боколандия! В бяла, черна или пенбена държава правителството щеше да е подало оставка при всеки скандал, а тук са вече 20-30, кой от кой по-голям и фрапиращ! Венеца беше ЧЕЗгинка, сега продължават. Иначе Костов е бил много лош. Поета доста е обидил мършата, сравнявайки ни с нея. Събудете се на изборите!

78

ВВ

преди 5 години

Леле мале колко филсофи и адвокати.Прекратена полица се уведомява по закон, в който искаш ежедневник.Дали четете или гледате се водите уведомени.И да, ще ги прекратят масово на посочената дата.В момента неможете да сключите понеже са още активни, но от петък ще сте без.И адвокати и на Мая Манолова да ревнете все тая.Незнам как в толко коментари професионално препоръчвате на хората да се вкарат в тия филми.Успех пичове...

77

dodger

преди 5 години

и понеже втора застраховка неможе да се сключи, а първата е невалидна, то всички 200 000 автомобила подлежат на конфискация в полза на държавата

76

Борисчо

преди 5 години

Аз лично докато не ме уведомят писмено, че ми е прекратена полицата ще си карам с нея. Нито съм длъжен да гледам телевизия, нито да знам че компанията е фалирала. Аз съм сключил годишна полица и имам талонче със стикер и холограма на КФН. Да се оправят

75

Анонимен

преди 5 години

Гледайте си застрахователите, гледайте си банките, гледайте си ресторантите (ако има мутри не влизайте), гледайте си туроператорите, гледайте си авиопревозвачите.И най-гледайте всички данъци да са платени че ви пращам Цецо-пипоня..

74

шофьор

преди 5 години

До Защо?Гледат да прекарат хората за два дни да си подновят валидни застраховки.Така ще намалят загубите които неизбежно ще има гаранциония фонд.

73

Анонимен

преди 5 години

До ЧетящТой човека си го е казал в интервюто: "По думите му, ако сме застраховани в една компания, не можем да направим същата застраховка в друга компания, защото фондът е заключен". Ама народа, нали не чете и е готов да тича да плаща отново и отново.

72

Анонимен

преди 5 години

Поуката от всичко това е - че гражданската догодина ще ни скочи поне с 50%. Ама на народ от мекотели това му се пада.

71

Анонимен

преди 5 години

Нали разбрахте сега какво значи "да го духат бедните" ? Имало гаранционен фонд, ама пари от него никой няма да види(никой освен тези, които са ги откраднали явно). Всичко точно, ама ако не си платиш за нова гражданска, ти взимат книжката и ти спират колата. Дето се вика - демокрация. Преди са държали хората мирни със сила и страх, а сега вече сме си научени и никой не протестира за нищо. Всичко е точно. Утре Бокича може да почне жилищата на хората да краде, ама нищо - ще си купим нови. Трайте !

70

Анонимен

преди 5 години

Пак плебса виновен.Трябвало "да следи" при кой застраховател сключва ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА застраховка.А Боко и 40те разбойници да следят само дали им се отчитат всички комисионни.България днес е като филм на ужасите по Хичкок.

69

Четящ

преди 5 години

Сега, дайте да разясня. Хипотеза: имате сключена застраховка към Олимпик до края на годината. Платили сте цялата годишна ГО. Сега ви съветват да платите при друг застраховател. Ама има проблем. НЕ МОЖЕТЕ! Системата просто няма да допусне второ плащане за нещо платено. Не можете да имате едновременно ДВЕ задължителни застраховки ГО! Застрахователния закон НЕ ГО ДОПУСКА!