13

Анонимен

преди 5 години

И аз почивам в Гърция, но не обвинявам ГРБ за това.Хотелите са на червените каскети и като не ми харесват - отивам в чужбина.А защо руските продажници не почиват в Крим ;)Елате във Варна - пълно е с туристи както никога!

12

77

преди 5 години

Туристическа "индустрия" по български: похабяване на прекрасната ни природа, похабяване на "хранителни" продукти - уж за прехранване на туристите... И всичко това от случайни хорица в "туризма" - от най-горе до най-долу. Липса на матриАл. Всеки хванат от гората - за туризма става!

11

Анонимен

преди 5 години

Тоя нали е бивш и сега ядно плюе.С това ще си остане бившия :)))

10

Анонимен

преди 5 години

Помня ясно какво беше преди 15 години. Сега е в пъти повече. По-Скоро негативно за туризма е раздухването, че се спират музики, затварят се заведения ...Това е негативен имидж за нас. Водещ директно към по малко постъпления. България да насочи рекламите и към азиатския пазар - Китай , ЮК , Сингапур, Япония и др.

9

Анонимен

преди 5 години

Разбрал *** от туризъм и бизнес хвани единия удари другия, а тая Ангелкова е за разстрел аз ако съм един руснак като ми кажат че има наплив и няма места отивам н Гърция или Турция на почивка щом там има места.

8

Анонимен

преди 5 години

А добро утро.Всяка година растеж на туризма.Лозунги и бетон,но българина вече не стъпва на родното шитоморие.

7

Анонимен

преди 5 години

Увеличението е видимо. Преди години турските бяха концентрирани в големите курорти. Днес може да ги видите на всякъде. Отделно има много с коли от цяла Европа пъплят около морските пътища. Определено увеличение има, няма спор. Сега колко е то , не знам. Трябва да се има предвид тази година и лошото време 2 месеца, което е довело до отлив 100% на резервации. Като цяло туризма върви на горе. Трябва да се оправят плажните инфраструктури - паркинги , чистота, озеленяване, петеки за бягане.

6

Динко

преди 5 години

Нашият туризъм имаше голям потенциал!С безразборното строене се предреши неговото бъдеще!Няма как да бъде конкурент на Гърция и Турция,няма начин!

5

Анонимен

преди 5 години

С Бсп - напредще се оправим Герб,ще нахраним Тръмпще помогнем на Путин!

4

Анонимен

преди 5 години

Добре, че поне имаме най-добрата съдебна система и здравеопазване в нашия край на Млечния път

3

Анонимен

преди 5 години

Какъв туризам в България? Тази година всички познати отишли по черноморието ни са ужасно разочаровани. Живея в малък град 10 000 души. След седмица 4 автобуса отпътуват за Мармарис.

2

V

преди 5 години

Туризма в Гърция Европа е семеен бизнес. А герб заложиха чрез много малки не европейски заплати на чорбаджииско анлохолно наркотичен бизнес. Така парите от туризма не отиват за развитие на народа ни. Те отиват за нагли чорбаджисти, мафиоти и посредници англииски алкохолно туроператори. Няма никаква полза за народа ни от този вид туризъм.

1

Оруел

преди 5 години

Не само туризма, цялата държава съсипаха Герб!