28

Анонимен

преди 5 години

Гърция е една селяндурска, фалирала държава. В бъдеще тя ще освободи територии за българският, албанският и турският народ, които са по-организирани повече заслужават бреговете на Бяло море.

27

Анонимен

преди 5 години

Пожарите са били над 90 вчера,не вярвам че това е палеж за освобождаване на терена,защото се вижда,че всички са малки частни парцели.И колите на улиците са горели отдолу нагоре,а малко до тях няма горено,а къщите са горели отгоре надолу.Това е горено с висока технология.Този пожар е за сплашване на гърците,но за какво,един Бог знае,дано не набедят невинни хора!

26

Су 34

преди 5 години

Гърция за съжаление граничи с държави от третия и четвъртия свят - Албания, Фиромия, Вуггерия и Туркоарабия , а не със САЩ И ГЕРМАНИЯ..ИМАМЕ СЪСЕДИ ИЗКОННИ ВРАГОВЕ НА ЕЛЛИНИЗМА И ГЪРЦИЗМА , окрали древни гръцки територии.-----------Естествено, че ще ви окрадат като не ставате за нищо, миналият месец една вада вода ви издави в Южна България до Бяло Море, сега в Руска Атика от две клечки кибрит се на.кахте!

25

Мосю Густав

преди 5 години

На***хте се с тая Русия - постоянно търсите виновник за нещастния си живот. Огледало нямате ли си?

24

Анонимен

преди 5 години

До АРИСТОТЕЛ ДИМИТРОВГледай България да не изпусне язовирите на реките Струма, Места и Марица и да не заличи гръкоманската ви *** за броени часове!

23

Анонимен

преди 5 години

При бай ви Тошо имаше много по-жестоки случки , но народа не трябваше да знае. Получавахме вестник за да видим датата и да прочетем коя петилетка презпълнява БКП.Бай ви Тошо беше 100% информационно затъмнение.

22

бай ви Тошо от БКП

преди 5 години

До Анонимен" при бай Тошо нямаше банани, но и нямаше такива неща "При бай ти Тошо всички такива неща бяха скрити и покрити. Средствата за масова информация бяха цензурирани.Ние през 1979 живяхме в Пловдив. В ромския квартал пристигнаха военни машини, танкове и нито един весник не писа какво се случва, нито една телевизия не отрази събитието. От съграждани чухме, че няколко дни преди да дойдат танковете *** извършили зверско убийство на млада българска двойка излезнала на разходка

21

Анонимен

преди 5 години

До АРИСТОТЕЛ ДИМИТРОВА Швеция с кого граничи бе?

20

Анонимен

преди 5 години

Същите пожари горят в момента и в Швеция!Само преди седмици шведите повишиха риска от военна заплаха от изток и засилиха военните части на остров Готланд.Съберете 2 и 2...

19

АРИСТОТЕЛ ДИМИТРОВ

преди 5 години

И като прибавим турските подривни ислямски навлеци , + бежанците араби, а и от другите врагове на Гърция --албанци, българи и скопяни...ГЪРЦИЯ ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА АКТИВИРА ЧЛЕН 5 ОТ НАТО И ДА ИМА ПОСТОЯННА ЗАЩИТА ОТ САЩ СРЕЩУ ТЕЗИ ПЛЕМЕНА И ДЪРЖАВИ .

18

Анонимен

преди 5 години

Странно как пожарите започнаха едновременно от няколко места, и то само няколко дни, след като Гърция изгони няколко руски дипломати!

17

АРИСТОТЕЛ ДИМИТРОВ

преди 5 години

Гърция за съжаление граничи с държави от третия и четвъртия свят - Албания, Фиромия, Вуггерия и Туркоарабия , а не със САЩ И ГЕРМАНИЯ..ИМАМЕ СЪСЕДИ ИЗКОННИ ВРАГОВЕ НА ЕЛЛИНИЗМА И ГЪРЦИЗМА , окрали древни гръцки територии.САМО ПО МОРЕ ИМАМЕ КУЛТУРНИ И ЧИТАВИ СЪСЕДИ - ИТАЛИЯ И МАЛТА .КАТО ПРИБАВИМ И АЛЧНИТЕ РОДНИ СЛУГИ НА БАНКИТЕ, КОИТО ГОРЯТ БОРОВИ ДЪРВЕТА - ДАР ОТ БОГОВЕТЕ ЗА МОЯТА РОДИНА...СТАВАТ УНИКАЛНО ЛОШИ КОМБИНАЦИИ ЗА ГЪРЦЖИЯ .

16

Су 34

преди 5 години

Естествено, че ще го извърши Великая Россия, вие гръкоманите с Россия ли си мислехте да се сравнявате?

15

Анонимен

преди 5 години

Абе пак си е "освобождаване на терена". А всички знаем, КОИ се пишат винаги асвабадительи!

14

Анонимен

преди 5 години

АНТИХРИСТКА РУСИЯ Е ИЗВЪРШИЛА ТОЛКОВА МНОГО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , ЧЕ ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА ДАЛИ ЩЕ СА С ЕДНО ПОВЕЧЕ ИЛИ НЕ!!!АНТИХРИСТКА РУСИЯ Е ЧИСТО ЗЛО И ЗА КАКВОТО И ДА Я ОБВИНИШ ВСЕ ЩЕ Е ВИНОВНА ТЯ Е КОРЕНА НА ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА!

13

Анонимен

преди 5 години

Операторите на ХААРП пак са се натряскали в работно време и са объркали картата. Тоя пожар беше планиран за Русия по време на световното.

12

Анонимен

преди 5 години

60 УМИШЛЕНИ ПАЛЕЖА ВСЕ ОКОЛО СТОЛИЦАТА АТИНА!! ТОВА НЕ Е ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТЕРЕНИ А СПЛАШВАНЕ!ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТЕРЕН СТАВА И С ЕДИН ПОЖАР А ТУК АТИНА ГОРИ ОТ ВСЕ СТРАНА!

11

Анонимен

преди 5 години

Наистина вече от няколко източника излезе информация, че има данни за руска следа в тоя огнен ад. Нека видим, но ако това е вярно ще е поредното престъпление на Русия.

10

Анонимен

преди 5 години

ДОКАТО АНТИХРИСТКОТО ЗЛО РУСИЯ НЕ БЪДЕ ПОСТАВЕНО ПОД КАРАНТИНА ЗА ПРАВЕДНИЯ СВЯТ ВСЕ ЩЕ Е ЗЛЕ!

9

ссср

преди 5 години

Путин запали Гърция заради договора с Македония!