16

хаха

преди 5 години

пози пл*х пак се показа. Познайте за какво са следващите избори!

15

Анонимен

преди 5 години

За името си никой не може да е отговорен .Повечето от нас носят турски имена.АбаджиевАрабаджиевКадиевДограмджиев/аи т.н.Комитовголяма част от хората навремето са имали някакъв поминък и той им е останал като прякор.

14

Анонимен

преди 5 години

А тоя какъв е лаладжия... Маса кинти взима в ЕП, за да говори много и да не прави нищо.

13

Анонимен

преди 5 години

Тия псевдопатриоти са бacи демагозите. Велики на думи и жалки на дела. Тъжното е, че на много българи и това им стига, за да гласуват за тях.

12

Анонимен

преди 5 години

Те българите бягат от България, та ще останат мигранти!!??Измислена тема за да ви будалкат!Козичките, дъвка за продажните медии и телевизии за да не питате за кражбите, подарените 58 млн на Домусчиев и Пеевски!

11

Анонимен

преди 5 години

5 - германия вече каза че ще връща имигранти и ще ги настанява в "затворени лагери", като им т търси държави по границата с ЕС. Най-вече се има предвид Гърция и Албания но също и България.

10

...

преди 5 години

Бре и тоя почва да е дразни! Де как ше затвориш лагери бре! Може ама тогава ше пращаме сичкото това да живее у вас като дойде тука! Мисля обаче че и тогава няма да си съгласен! Без лагери няма да се размине ей! Отделно требе да се повиши сигурноста по границата особено с Турция, че тоя там ердоганя като падне такива помии ше ни прати, че... Ама махнате оградите с Турция дето бай Тошо ги строй навремето! Нямаха минаване ей! Сега след 20г от как ги махнахте пак ше ги сторйте! Ех ех ех ех мозъци!!!

9

смешки

преди 5 години

Лагерите трябва да са отворени и да са близо до сръбската граница!

8

Анонимен

преди 5 години

Бежанците са нужни ни прокажният ни ген, за да го облогородят и съживят.

7

Див селянин

преди 5 години

За бежанските центрове съм съгласен, но за това, че "Обединените мафиоти" са най - доброто образувание - не! А с промените на закона за приватизацията к'во правим? Нещо няма ли да кажеш за 58 000 000 лв. подарени на един олигарх, или всичко е прах и вятър в очите на слепците? Защото тези изменения в закона засягат интересите и на другите олигарси, които ще се възползват от него и ще намажат филийките :)

6

Анонимен

преди 5 години

Козички, мигранти удобна дъвка!Мигрантите не са проблем за България, защото те не искат по никакъв начин да останат в ***, която създадохме и с помощта на и на тази заблуден екземпляр лъжепатриот наречена България, и дори да влезнат търсят най бързият начин да избягат. Козичките няма нито една умряла Чума, това е много съмнително, нещо пак лъжат!Защо не казва нищо, за 58млн подарени на Домусчиев и Пеевски!За 500 млн дадени на ДПС уж за язовири. За корупцията, която ще изхвърли България

5

хахаха

преди 5 години

Този пак плямпа глупости. Отворени лагери, за да могат да си пътуват спокойно към Германия. Ако бяха в затворени лагери още щяхме да сме пълни. Баси ... ****ла!

4

Анонимен

преди 5 години

Като затворим лагерите, къде ще ги настаняваме афганите? В Шератон ли? Нали целта на лагерите е да видят мизерията тук и да хващат пътя към Европата.

3

Анонимен

преди 5 години

А бе. Как гласува Джамбазки за Истанбулската конвенция в Брюксел. Против ли беше, или?

2

я па тоа!

преди 5 години

То с верига да ги вържеш бежанците в България те пак ще намерят начин а избягат, защо да се орханява границата? Просто ги пуснете от лагерите и те сами ще се ометат от България на момента.

1

TOP PATRIOT

преди 5 години

Само да вметна, че това е същия тоя Джамбазки, който отби военната служба и сега разправя колко хубаво е да имаме армия и отбрана.